Προς το περιεχόμενο

χρεωστικη και paypal

trihas4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενδιαφερομαι να βγαλω μια χρεωστικη καρτα ωστε μεσω paypal να κανω αγορες στο internet.τι θα πρεπει να κανω και τι χρειαζεται για ολα αυτα?

ευχαριστω

Υγ.σκεφτομαι για τη Visa Debit της Πειραως..

Δημοσ.

Καλημερα φιλε μου εγω προσοπικα εβγαλα prepaid card cuprou και ειμαι πολυ ευχαριστημενος.Πας στην τραπεζα ζητας στο ταμειο μια χρεοστικη καρτα δινεις την ταυοτιτα σου και το αφμ απο εκει και περα δινεις στον ταμεια το ποσο που θες να καταθεσεις σου κρατανε 1 ευρω καθε φορα που βαζεις λεφτα στην καρτα + 5 ευρω για την εκδοση της καρτας .Μετα μεσω ιντερνετ γραφεσαι στην paypal βαζοντας τα προσοπικα σου στοιχια και τον αριθμο της καρτας και απο εκει και περα μπορεις να αγοραζεις μεσω paypal οτι θες

Δημοσ.

Ενδιαφερομαι να βγαλω μια χρεωστικη καρτα ωστε μεσω paypal να κανω αγορες στο internet.τι θα πρεπει να κανω και τι χρειαζεται για ολα αυτα?

ευχαριστω

Υγ.σκεφτομαι για τη Visa Debit της Πειραως..

H Πειραιως εχει και προπληρωμενη καρτα την οποια φορτιζεις οπως ακριβως και στην κυπρου που εχει ο φιλος ,ειναι mastercard ,και το paypal την δεχεται ,εγω την χρησιμοποιω.αυτη η καρτα ειναι μονο ενα νουμερο δεν παιρνεις πλαστικη καρτα απο την τραπεζα.χρειαζετε μονο να ανοιξεις ενα λογαριασμο στην πειραιως για να βαζεις τα χρηματα, και μεσω internet με το winbank της πειραιως θα κανεις τις φορτισεις -εκφορτισεις της καρτας.Σχετικο λινκ για να διαβασεις περισσοτερα http://www.webuy.gr/ ,και για αποφυγη παρεξηγησεων δεν δουλευω-μετοχος-διευθυντης κ.λ.π στην τραπεζα ,απλα με εχει βολεψει αυτη η καρτα ,γιατι τυχαια ειχα λογαριασμο στην πειραιως.Φιλικα

Δημοσ.

Την Prepaid της τράπεζας κύπρου χρησιμοποιώ και εγώ χρόνια τώρα χωρις κανένα πρόβλημα

Δημοσ.

Καλυτερα πηγαινε σε χρεωστικη λυση. Δεν πληρωνεις για καθε φορτιση κλπ. Ειμαι στην Πειρεως εδω και μισο χρονο και ειμαι ευχαριστημενος.

Δημοσ.

Για να εκδωσω τωρα ομως χρεωστικη καρτα εκτος απο λογαριασμο στην τραπεζα τι αλλο χρειαζομαι δηλαδη απο χαρτια?Και κατι τελευταιο εχω ηδη λογαριασμο στην τραπεζα αλλα επειδη ειναι οικογενειακος δεν θελω να τον μπλεξω με την τραπεζα,μπορω να κανω αλλο λογαριασμο?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...