Προς το περιεχόμενο

Assassin's Creed: Revelations

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 291
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Γέρασε ο Ezio και δεν κάνει chain kills αυτή τη φορά ε; :P

Χαχαχα τι να σου κάνει ο κακόμοιρος τόσα χρόνια free running,τώρα πιάστηκε!!! :P

Πάντως ρε παιδιά αυτή η σειρά έχει καταφέρει να κρατήσει τον κόσμο..κάθε νέο παιχνίδι σε τραβάει περισσότερο!!

Δημοσ.

εχει παρατηρήσει κανεις σας τις χρονολογίες που γραφει κατω δεξια απο το 2 και απο το brotherhood ; αν ναι τοτε θα εχετε συνειδητοποιήσει πως ο ezio με βαση αυτες τις χρονολογιες ειναι 156 χρονων... και τωρα τον κανουν 60 χρονων;...

Δημοσ.

Υποτίθεται ότι τεξιδεύει στον χρόνο μέσω τον Memory όμως...

Εγώ άλλο σκέφτομαι...λέτε να είναι και ο Desmond 60άρης :P :P :P

Δημοσ.

Υποτίθεται ότι τεξιδεύει στον χρόνο μέσω τον Memory όμως...

Εγώ άλλο σκέφτομαι...λέτε να είναι και ο Desmond 60άρης :P :P :P

ταξιδευει στον χρονο ο desmond αλλα ο ezio οχι οποτε και μετα απο 20 χρονια να παει ο desmond , ο ezio πρεπει να ειναι 20 χρονια μεγαλύτερος με βαση τη φυση μας...

Δημοσ.

εχει παρατηρήσει κανεις σας τις χρονολογίες που γραφει κατω δεξια απο το 2 και απο το brotherhood ; αν ναι τοτε θα εχετε συνειδητοποιήσει πως ο ezio με βαση αυτες τις χρονολογιες ειναι 156 χρονων... και τωρα τον κανουν 60 χρονων;...

Δεν νομίζω.Στο gameplay trailer στην αρχή γράφει Constantinople 1511.Το 2 ξεκινούσε γύρω στο 1482 και τελειώνει το 1506 ή το 1508 δεν θυμάμαι ακριβώς.Τότε ο Ezio είναι κοντά στα 50 άρα τώρα δεν μπορεί να είναι πανω απο 55.

Εγώ άλλο δεν μπορώ να καταλάβω:γιατι οι Ναίτες έχουν πάνω στην στολή τους τον βυζαντινό δικέφαλο αετο?

Δημοσ.

Δεν νομίζω.Στο gameplay trailer στην αρχή γράφει Constantinople 1511.Το 2 ξεκινούσε γύρω στο 1482 και τελειώνει το 1506 ή το 1508 δεν θυμάμαι ακριβώς.Τότε ο Ezio είναι κοντά στα 50 άρα τώρα δεν μπορεί να είναι πανω απο 55.

Εγώ άλλο δεν μπορώ να καταλάβω:γιατι οι Ναίτες έχουν πάνω στην στολή τους τον βυζαντινό δικέφαλο αετο?

στο 2 θυμαμαι λεει 1418 λες και ειναι τωρα στη φλορεντια με τον εζιο νεαρο και θυμαμαι στο 3 χαρακτηριστικα το 1512 ή 1513

Δημοσ.

στο 2 θυμαμαι λεει 1418 λες και ειναι τωρα στη φλορεντια με τον εζιο νεαρο και θυμαμαι στο 3 χαρακτηριστικα το 1512 ή 1513

Προτείνω να το ξαναδείς. ;)

Μόνο και μόνο που το 2 τελειώνει το 1508 αποκλείει το να ξεκινάει το 1418 αλλιώς το 2 ακόμη και σαν αυτόνομο παιχνίδι δεν θα είχε λογική.Μήπως ήταν 1481? :huh:

Δημοσ.

Προτείνω να το ξαναδείς. ;)

Μόνο και μόνο που το 2 τελειώνει το 1508 αποκλείει το να ξεκινάει το 1418 αλλιώς το 2 ακόμη και σαν αυτόνομο παιχνίδι δεν θα είχε λογική.Μήπως ήταν 1481? :huh:

μα αυτο λεω... οι ημερομηνιες δεν στεκουν!

Δημοσ.

Tελικά λάθος και εγώ.Το 2 ξεκινάει το 1476 και το τελευταίο chapter διαδραματίζεται το 1503. B)

http://en.wikipedia.org/wiki/Assassin's_Creed

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...