Προς το περιεχόμενο

Εύρεση παλιών post μου

katerina_a_86

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τον παλιό καλό καιρό πριν τις αλλαγές στο insomnia πήγαινα στο profile μου και έβλεπα τα προηγούμενα ποστ μου και είχε πολλές σελίδες για να δω όσο παλιά θέλω.

Έτσι μπορούσα να βρω κάτι εύκολα.

Τώρα έχει μόνο 4-5 μαζί με ένα σεντόνι κείμενο για το καθένα (που δεν εξυπηρετεί σε τίποτα).

Οπότε έχω να ρωτήσω αν υπάρχει καποιος τρόπος να δω σε λίστα τα posts μου ή τα topics μου όπως παλιά.

Δημοσ.

Έχει ενα "Εμφάνιση των μηνυμάτων μου" κάτω απο την εικονα προφίλ σου, αλλα αν ψάχνεις κατι συγκεκριμένο θα σε βολέψει καλύτερα μέσω google προσθέτοντας site:www.insomnia.gr στην αναζήτηση.

Δημοσ.

Έχει ενα "Εμφάνιση των μηνυμάτων μου" κάτω απο την εικονα προφίλ σου, αλλα αν ψάχνεις κατι συγκεκριμένο θα σε βολέψει καλύτερα μέσω google προσθέτοντας site:www.insomnia.gr στην αναζήτηση.

χμ καλό αλλά δεν τα βγάζει με χρονολογική σειρά οπότε δεν βολεύει.

Για τα topics που έχω ανοίξει υπάρχει κάτι όπως παλιά?

Δημοσ.

Στο εμφάνιση των μηνυμάτων μου υπάρχει μετά μια επιλογή εμφάνιση των θεμάτων που εχω ανοιξει(ή κατι τετοιο)

θενκς!

κάποια ταξινόμηση ως προς τον χρόνο δημοσίευσης δεν μπορεί να γίνει ε?

• Moderators
Δημοσ.

Και εγω ψαχνω να βρω το πρωτο ποστ μου στο insomnia για στατιστικους λογους, αλλα η αναζητηση βγαζει απο το 2008 νομιζω.

Δημοσ.

Και εγω ψαχνω να βρω το πρωτο ποστ μου στο insomnia για στατιστικους λογους, αλλα η αναζητηση βγαζει απο το 2008 νομιζω.

Η Αναζήτηση έχει επιλογή για αντιστροφή της σειράς ταξινόμησης. Αν την αλλάξεις σε «Αύξουσα (a-z)», λύθηκε το πρόβλημά σου.

@katerina_a_86: Από τη σελίδα του προφίλ σου μπορείς να επιλέξεις το link «Εμφάνιση των μηνυμάτων μου» που είναι πιο βολικό για τη δουλειά που θες σε σχέση με την καρτέλα «Μηνύματα».

Δημοσ.

@katerina_a_86: Από τη σελίδα του προφίλ σου μπορείς να επιλέξεις το link «Εμφάνιση των μηνυμάτων μου» που είναι πιο βολικό για τη δουλειά που θες σε σχέση με την καρτέλα «Μηνύματα».

Ναι, απλά το μειονέκτημα είναι πως δεν γίνεται ταξινομηση κατά χρονολογική σειρά.

Μπορώ να το κάνω αυτό κάπως?

Δημοσ.

Επάνω δεξιά έχει ένα dropdown με 3 επιλογές. Η default είναι «Εμφάνιση όλων των θεμάτων που ο/η ΤΑΔΕ έχει ξεκινήσει ή δημοσιεύσει μήνυμα». Με αυτήν εμφανίζονται μεν χρονολογικά ταξινομημένα τα αποτελέσματα, όχι ως προς τα δικά σου μηνήματα όμως, αλλά ως προς το τελευταίο μήνυμα του κάθε topic. Εσύ θέλεις την 3η επιλογή: «Εμφάνιση μηνυμάτων από τον/την ΤΑΔΕ».

Δημοσ.

Επάνω δεξιά έχει ένα dropdown με 3 επιλογές. Η default είναι «Εμφάνιση όλων των θεμάτων που ο/η ΤΑΔΕ έχει ξεκινήσει ή δημοσιεύσει μήνυμα». Με αυτήν εμφανίζονται μεν χρονολογικά ταξινομημένα τα αποτελέσματα, όχι ως προς τα δικά σου μηνήματα όμως, αλλά ως προς το τελευταίο μήνυμα του κάθε topic. Εσύ θέλεις την 3η επιλογή: «Εμφάνιση μηνυμάτων από τον/την ΤΑΔΕ».

θενκς again!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...