Προς το περιεχόμενο

προβλημα με κινητο πιατο και μοτερ actuator

satmen

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα σε ολους και καλο μηνα.εχω κινητο πιατο με μοτερ ακτουατορ και ενα ποζισιονερ τυπου vbox2(γκρι χρωματος)

εδω και λιγο καιρο ομος αντιμετοπιζω το εξης προβλημα.δινω εντολη απτο ποζισιονερ να κινηθει το πιατο και κινηται

πολη λιγο ειτε ανατολικα ειτε δυτικα.με αποτελεσμα παραδειγμα απτο συριους μεχρι να φτασει στο χοτμπιρτ μπορει και

να βραδιασει που λεει ο λογος.δεν κεινη κανονικα το πιατο και στο ποζισιονερ δεν μου βγαζει τα νουμερα απτο 999

εως και το μικροτερο αριθμο.εχω ελεχξει τα καλωδια και το μοτερ πανω και μου φενονται μια χαρα.κατι παιζει με το

ποζισιονερ.παρρακαλω καθε βοηθεια αποδεκτη.να αγορασο καινουργιο ποζισιονερ η μηπος θελει ρυθμισει αυτο που εχω?

προσπαθησα βεβαια να το ρυθμισο με της οδηγιες αλλα και παλι τιποτα.βοηθεια

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

καλημερα σε ολους εχω κινητο πιατο με μοτερ ακτουατορ και ενα ποζισιονερ τυπου vbox2(γκρι χρωματος).

εδω και λιγο καιρο ομος αντιμετοπιζω το εξης προβλημα.δινω εντολη απτο ποζισιονερ να κινηθει το πιατο και κινηται

πολη λιγο ειτε ανατολικα ειτε δυτικα.με αποτελεσμα παραδειγμα απτο συριους μεχρι να φτασει στο χοτμπιρτ μπορει και

να βραδιασει που λεει ο λογος.δεν κεινη κανονικα το πιατο και στο ποζισιονερ δεν μου βγαζει τα νουμερα απτο 999

εως και το μικροτερο αριθμο.εχω ελεχξει τα καλωδια και το μοτερ πανω και μου φενονται μια χαρα.κατι παιζει με το

ποζισιονερ.παρακαλω καθε βοηθεια αποδεκτη.να αγορασο καινουργιο ποζισιονερ η μηπως θελει ρυθμισει αυτο που εχω?

προσπαθησα βεβαια να το ρυθμισο με της οδηγιες αλλα και παλι τιποτα.βοηθεια

Δημοσ.

Ε,και τι να σου πούμε;

Αφού δεν ρυθμίζεται πλέων ή ο positioner ή το μοτέρ τα έχουν παίξει,αν έχει κάποιο από τα δύο ή και τα δύο τρόπο για reset κάνε το,από εκεί και πέρα αν δεν τα ελέγξει κάποιος τεχνικός το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να τα αλλάξεις.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Έλεγξε το καλώδιο για αρχή, πιθανόν να έχει φθαρεί με τον καιρό. Μετά κοίτα τις συνδέσει στο μοτέρ και στο positioner μήπως δεν κάνουν καλή επαφή ή μήπως έχει πιάσει υγρασία απο την μεριά του μοτέρ. Αν έχεις πολύμετρο (και ξέρεις πως να το κάνεις) μπορείς να τσεκάρεις την τάση εξόδου του positioner αν είναι σωστή (προσοχή μην κάνεις μέτρηση εκεί που βγάζει τον παλμό). Αν δεν γίνει τπτ με τα παραπάνω τότε καλείς τεχνικό.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...