Προς το περιεχόμενο

Γνώμες για wifi media player

lionheart75

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παίδες καλημέρα. Σκέφτομαι σοβαρά την αγορά ενός ασύρματου media player για το σαλόνι προκειμένου να έχω δυνατότητα ασύρματης δικτύωσης.

Σύνδεση μέσω HDMI, ανάλυση 1080p και να υποστηρίζει όλα τα δημοφιλή format εικόνας AVI, MP4, MKV, x264 κλπ καθώς και ελληνικούς υπότιτλους σε srt, sub κλπ.

Έξοδο ήχου να διαθέτει εκτός των άλλων και spdif.

Δεν έχω ασχοληθεί ιδιαίτερα με το θέμα και θέλω γνώμες όσο αφορά το καλύτερο στα χρήματά του.

Δεν έχω θέμα χρημάτων ιδιαίτερα αλλά θα προτιμούσα κάποιο Value for money εννοείται παρά να τα δώσω έτσι.

Btw έχω δεί αυτό, τι γνώμη έχετε για το συγκεκριμένο?

Ακούω γνώμες-απόψεις και όσο το δυνατόν παρακαλώ τεκμηριωμένες για να γίνουν κατανοητές τόσο απο μένα όσο και απο άλλους που τυχόν ενδιαφέρονται. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. :)

• Super Moderators
Δημοσ.

Με ασύρματη δικτύωση δεν ξέρω αν θα βλέπεις ταινία σε 1080p. Τουλάχιστον όχι απρόσκοπτα.

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Η αλήθεια είναι ότι με προβληματίζει αυτό που λές.

Με mkv αρχεία δεν έχω δοκιμάσει, όμως σε x264 και xvid έπαιζε smoothy μέσω ασύρματου οικιακού δικτύου στο htpc στο σαλόνι απο το pc στο δωμάτιο.

Οπότε το wifi προφανώς σε περιορίζει σε μικρά αρχεία videos, φωτογραφίες, mp3 κλπ. Μήπως παίζει ρόλο και ο wifi usb adapter που εκάστοτε χρησιμοποιείται?

Εννοώ δηλαδή, αν έχεις έναν 54Mbps adapter όπως αυτός που χρησιμοποιώ εγώ πιθανόν να έχεις θέμα με αρχεία 1080p αλλά αν έχεις έναν στα 150 ή καλύτερα στα 300Mbps μήπως είσαι ok μετά?

To έχει δοκιμάσει κανείς ή δεν παίζει ρόλο? :)

Δημοσ.

Βασικά παιζουν ρόλο ένα σωρό αιτίες για να μήν παίζουν απρόσκοπτα τα mkv αρχεία σου.Π.χ πόσο βαρύ είναι αυτό(υψηλό bitrate),η απόσταση ,οι τοίχοι κ.λ.π. Μα και σύ ρε Νικόλα με εκπλήσεις.Άρρωστος τεχνολάγνος βαριάς μορφής γαρ και δεν έχεις στήσει ακόμη δικτυάκι με τα ενσύρματα τα server σου και τα μέα σου????

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...