JohnVani18 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 @aekoupoli Αυτό υποτίθεται πως ήταν Day-One patch.. Mέχρι και το patch διέρρευσε.
stavroulis1985 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Με αυτο το patch οταν ξεκιναω δεν μου εχει το save μου. μηπως ξερετε που θα το βρω και αν σωνετε τιποτα η παμε για καινουργιο?
>-Nosakos<- Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Εξαρτάται αν ήσουνα με θείο ή με το offline fix.Αν ήσουνα με το πρώτο κ έβαλες το update του πάρε τον φάκελο 40 απο το φάκελο orbit μέσα στον φάκελο του παιχνιδιού κ βάλε τον στο C:\Users\(το USER NAME σ)\AppData\Local\Ubisoft Game Launcher\savegame_storage\XXXXXXXXXX==\ όπου ΧΧΧΧΧΧΧ είναι ο τελευταίως φάκελος π δημιουργήθηκε(πχ 23cgds3egd==) κ έχει έναν άλλο φάκελο μέσα με όνομα 40.
Xristaras12 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 πριν κανενα 2ωρο παρελαβα την day1 εκδοση που ειχα παραγγειλει. Κατεβαζει το 1.01 και ξεκιναω αμεσως. btw το χαρτι που εχει αναμεσα στη ζελατινα και το κουτι ειναι καπως τριδιαστατο :Ρ θελω να δω τι πουλια πιανει στο multiplayer ο crusader...και το ultimate armour του ezio
OROKUSAKI Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 το τερματισα τωρα. Πολυ καλο αλλα ηταν πιο μικρο απο τα προηγουμενα. Τωρα θα πρεπει να περιμενουμε αλλον 1 χρονο μεχρι να βγει το επομενο
JohnVani18 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Καλύτερα να βγεί σε δύο χρόνια το επόμενο, το έχουν παρακάνει.. Άσε που εξαντλούν και το studio έτσι (βλέπε EA και BlackBox).
lostresam Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 παιδια και εγω το τερματισα...μια ερωτηση μονο...μπορω να "ξαναγυρισω" πισω να τελιωσω και αυτες τις επιπροσθετες αποστολες?κ εκτος αυτου θελω και να φτιαξω το παιχτη μου,να του αλλαξω κανα ρουχαλακι και γενικα να μ@λ@κιστω γιατι οταν παω στο save μου λεει τα κρεντιτς δεν με γυρναει πισω...δεν πιστευω να θελει παλι απτην αρχη
Xristaras12 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 παιδια και εγω το τερματισα...μια ερωτηση μονο...μπορω να "ξαναγυρισω" πισω να τελιωσω και αυτες τις επιπροσθετες αποστολες?κ εκτος αυτου θελω και να φτιαξω το παιχτη μου,να του αλλαξω κανα ρουχαλακι και γενικα να μ@λ@κιστω γιατι οταν παω στο save μου λεει τα κρεντιτς δεν με γυρναει πισω...δεν πιστευω να θελει παλι απτην αρχη οταν τελειωσουν τα credits μετα σε πεταει στο αρχικο μενου; δεν το εχω τερματισει ακομα αλλα στα προηγουμενα επρεπε να δεις ολα τα credits και μετα σε γυρνουσε πισω.
>-Nosakos<- Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Πριν λίγο το τερμάτισα κ με πέταξε στο animus land οπού υποθέτω μπορώ να ξαναμπώ στην πύλη κ να συνεχίσω. Κάθε φορά ρε γαμώτο στο τέλος κάθε assasins creed πρέπει η ιστορία να σε αφήνει με μια αγωνία για το επόμενο... μην αναφέρω για τα "εξωγήινοηδές"..
green gordon Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Εχοντας παιξει ολα τα ac εχω να πω οτι εχω ξενερωσει απιστευτα με το στορυ του revelations. Ειμαι στο 15% περιπου και μεχρι στιγμης ολοι οι κακοι ειναι βυζαντινοι,ολοι οι καλοι τουρκοι μεχρι να βοηθησω να σωθει ενας πασας απο τους κακους δολοφονους βυζαντινους μου ζητησε. Οι βυζαντινοι εχουν και καλα τον ελεγχο της πολης (lol). Ολο το παιχνιδι ετσι παει μεχρι τελους?
doommaster Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 έχει φοβερή ιστορία. και ας προσεγγίζει περισσότερο την τούρκικη πλευρά....
Atreas21 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Γιατί, σου πρόσβαλε τη θρησκεία..? Από πότε η ρωμιοσύνη είναι θρησκεία?
JohnVani18 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Από πότε η ρωμιοσύνη είναι θρησκεία? Για να παραπονιέται οτι σκοτώνει βυζαντινούς, κάτι πάει να πεί αυτό. Εξού και το πράσινο "χαμόγελο".
Xristaras12 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 εχοντας φτασει sequence 3 εχω να πω οτι το παιχνιδι εχει κρατησει τον "πυρηνα"του αλλα το εχουν αλλαξει τοσο ωστε να μην το βαρεθεις και να πεις οτι ειναι σαν το προηγουμενο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα