kotlid Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Μετα απο αγορα iphone 4 και ipad2 αποφασισα (τι παραξενο!!!) να παρω ενα μηχανημα mac! Εδω θελω την βοηθεια σας. Με τι να ξεκινησω? Να ξεκινησω με τα σιγουρα! Macbook δεν θελω (εχω ηδη laptop τις δουλειας και για χρηση εκτος εργασιας με καλυπτει το ipad) και δευτερον imac θα εχω την οικονομικη δυνατοτητα να παρω τα χριστουγγενα Μεχρι τοτε τι κανουμε ? Αγορα mac mini? Hackintosh (θελει τρελλο ψαξιμο για το pc της υπογραφης) Γενικα τι προτεινετε σαν μια φθηνη λυση ωστε να μπει καποιος στον χωρο των mac μεχρι να εξασφαλισει το αρκετα μεγαλο ποσο για ενα imac?
ThanosA Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Ετσιιιι Αρχικα προτινω ενα μεταχειρισμενο Mac mini ! Θα σε βαλει στην ιδεα των Mac αρκετα οικονομικα..(εφοσον εχεις οθονη ,πληκτρολογιο και ποντικι !)
ThanosA Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Ναι σιγουρα και ενας μεταχειρισμενος iMac λεει..Απλα θα του ερθει πιο οικονομικο το Mac mini θα ψηθει κιολας και μολις παρει λογικα iMac που βγαινουν και οι καινουργοι τωρα θα ζησει την απολυτη εμπειρια με Mac. XD
kotlid Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Ναι σιγουρα και ενας μεταχειρισμενος iMac λεει..Απλα θα του ερθει πιο οικονομικο το Mac mini θα ψηθει κιολας και μολις παρει λογικα iMac που βγαινουν και οι καινουργοι τωρα θα ζησει την απολυτη εμπειρια με Mac. XD Το θεμα ειναι οτι δεν βρισκω φθηνο mac mini !!!! Μαλλον θα κανω υπομονη και θα λιωσω το ipad2 μεχρι τα χριστουγγενα....
atheatos Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Το να δώσεις τόσα λεφτά μόνο για να δεις το Mac OS X... Δεν αξίζει... Αν σου αρέσει κάτι ως μηχάνημα μόνο τότε εντάξει....στην τελική αν δε σου κάτσει το Mac βάζεις windows(μόνο με Intel επεξεργαστη)
kotlid Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Το να δώσεις τόσα λεφτά μόνο για να δεις το Mac OS X... Δεν αξίζει... Αν σου αρέσει κάτι ως μηχάνημα μόνο τότε εντάξει....στην τελική αν δε σου κάτσει το Mac βάζεις windows(μόνο με Intel επεξεργαστη) Δεν ειναι τοσο για να το δω. Σε γενικες γραμμες το ξερω και το θελω. Το mac mini το θελω για να εξοικειωθώ με το λειτουργικο ωστε οταν παρω το imac να μην ψάχνομε!!! Ασε που ειμαι λιγο τυπος "γαμπρο τον θελω τωρα τον εθελω" και απο την στιγμη που αποφασισα να παρω mac δεν μου φευγει απο το μυαλο..... thanks tr3quart1sta θα το ψαξω
Palp Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Δεν νομίζω ότι έχει νόημα να δώσει ~500 ευρώ για να αγοράζεις κάτι με μόνο σκοπό να εξοικειωθέις με το λειτουργικό. Δεν χρειάζεσαι και μήνες για να το μάθεις, η λογική πάνω κάτω σε όλα τα λειτουργικά είναι η ίδια. Θα σου πρότεινα να φυλαξεις τα λεφτά και να αγοράσεις μία και καλή ένα από τα νέα imac όταν έρθουν στην ελλάδα, ίσως με δόσεις αν δεν έχεις όλα τα χρήματα και δεν θες να περιμένεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.