makoylino Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Πριν λιγες εβδομαδες αγορασα την παραπανω 560τι της gigabyte OC δηλαδη 900μηζ αντι 820 της εργοστασιακης. Ολα καλα μεχρι ποθ αρχισα να παιξω 3D οποτε η καρτα αρχισε να δουλευει στις υψηλες ταχυτητες. Μετα απο μια ωρα Dragon Age ξαφνικα η οθονη γεμισε κοκκινα, ασπρα κ μωβ χρωματα - κουτια. Αυτο ηταν τα παντα δουλευουνε μια χαρα, παιχνιδια, τεστς πχ 3d mark. Αλλα ακομη και στα Windows ολα αφηνουν ιχνη και μωβ γραμμες. Την δοκιμασα σε 3 pc για να ειμαι σιγουρος. Το καλο? την αγορασα απο Κρητη και ειμαι γιαννενα....
caution Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Αν την τσέκαρες σε διαφορετικά pc (οθόνες/psu) τότε πράγματι είναι αρπαγμένη η καρτούλα. Πακέταρε την μαζί με την απόδειξη και στειλ' την ή όταν ξανακατέβεις...
makoylino Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Ειναι ηδη πακεταρισμενη.Ναι την τσεκαρα στο αλλο pc με αλλη ο8ονη.Μεατφερω την εμπειρια μου.Μια και την διαλεξα σαν Gigabyte με 3 χρονια εγγυηση και τα Japanese capacitors και το copper pcb Που λεει. Τελικα ολα μαρκετιν ειναι.
SPANK Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Εντάξει αφου εισαι στην εγγύηση δεν ανυσηχείς απλα θα φας λίγο ταλαιπωρία και καθυστέρηση στην όλη διαδικασία αντικατάσταση. Τώρα οσο αναφορά στο αλλο που ανέφερες για την κάρτα ναι εώς ενα ορισμένο σημείο το μάρκετιν παίζει μεγάλο ρόλο αλλα το πιο πιθανό ειναι οτι εισουν άτυχος και έπεσες σε κακό κομμάτι και αστοχία υλικού,σε όλους μας έχει συμβεί λίγο πολύ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.