guardianx71 Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Καλησπέρα σε όλους! Έχω ένα πρόβλημα με τοTL-WA500G. Ενώ μπορώ να βάλωκανονικά key σε wep , η επιλογή για το wpa και το wpa2 είναι γκριζαρισμένες . Έχει αντιμετοπίσει κανείς τίποτα αντίστοιχο? Να διευκρινήσω ότι το AP χρησιμοποιήται σαν repeater και (υποτίθεται) υποστηρίζει wpa ,wpa2 ,WPA-PSK/WPA2-PSK ,ttkip.aes ,wds
Tenshi Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Τα συγκεκριμένα πρότυπα ασφαλείας τα υποστηρίζει σαν AP. Σάν repeater/universal repeater,μόνο wep δυστυχώς...
poulinos Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 ειναι οπως το Thomson οταν πας να κανεις wds.δεν μου ειχε παιξει ποτε με wpa και μεσα που ειχα διαβασει λενε μονο wep.
guardianx71 Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Για όνομα , τι άλλο θα κάνουν αυτοί οι άνθρωποι πια.Αλλά καλά να πάθω ,αφού είπα να γλιτώσω λίγα χρήματα... θα πρέπει να δώσω τα τριπλά. Καμιά πρόταση για κάτι το οικονομικό με αποσπώμενη κεραία και wpa/2 σε repeater έχετε?
poulinos Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 καλα δεν σημαινει οτι επειδη θα εχεις wep θα στο σπασουν ολοι.μπορεις να βαλεις και εξτρα προστασιες.για αρκετο καιρο επαιζα wds με wep και ολα οκ.
guardianx71 Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Πες το αυτό στην αδέρφη μου που δεν καταλαβαίνει ότι και να της πεις. Της είπε κάποιος ότι θα το σπάσουν σίγουρα και άμεσα και το έδεσε κόμπο
poulinos Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 καλα οτι βλακεια πει ο καθενας.μπορεις να κλεισεις και dhcp μπορεις να αλλαξεις και Lan ip address να βαλεις και κλειδωμα με mac address.αντε τα σπασαν ολα.ενταξει ειπαμε σπαει αλλα μεχρι ενα οριο
guardianx71 Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Καλά το dhcp βάζεις static και την ip του ρούτερ αν μη τι άλλο την βρίσκεις. Το mac filtering είναι το καλύτερο , γιατί θα πρέπει να βρουν την ακριβής address. Τέλος πάντων , στην χειρότερη τις βάζω το δικό μου το belkin που έχει σίγουρα wpa( δεν θυμάμαι αν έχει και 2) και βλέπω
poulinos Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 απλα ο αλλος δεν θα ξερει την Ip του ρουτερ .οχι οτι δεν μπορει να την βρει αλλα θα ειναι πιο δυσκολο
lexmark Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Για όνομα , τι άλλο θα κάνουν αυτοί οι άνθρωποι πια.Αλλά καλά να πάθω ,αφού είπα να γλιτώσω λίγα χρήματα... θα πρέπει να δώσω τα τριπλά. Καμιά πρόταση για κάτι το οικονομικό με αποσπώμενη κεραία και wpa/2 σε repeater έχετε? Ε, εντάξει όχι τα διπλά. Με 5-6 ευρά παραπάνω θα έπαιρνες το TL-WA730RE που παίζει με WPA2 στο repeater mode του. Πες το αυτό στην αδέρφη μου που δεν καταλαβαίνει ότι και να της πεις. Της είπε κάποιος ότι θα το σπάσουν σίγουρα και άμεσα και το έδεσε κόμπο Βασικά και εγώ αυτό θα της έλεγα (και εδώ δεν συμφωνώ με τον poulino) γιατί πιστεύω ότι ο κάθε κάγκουρας μπορεί να σπάσει ένα WEP (και τον βοηθάμε κι εμείς ώρες ώρες... ).
guardianx71 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Οτι μπορεί νατο σπάσει μπορεί . Αλλά αν φιλτράρεις τις mac να επιτρέπει μόνο τις δικές ,κόθεις την μετάδοση του ssid κτλ , σίγουρα θα τον πεθάνεις μέχρι να το σπάσει, όταν υπάρχουν και άλλα πιο απλά τριγύρω. Το 730RE σίγουρα είναι οκ με wpa2 ?
