housegr Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Όποτε προσπαθώ να δημιουργήσω συντόμευση για οποιοδήποτε πρόγραμμα (κάνοντας drag τα εικονίδια) μου εμφανίζει το παρακάτω μήνυμα στην φωτογραφία Τι να κάνω; ps Τα δυο εικονίδια που φαίνονται στην φωτογραφία τα έχω βάλει με την επιλογή κλασικό ubuntu Όποτε προσπαθώ να δημιουργήσω συντόμευση για οποιοδήποτε πρόγραμμα (κάνοντας drag τα εικονίδια) μου εμφανίζει το παρακάτω μήνυμα στην φωτογραφία Τι να κάνω; ps Τα δυο εικονίδια που φαίνονται στην φωτογραφία τα έχω βάλει με την επιλογή κλασικό ubuntu Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
headbanger Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 μήπως επειδή τρέχεις την εφαρμογή μέσω wine? δοκίμασε από τις ιδιοτητες του εικονιδίου να αναγράφεται σωστά η εντολή πχ wine "/path/to/the/executable" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
housegr Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 δεν τρεχω τιποτα μεσω wine για οποιοδηποτε προγραμα προσπαθησω να δημιουργισω συντομευση μου εμφανιζει αυτο το σφαλμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.