Προς το περιεχόμενο

CRC error οταν κανω initialize το σκληρο

Rabican

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

παιδες μαλλον την πατησα! πιθανολογω οτι φταιει το οτι εχω demo version του προγραμματος. περαν αυτου μου εβγαλε οτι σκανναρε 5GB, βρηκε 0 partition και 763 files...δεξι κλικ στον δισκο δε με αφηνει να κανω. τουλαχιστον εσωσα τα αποτελεσματα του scan, οποτε δε θα χρειαστει να το ξανακανω φανταζομαι.

Συνήθως, όταν πρώτος το προτείνω το AFR, τονίζω πως είναι shareware και ο περιορισμός του είναι ότι μπορείς μεν να τσεκάρεις αν βλέπει τον δίσκο και βρίσκει αρχεία, αλλά δεν μπορείς να προχωρήσεις σε ανάκτηση, και συνεπώς χρειάζεται είτε να το αγοράσεις, είτε να το βρεις σπασμένο.

Η γκαντεμιά σου συνεχίζεται : εκτός από τα νερά που σου κάνει ο δίσκος, κι εκτός του ότι η πρόσβαση σε αυτόν γίνεται πολύ αργά, έτυχε να μη γράψω πρώτος για το AFR -είχες ήδη βρει και ξεκινήσει τη demo version- εξ' ου και δεν τόνισα το ζήτημα...

Τεσπα, βρες και βάλε το κανονικό, κι ευελπιστώντας, θα διαβάσει κανονικά τ' αποτελέσματα του σκαναρίσματος που ευτυχώς έσωσες.

(Όπως είπε κι ο poulinos, τα προγράμματα ανάκτησης -και δη τα καλά- συνήθως δεν είναι freewares. Kάποια μάλιστα δεν προσφέρουν καν demo version)

Δημοσ.

γχουχου γκουχου για τοσπασμενο.δεν το λεμε ετσι.λεμε πχ θα το βρεις απο τον πειρατη...

Αυτό είναι σαν το «ή παπαρήγα η καλή;» :-D

Δημοσ.

...και μετά λες "να μη σου χαλάω τ' όνομα"...

(έτοιμος είμαι να σε βγάλω με τη στολή του κατηχητικού :P)

υ.γ. : αν το δεις, να το σταματήσεις στο 6:12 και να το πας κατευθείαν στο 6:17 για να συνεχίσει, γιατί στο 6:15 έχει απσκέρτ της Δήμητρας :devil:

Δημοσ.

...και μετά λες "να μη σου χαλάω τ' όνομα"...

(έτοιμος είμαι να σε βγάλω με τη στολή του κατηχητικού :P)

υ.γ. : αν το δεις, να το σταματήσεις στο 6:12 και να το πας κατευθείαν στο 6:17 για να συνεχίσει, γιατί στο 6:15 έχει απσκέρτ της Δήμητρας :devil:

δεν το ειδα ολο το video.κανα 2 -3 λεπτα ειδα .anyway.τωρα ειδα εκει κοντα που λες στο 6 10 φευγα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...