washcloud Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Ψωμί ή νερό σου ζητάει ; Ασ' το να τρέχει καμμιά βδομάδα κι άμα σου τη δώσει, το κλείνεις μετά. Διότι ΑΝ σταθείς τυχερός, υπάρχει πάντα ένα ενδεχόμενο να "ξεκολλήσει" η διαδικασία από κάποιο σημείο και μετά.
Rabican Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 ε ναι γουοσκλαουντ! ας ελπισουμε να μην κανα κανα θεεικο η Δεν Εχουμε Ηλεκτρικο και να μεινει πανω 1 βδομαδουλα...!!!! update: 3GB τσεκαρισμενα με 700 files found.... αντε να δουμε....!!!
poulinos Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 και το θεμα ειναι οτι αφου τελειωσει και πρεπει να επαναφερει τα αρχεια θα κανει ποιος ξερει ποσες μερες παλι
Rabican Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 να κανω μια ερωτηση αλλα παρακαλω μην αρχισει το δουλεμα...!!! αν σταματησω αυτο το active file recover, μετα τα αρχεια που βρηκε πως τα βλεπω;;;;; δεν το εχω ξαναχρησιμοποιησει και δε θελω να κανω βλακεια και να σκανναρω παλι απο την αρχη.... 5 μερες μου πηρε...!! ΥΓ: πουλινε και γουοσκλαουντ μην αρχισετε το δουλεμα ρεεεε θα σας μπαναρω στο ινσομνια!αχαχαχαχαχ
poulinos Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 εμεις θα σε banaroume>για το συγκεκριμενο προγραμμα δεν ξερω.στο file scavenger οταν το διεκοπτες αυτοματα σε πετουσε σε μια λιστα με οτι βρηκε μεχρι εκεινη την στιγμη.νομιζω το ιδιο και το easy recovery proressional.Λογικα μονο του θα σε βγαλει σε οθονη που θα σου λεει τι βρεθηκε.εκτος αν σου ακυρωσει το scan και επειδη πατησες cancel δεν σου βγαλει τιποτα για results αλλα χλωμο.
washcloud Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Ραμπικαν, χιουμοράκι (εγώ τουλάχιστον) κάνω - δεν κοροϊδεύω (εκτός κι αν τα θέλει ο virtual κώλος του οποιουδήποτε) κανέναν - ποτέ. Κι όταν υπάρχει βάση (και γνώση από μέρους μου), εκτός απ' την πλακίτσα, οπωσδήποτε βοηθώ όπως μπορώ (ή το αντίθετο : βοηθώ, κι άμα σηκώνει πλάκα, την κάνω κι αυτή). Όσο για το AFR : ναι, αν σταματήσεις το σκανάρισμα, θα μπορέσεις ν' ανακτήσεις τα όσα έχουν μέχρι τούδε αναγνωριστεί : δεξί κλικ στον φάκελο (ή partition) που τα περιέχει, και "Revover" (ή "Copy"). Μπορείς επίσης να σώσεις τ' ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ του σκαναρίσματος, από το μενού του : θα δημιουργηθεί ένα αρχείο, το οποίο όταν θα το διπλοκλικάρεις θ' ανοίγει το πρόγραμμα, παρουσιάζοντάς σου τ' αποτελέσματα όπως ήταν όταν πχ έκλεισες το πρόγραμμα, και θα μπορείς να τα ξαναδιαχειριστείς, όποτε θες. *....θα μας μπανάρεις στο Ινσόμνια; Για τον Πουλίνο δεν ξέρω, αλλά εγώ κάνω μπάνιο μόνος μου. Σπίτι μου.
Rabican Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 εγινε παιδια! ευχαριστω πολυ, θα το δοκιμασω μολις παω σπιτι... ΥΓ: φυσικα και εκανα πλακα ετσι;
Rabican Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 φτου φτου.... σταματησα το σκαναρισμα και τωρα δε με αφηνει να κανω recover... γκριζαρισμενο.
washcloud Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 ειναι bannaro οχι μπανιαρω washcloud:P Moυ το χαλάς - και καλά το έπαιζα τρελίτσα. Rabican, δεξί στ΄ αρχεία και copy.
poulinos Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 φτου φτου.... σταματησα το σκαναρισμα και τωρα δε με αφηνει να κανω recover... γκριζαρισμενο. β.σου βγαλε τιποτα αρχεια που ηθελες η βλακειες? Moυ το χαλάς - και καλά το έπαιζα τρελίτσα. Rabican, δεξί στ΄ αρχεία και copy. εισαι τρελιτσα ετσι και αλλιως
washcloud Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Απλά το κουμπί "recover" δεν φαίνεται να είναι ενεργό - μάλλον λόγω του σταματήματος. Ας δοκιμάσει όμως με δεξί στ' αρχεία, να δει αν υπάρχει ενεργή η επιλογή "copy".
Rabican Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 παιδες μαλλον την πατησα! πιθανολογω οτι φταιει το οτι εχω demo version του προγραμματος. περαν αυτου μου εβγαλε οτι σκανναρε 5GB, βρηκε 0 partition και 763 files...δεξι κλικ στον δισκο δε με αφηνει να κανω. τουλαχιστον εσωσα τα αποτελεσματα του scan, οποτε δε θα χρειαστει να το ξανακανω φανταζομαι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.