Προς το περιεχόμενο

Προταση για βιντεοπαιχνιδι

vagelis81

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εψαξα μα δε βρηκα κατι θελω τη βοηθεια σας.Βασικα ψαχνω για καποιο καινουριο βιντεοπαιχνιδι και επειδη περι ορεξεως κολοκυθοπιττα θα σας πω περιγραφικα τι ειδους παιχνιδι μου χει κολησει τωρα στο μυαλο να παιξω.Λοιπον,εχω βαρεθει τα παιχνιδια του τυπου παιρνω ενα οπλο και τους κανω ολους χιλια κομματια.Ηθελα λοιπον ενα που να συνδυαζει δραση και στρατηγικη.Να πρεπει να σκεφτεις για παραδειγμα ποτε πρεπει να δρασεις και πως να το κανεις.Κατι ας πουμε οπως το splinter cell (τα χω παιξει ολα) η οπως το thief.

Εχετε να προτεινετε κανα καλο;

Ευχαριστω

Δημοσ.

Το καλύτερο που έχω παίξει εγώ είναι αυτό.

http://en.wikipedia.org/wiki/Manhunt_(video_game)

Δ είχα προλάβει να διαβάσω όλα τα post κ έγραφα.. το τελευταίο έλεγε Manhunt.. Τώρα σοβαρά καλό παιχνίδι. αυτό θα σου έλεγα κι εγώ. είναι αυτό ακριβώς που ψάχνεις..

Δημοσ.

Batman Arkhan Assylum από εμένα. Το παίζω τώρα σε PS3 και είναι πραγματικά πολύ καλό. Συνδυάζει τα στοιχεία που θέλεις (stealth, δράση με σκέψη κλπ) ενώ είναι πολύ ατμοσφαιρικό και κινηματογραφικό και έχει μια καλή ιστορία από πίσω και γνώριμους χαρακτήρες. Κοίταξε το...

Επίσης η σειρά των Assasin Creed μάλλον είναι πολύ κοντά σε αυτό που ζητάς, απλώς το πρώτο που έπαιξα για λίγο, δε με ενθουσίασε. Έχε τα πάντως και αυτά υπόψη γιατί όπως έχω ακούσει τα επόμενα είναι καλύτερα.

Δημοσ.

Batman Arkhan Assylum από εμένα. Το παίζω τώρα σε PS3 και είναι πραγματικά πολύ καλό. Συνδυάζει τα στοιχεία που θέλεις (stealth, δράση με σκέψη κλπ) ενώ είναι πολύ ατμοσφαιρικό και κινηματογραφικό και έχει μια καλή ιστορία από πίσω και γνώριμους χαρακτήρες. Κοίταξε το...

Επίσης η σειρά των Assasin Creed μάλλον είναι πολύ κοντά σε αυτό που ζητάς, απλώς το πρώτο που έπαιξα για λίγο, δε με ενθουσίασε. Έχε τα πάντως και αυτά υπόψη γιατί όπως έχω ακούσει τα επόμενα είναι καλύτερα.

Δ νομιζω πως η σειρά Assasin's Creed είναι σε αυτή την κατηγορία αλλά εαν είναι τότε είναι από τα καλύτερα παιχνίδια που έχω παίξει ποτέ.

Παίξε το πρώτο μέρχι βαρεθείς, που όπως λέει ο φίλος είναι λιγάκι βαρετό γτ επαναλαμβάνεται από ένα σημείο κ μετά.. δες τα video στο youtube για το πως τελειώνει κ ξεκίνα το 2.. θα τρελαθείς.. θα χάσεις τον ύπνο σου... Απλά δ υπαρχει το 2.. κ το Brotherhood (που είναι το 3) συνεχίζει από κει ακριβώς που σε αφήνει το 2, στο ίδιο δωμάτιο. Φανταστική σειρά games.

Δημοσ.

Ρε παιδια ειδα πολλα βιντεο απο gameplay του mass effect 2 στο youtube.Το μονο που καταλαβα ειναι οτι προκειται για ενα απλο shoot em up.

Δημοσ.

Πηρα το manhunt 2 .Πολυ καλο και πολυ κοντα σ αυτο που ζητουσα.Αν ειχε και λιιιιιγο καλυτερα γραφικα.

• Moderators
Δημοσ.

Ρε παιδια ειδα πολλα βιντεο απο gameplay του mass effect 2 στο youtube.Το μονο που καταλαβα ειναι οτι προκειται για ενα απλο shoot em up.

Με πολύ καλό στόρυ που συνεχίζει από το 1.

Δεν το λες "ένα απλό shoot 'em up".

Δημοσ.

Αν καταλαβες μονο αυτο,τοτε δεν θα ειδες καλα videos.

To Mass Effect ειναι action/rpg. Σιγουρα οχι ενα απλο shooter. Θεωρειται εξαιρετικο game απο την συντριπτικη μαζα των gamers.Διαβασε και κριτικη και αναλυτικη περιγραφη του game.Το θεμα μαλλον ειναι αν εχεις τις δυνατοτητες να το παιξεις.:devil:

http://www.mobygames...ows/mass-effect

Δημοσ.

Fallout: new vegas (ή παει πολυ αυτο?)

Lara Croft and the guardian of the light (πολυ καλο, γρηγορο και εχει ολα τα στοιχεια που ψαχνεις)

Batman AS (πολυ καλο, οτι χρειαζεσαι)

Swat 4 (παλιο αλλα εξαιρετικο)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...