evoracing Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Καλυσπερα...υπαρχχει καπιος τροπος να ενοσω τα καλοσια της monitor του pc με του ps2 (με πατεντα)δηλαδη να χτυσιμοποιησω την οθωνη του pc για το ps2
lefta_yparxoun Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 εγώ λέω να αρχίσεις λίγη ορθογραφία και μετά να διαβάζεις τι γράφεις για να δεις αν βγάζει νόημα...
macabre_sunsets Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Και γιατί να κάνεις πατέντα και να μην πάρεις κάτι έτοιμο;
evoracing Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Και γιατί να κάνεις πατέντα και να μην πάρεις κάτι έτοιμο; που μπορω να το βρω αφτο??? εγώ λέω να αρχίσεις λίγη ορθογραφία και μετά να διαβάζεις τι γράφεις για να δεις αν βγάζει νόημα... οκ φιλαρακο απλα μην σχολιαζεις...
naruto14 Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Επίσης μπορείς να παρεις μια κάρτα τηλόρασης για τον υπολογιστή. Το πήρα πριν απο 3 χρόνια και ήταν 50 ευρώ. Πάιζει τηλεόραση και έχει και τα 3 χρώματα για να συνδέσεις το ps2. Πρέπει να έχει πέσει η τιμή τωρα...
evoracing Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Επίσης μπορείς να παρεις μια κάρτα τηλόρασης για τον υπολογιστή. Το πήρα πριν απο 3 χρόνια και ήταν 50 ευρώ. Πάιζει τηλεόραση και έχει και τα 3 χρώματα για να συνδέσεις το ps2. Πρέπει να έχει πέσει η τιμή τωρα... ποια καρτα πηρες????
naruto14 Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Εγώ έχω αυτό εδώ: http://www.skroutz.gr/s/61771/Leadtek-WinFast-TV-Pro-II.html Το είχα πάρει από ένα άγνωστο μαγαζί και όχι από το skroutz όμως. Δεν ξέρω αμα υπάρχει ακόμα σε άλλα μαγαζιά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.