Προς το περιεχόμενο

αρχειο καιρικων φαινομενων

maik42

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι εννοεις καιρικα φαινομενα κ για ποιες περιοχες της Ελλαδας αναφερεσε?Το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να ακολουθησεις αναφορες μετεωρολογικων φορουμ (πχ Snowreport,Hellasweather κτλ) με την ελπιδα οτι καποιος απο την περιοχη που ενδιαφερεσαι θα εχει κανει αναφορα,παλι ομως εχουμε την υποκειμενικοτητα της ερασιτεχνικης παρατηρησης.

Για επιστημονικη καταγραφη στην Ελλαδα πρεπει να αποτανθεις στην Ε.Μ.Υ η στο Ε.Α.Α ολα τα στοιχεια δινονται επι πληρωμη εκτος σε περιπτωση που κανεις επιστημονικη ερευνα.Καποιες απλες ερωτησεις πχ τι θερμοκρασια ειχε την ταδε μερα ο σταθμος της Ιεραπετρας μπορει να τις δωσει δωρεαν η Ε.Μ.Υ ακομα κ μεσω ημεηλ.Αρκει να μην τους βομβαδισεις με πολλες τετοιες ερωτησεις.

Επισης μπορεις να κοιταξεις στην Ogimet αρκει ο μετεωρολογικος σταθμος για τον οποιο ενδιαφερεσαι να ειναι επισημα αναγνωρισμενος απο τον WMO.

Δημοσ.

συγκεκριμενα θελω να βρω τις θερμοκρασιες στην Δραμα για τρεις μερες του Φεβρουαριου του 2004,αλλα απ' οτι γνωριζω η Δραμα δεν εχει καποιον αναγνωρισμενο σταθμο οπως η ΕΜΥ.

βεβαια στην ΕΜΥ εχω στηλει μια αιτηση μεσω e-mail αλλα δεν ξερω ποτε θα μου απαντησουν, και εγω αυτα τα στοιχεια τα βιαζομαι λιγο.

Δημοσ.

συγκεκριμενα θελω να βρω τις θερμοκρασιες στην Δραμα για τρεις μερες του Φεβρουαριου του 2004,αλλα απ' οτι γνωριζω η Δραμα δεν εχει καποιον αναγνωρισμενο σταθμο οπως η ΕΜΥ.

βεβαια στην ΕΜΥ εχω στηλει μια αιτηση μεσω e-mail αλλα δεν ξερω ποτε θα μου απαντησουν, και εγω αυτα τα στοιχεια τα βιαζομαι λιγο.

πηγαινε στα φορουμ.Ιδιωτες εχουν σταθμους ισως καποιος εχει κανει αναφορα αλλα κ παλι ειπαμε....Παντως ναι για μεσα στην πολη της Δραμας δεν υπαρχει επισημα αναγνωρισμενος σταθμος...

Δημοσ.

τα αρχεια - αποδειξεις τα χρειαζομαι για μια προσεχη δικη ως στοιχεια, γι' αυτο και τα ψαχνω απο "επισημους" σταθμους.

αναγκαστικα θα περιμενω την απαντηση της ΕΜΥ.

ευχαριστω πολυ Τοξοβολος_UK

Δημοσ.

τα αρχεια - αποδειξεις τα χρειαζομαι για μια προσεχη δικη ως στοιχεια, γι' αυτο και τα ψαχνω απο "επισημους" σταθμους.

αναγκαστικα θα περιμενω την απαντηση της ΕΜΥ.

ευχαριστω πολυ Τοξοβολος_UK

πρεπει τοτε οπωσδηποτε να παρεις τα στοιχεια ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ του μετεωρολογικους σταθμους της ΕΜΥ περιξ της Δραμας.Επισης καλο θα ηταν να παρεις κ την προβλεψη της ΕΜΥ για εκεινη την μερα για την Κεντρικη κ Ανατολικη Μακεδονια.

Δημοσ.

για την ιστορια.

εξυπυρετηθηκα απο την Ε.Μ.Υ. πληρωνοντας ενα παραβολο στο δημοσιο ταμειο (γινεται και με pay-pal) των 4,41 ευρω ( εξαρταται απο τις υπηρεσιες που θελεις -ζητας )

και μου εστειλαν σε e-mail οτι ακριβως χρειαζομουν.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...