Rabican Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Καλησπερα. Εχω εναν παλιο WD 80αρη, τον οποιον θελω να κανω να δουλεψει μια φορα μοναχα ισα ισα να παρω αρχεια που εχει μεσα. τον συνεδεσα πανω στο PC (ειναι IDE), αλλα στο disk management τον βγαζει οτι δεν εχει γινει initilized. αν πατησω να γονει initilize, μου πεταει CRC error, ενω επισης σκανε διαφορα μηνυματα στο system log για bad sectors. υπαρχει πιθανοτητα να τον καταφερω; μια φορα να δουλεψει, να τραβηξω οτι μπορω και δε με νοιαζει μετα...
TheELF Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Από την στιγμή που των βλέπει έστω και έτσι μπορείς να ανακτήσεις τα αρχεία σου με ανάλογο πρόγραμμα π.χ. με το Active@ File Recovery. Αν κάνεις initialize θα κάνει μάλλον και φορμάτ οπότε καλύτερα που δεν το έκανε.
bgeorgalas Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Αν κάνεις initialize θα κάνει μάλλον και φορμάτ οπότε καλύτερα που δεν το έκανε. +1 στο παραπάνω τι λειτουργικό έχεις? θυμάσαι σε τι filesystem ήταν ο 80άρης? πριν δοκιμάσεις με πρόγραμμα να τραβήξεις τα αρχεία αν έχεις κάνα Cd με ubuntu έτοιμο δοκίμασε και απο εκεί μήπως και στον δει κανονικά και γλιτώσεις ώρες....
Rabican Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 win7 εχω, και ο σκληρος πρεπει να ηταν NTFS....
bgeorgalas Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 αν έχεις κανένα ISO απο ubuntu δοκίμασε ένα boot απο εκεί μήπως και καταφέρεις να δεις τα αρχεία, αλλιώς χρειάζεσαι προγραμματάκι εγώ είχα χρησιμοποιήσει αυτό: http://www.runtime.org/data-recovery-software.htm
poulinos Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 to initialize γιατι νομιζω οτι δεν κανει format?????
poulinos Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Και 40 αρι να βαλεις σου βγαζει μυνημα στην αρχη οτι use 80 cable conductor.
Rabican Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 οχι παιδια.. 80αρη σε γιγαμπαητ!!! δυστυχως ουτε απο bactrack εκανα δουλεια (ubuntu δεν εχω δουλεψει ποτε, μονο μεσω GUI απο live cd backtrack!). μου εβγαζε ενα σωρο errors. εβαλα αυτο το active@ file recovery. θελει αλλες 70 ωρες για να σκανναρει το σκληρο..
Rabican Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 πουλινε αμα δεν κανω χαιρι με αυτο παραπανω, θα δοκιμασω και το file scavenger.. δεν ξερω αν σημαινει κατι, αλλα μου εχει βγαλει αρκετα bad sectors ηδη. εχει διαβασει 250ΜΒ απο τα 80GB, και εχει βρει 7 αρχεια...
billst21 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 ωραιο προγραμμα ηταν και το file scavenger. και είναι... πριν 1 μήνα μού έφερε 400 giga σε 4 ώρες.
washcloud Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 αμα δεν κανω χαιρι με αυτο παραπανω, θα δοκιμασω και το file scavenger.. ....άμα δεν δεις χαΐρι με το AFR, απλά βάφτα μαύρα.- (poul, ναι, με το initialization χάνει η μάνα το παιδί, και ο δίσκος τ' αρχεία)
poulinos Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 και είναι... πριν 1 μήνα μού έφερε 400 giga σε 4 ώρες. ναι πραγματι ειναι ακομα και μου ειχε επαναφερει αρχεια και απο raid0. ....άμα δεν δεις χαΐρι με το AFR, απλά βάφτα μαύρα.- (poul, ναι, με το initialization χάνει η μάνα το παιδί, και ο δίσκος τ' αρχεία) γιατι θυμαμαι οτι ειχα κανει σε δισκο που δεν τον εβλεπαν τα windows στο My computer και δεν ειχε χασει κατι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.