Anti-WQZ Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Γεια σας, Θα ήθελα άμα μπορούσατε να μου συστήσετε κανένα προγραμματάκι το οποιο να μπορώ να διαγράψω τελείως από τον σκληρό δίσκο οτιδήποτε έχω διαγράψει μέχρι στιγμής από το κάδο αακύκλωσης χωρίς να επηρεάσω το λειτουργικό που έχω εγκαταστημένο...
nikomas50 Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Εννοείςότι θέλεις να διαγράψεις κάθε αρχείο μετά το άδειασμα του κάδου ανακύκλωσης ώστε να μην υπάρχει δυνατότητα επαναφοράς του από τα σχετικά προγράμματα ανάκτησης ή κάτι άλλο; Γίνε πιο σαφής αν θέλεις.
Anti-WQZ Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Εννοείςότι θέλεις να διαγράψεις κάθε αρχείο μετά το άδειασμα του κάδου ανακύκλωσης ώστε να μην υπάρχει δυνατότητα επαναφοράς του από τα σχετικά προγράμματα ανάκτησης ή κάτι άλλο; Γίνε πιο σαφής αν θέλεις. Ναι αυτό θέλω να κάνω
Anti-WQZ Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 με το CCleaner λογικα εισαι οκ. το έχω το ccleaner γίνετε ολοκληρωτική απομάκρυνση από τον σκληρό δίσκο?
nikomas50 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 το έχω το ccleaner γίνετε ολοκληρωτική απομάκρυνση από τον σκληρό δίσκο? Ναι, με την επιλογή Tools-Drive Wiper-Security: DOD 5220.22-M ή ανώτερη.
poulinos Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 οποιοδηποτε προγραμμα file shredder κανει για αυτην την δουλεια.
trustfm Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Ένα οποιοδήποτε πρόγραμμα που να χρησιμοποιεί τον αλγόριθμο Gutmann Παράδειγμα το eraserdrop . Προσοχή το εν λόγω δεν τον έχει default και πρέπει να τον ορίσετε manually από τα settings. Προσοχή επίσης στην χρήση του αλγορίθμου μιας και γράφει με 35 patterns. Για ακόμα πιο μεγάλη ασφάλεια (secure delete) η χρήση encrypted partition με truecrypt είναι μια καλή επιλογή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.