nikosgia Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 θα ήθελα την γνώμη σας αν αξίζει τον κόπο να δώσει κανεις 300+ ευρώ για κάποιο smartphone αφής.....αυτο που με προβληματίζει , είναι ότι συμφωνα με όσα ακούγονται είναι υπερευαίσθητα, και η συνταξη μηνύματος sms είναι πιο δύσκολη σε σχεση με το πληκτρολογιο...
karmen1983 Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Καταρχην αν αξίζει τον κόπο εξαρτάται από το αν το χρειάζεσαι. Εγώ πχ χωρίς το smartphone λόγω δουλειάς θα έπρεπε να κυκλοφορώ με λαπτοπ. Αρα ΝΑΙ αξίζει. Τώρα ότι γράφεις πιο γρήγορα/εύκολα sms με κινητό με πληκτρολόγιο και όχι με κινητό με οθόνη αφής είναι λαλακία. Τουλάχιστον για το Galaxy s το υπογράφω, καθώς συντάσω μήνυμα σαν να είμαι σε πληκτρολόγιο υπολογιστή.
nikosgia Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Ότι το χρειάζομαι , δεν τίθεται θέμα...απλά ακούγονται διάφορα γι αυτό και ρωτάω..
orlox Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Πιο δύσκολη όχι. Λίγο πιο αργή ναι και αυτο μονο αν γραφεις με πανω απο 3 δαχτυλα στο πληκτρολόγιο.
wizardini Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Τα "smart phone" με το "android" έχουνε πολύ γρήγορο ίντερνετ. Και σαν λειτουργικά συστήματα είναι καλά... Όπως το Xperia. Είναι γενικότερα πιο γρήγορα.
orlox Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 βρε πως γράφεις με πάνω από 2 σε Smartphone; Βρε κουτο στο πληκτρολογιο του pc λεγω smartphone keyboard speed = 2figner speed keyboard smartphone keyboard speed < 3figner speed keyboard
karmen1983 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 χαχαχαχχαχαχα οκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκ είπα κι εγώ
giannispaok Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 για το sony ericsson xperia x8 τι γνωμη εχετε? ειναι στα 176+ ευρω...... http://www.plaisio.gr/Cell-Phones-Internet/Mobile-Telephone/Cellular-Phones/Nokia-X8-Black-1245-7360.htm (με τι android ειναι αυτο? ) το εχει κανεις σας? ποιο συστηνετε στη τιμη ως 200 ευρω αν οχι αυτο που ανεφερα πιο πανω? ευχαριστω. να βγαζει καπως καλες φωτο......να ζουμαρει ξεζουμαρει τις φωτο με τα δαχτυλα ....κα ινα ειναι γρηγορο στο μενου... εννοειται να εχει και wi-fi και radio!
tsourakis13 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 ......να ζουμαρει ξεζουμαρει τις φωτο με τα δαχτυλα .... Πως μπορείς να ζουμάρεις αλλιώς βρε...?? με τα πόδια..?? Πάντως εγώ προτείνω Huaawei IDEOS X6...!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.