lexmark Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Το 730RE το έχω χρησιμοποιήσει πρόσφατα για αυτό το ξέρω. Το άλλο με WPA2 είναι της ASUS το wl-330gE που έχω και εγώ αλλά παίζει με g και έκανε και ένα 50αράκι (aka άσε το). Τουλάχιστον το 730 είναι με draft n στα 150 mbps. Όσον αφορά το σπάσιμο, αν υπάρχει κίνηση στο δίκτυό σου ή όλη υπόθεση για να στο σπάσει, ακόμα και με αυτά που σου είπε ο poulinos, παίρνει 10-15 λεπτά (<-- το έχω κάνει και ξέρω ). Αν δεν έχει κίνηση άντε να πάρει 1-2 λεπτά παραπάνω
poulinos Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Ε, εντάξει όχι τα διπλά. Με 5-6 ευρά παραπάνω θα έπαιρνες το TL-WA730RE που παίζει με WPA2 στο repeater mode του. Βασικά και εγώ αυτό θα της έλεγα (και εδώ δεν συμφωνώ με τον poulino) γιατί πιστεύω ότι ο κάθε κάγκουρας μπορεί να σπάσει ένα WEP (και τον βοηθάμε κι εμείς ώρες ώρες... ). μερικοι ειναι τοσοι καγκουρες που ουτε με οδηγιες δεν ξερουν. ενταξει ναι δεν ειναι δυσκολο να σπασει αλλα επειδη λογω πολυκατοικιων κτλ το σημα δεν φτανει και πολυ μακρια πρεπει αυτος ο καγκουρας να ειναι κοντα σου.δεν ειπα οτι μπορει να υπαρχει αλλα μπορει να μην υπαρχει και κανενας σε αποσταση 100 μετρων αν μενει καπου μακρια.η αν ειναι σε κανα υπογειο αντε να παιζει εναν οροφο πανω.κατα τα αλλα ναι εμεις οι ιδιοι εχουμε θεμα εδωμεσα πως να το σπασει. Το 730RE το έχω χρησιμοποιήσει πρόσφατα για αυτό το ξέρω. Το άλλο με WPA2 είναι της ASUS το wl-330gE που έχω και εγώ αλλά παίζει με g και έκανε και ένα 50αράκι (aka άσε το). Τουλάχιστον το 730 είναι με draft n στα 150 mbps. Όσον αφορά το σπάσιμο, αν υπάρχει κίνηση στο δίκτυό σου ή όλη υπόθεση για να στο σπάσει, ακόμα και με αυτά που σου είπε ο poulinos, παίρνει 10-15 λεπτά (<-- το έχω κάνει και ξέρω ). Αν δεν έχει κίνηση άντε να πάρει 1-2 λεπτά παραπάνω για αυτο πριν παρουμε κατι διαβαζουμε το manual.τιποτα δεν εννοειται για τις εταιρειες και πολλες φορες αυτα ειναι τα μικρα γραμματα. κατα τα αλλα ναι ενα Hidden ssid ενας κλειστος dhcp,ενα φιλτρο με mac address θα τα κανουν ολα πιο δυσκολα και αν ο καγκουρας απλα εμαθε παπαγαλια πως να σπαει το wep οταν δεν ξερει τι σημαινει dhcp τοτε δεν θα εχεις θεμα.αλλωστε αν μπει καποιος μεσα θα το καταλαβεις και απο μειωση ταχυτητας αλλα και απο το ποιος μπηκε στον ρουτερ που καταγραφεται συνηθως ειτε στο Log ειτε φαινεται στο Network(αν δεν εχει παρει απο dhcp) η ston dhcp οτι εχει την ταδε ip
lexmark Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Οπότε, παίρνεις ένα με wpa2 (μα 30 λεφτά δεν είναι πολλά ) και γλιτώνεις για μια ζωή (βάζεις εννοείτε και ένα σωστό pass, έτσι; ). Edit Καλά το δικό μου το ήθελα γιατί είναι μικρό και μπορεί να παίζει και σαν client για να δίνει με καλώδιο
poulinos Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 εκτος αν θελει να ενωσει το ρουτερ με το repeater με καλωδιο και να μην το εχει Repeater.lexmark το δικο σου γινεται και access point ΛογικΑ?να παιρνει με καλωδιο.?? εκτος αν θελει να ενωσει το ρουτερ με το repeater με καλωδιο και να μην το εχει Repeater.lexmark το δικο σου γινεται και access point ΛογικΑ?να παιρνει με καλωδιο.??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.