Προς το περιεχόμενο

Θερμοκρασίες

NiKoS WSN

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποιες είναι οι λογικές θερμοκρασίες ( ανάλογα και με την εποχή) γιατί σκέφτομαι να βάλω ειδοποιητικό όταν ξεπερνάει την βασική ώστε να σβήνω το pc για να κρυώνει!

Δημοσ.

Διάβασε τα manual από τις συσκευές σου και δες ποιό είναι το αποδεκτό εύρος θερμοκρασιών του κατασκευαστή. Πάνω από αυτό, μπορείς (και θα πρέπει μάλλον) να κλείνεις τον υπολογιστή σου.

Δημοσ.

Ανάλογα μέχρι πόσο θέλεις και εσύ... Πάντως καλό θα ήταν να μην ξεπερνάει τους 75-80 βαθμούς.

Δημοσ.

Αυτό είναι σχετικό.. Σκέψου ότι όταν είχα sli τις 9800 GX2 γύρω από τις κάρτες η θερμοκρασία πλησίαζε τους 95 βαθμους.. κ είχα κάνεις την μλκια, να βάλω τον sensor του case ακριβώς δίπλα από τις εξαγωγές του αέρα.. :-( Όπως καταλαβαίνετε.. με το που φόρτώνα game, ξεκίναγε το alarm της aerocooler κ δ έσκαγε μέχρι να κλείσω το pc εντελώς !!!

Δημοσ.

Ποιες είναι οι λογικές θερμοκρασίες ( ανάλογα και με την εποχή) γιατί σκέφτομαι να βάλω ειδοποιητικό όταν ξεπερνάει την βασική ώστε να σβήνω το pc για να κρυώνει!

Που? Στο Cpu, στο GPU, στο Chipset, στους δίσκους?

Αν έχεις καλό Airflow μέσα στο κουτί, όλα είναι καθαρά από σκόνες, το κουτί βρίσκεται σε σημείο όπου παίρνει αέρα και φυσικά δεν έχεις κάνει Overclock πουθενά, δεν θα πρέπει να έχεις πρόβλημα.

Όταν κλείνεις το PC για να κρυώσει, με το που το ανοίγεις, σχεδόν αμέσως φτάνει την μέγιστη θερμοκρασία που είχε και πριν το κλείσεις.

Ανάλογα μέχρι πόσο θέλεις και εσύ... Πάντως καλό θα ήταν να μην ξεπερνάει τους 75-80 βαθμούς.

Σε ποιο υποσύστημα?

Δημοσ.

Που? Στο Cpu, στο GPU, στο Chipset, στους δίσκους?

Αν έχεις καλό Airflow μέσα στο κουτί, όλα είναι καθαρά από σκόνες, το κουτί βρίσκεται σε σημείο όπου παίρνει αέρα και φυσικά δεν έχεις κάνει Overclock πουθενά, δεν θα πρέπει να έχεις πρόβλημα.

Όταν κλείνεις το PC για να κρυώσει, με το που το ανοίγεις, σχεδόν αμέσως φτάνει την μέγιστη θερμοκρασία που είχε και πριν το κλείσεις.

Σε ποιο υποσύστημα?

ε??????? βασικά βολεύτηκα από τους άλλους θα τσεκάρω και τα manual... ευχαριστώ γενικά

Δημοσ.

Παίδες το έχω πει και αλλού αλλά έχω πάρει τον Ι-7 2600K και δεν μου αρέσουν καθόλου οι θερμοκρασίες του...απο το bios μου δείχνει 60αρες και λεει ότι μπορεί να γίνει άντετα o/c μέχρι τα 4 με μαμά ψύχτρα :whistle:

Δημοσ.

Παίδες το έχω πει και αλλού αλλά έχω πάρει τον Ι-7 2600K και δεν μου αρέσουν καθόλου οι θερμοκρασίες του...απο το bios μου δείχνει 60αρες και λεει ότι μπορεί να γίνει άντετα o/c μέχρι τα 4 με μαμά ψύχτρα :whistle:

Βρε τι έχετε πάθει όλοι με τις θερμοκρασίες από το bios.

Αφού είπαμε στο bios ο επεξεργαστής δεν είναι σε idle.

Να τσεκαρεται θερμοκρασίες μέσα από windows!

Δημοσ.

Βρε τι έχετε πάθει όλοι με τις θερμοκρασίες από το bios.

Αφού είπαμε στο bios ο επεξεργαστής δεν είναι σε idle.

Να τσεκαρεται θερμοκρασίες μέσα από windows!

Τι? Είναι σε foul load όταν είναι στο bios?

Δημοσ.

Τι? Είναι σε foul load όταν είναι στο bios?

Εντελώς φουλ δεν είναι ... αλλα σε ενα 60 - 70% είναι!

Δημοσ.

Μήπως τρέχεις καμία εφαρμογή ? Πάντως δεν ξεπερνάω στον i7 2600κ τους 34 σε idle, η κάρτα γραφικών μου είναι στούς 39-41 κ την εχω δει και στούς 36 και μάλιστα λίγο μετά από ένα παιχνίδι που έπαιζα. Είναι αναλογα το λεγόμενο "airflow" του κουτιού κ πολλών άλλων παραμέτρων...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...