Προς το περιεχόμενο

CRC error οταν κανω initialize το σκληρο

Rabican

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα.

Εχω εναν παλιο WD 80αρη, τον οποιον θελω να κανω να δουλεψει μια φορα μοναχα ισα ισα να παρω αρχεια που εχει μεσα. τον συνεδεσα πανω στο PC (ειναι IDE), αλλα στο disk management τον βγαζει οτι δεν εχει γινει initilized. αν πατησω να γονει initilize, μου πεταει CRC error, ενω επισης σκανε διαφορα μηνυματα στο system log για bad sectors. υπαρχει πιθανοτητα να τον καταφερω; μια φορα να δουλεψει, να τραβηξω οτι μπορω και δε με νοιαζει μετα...

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Από την στιγμή που των βλέπει έστω και έτσι μπορείς να ανακτήσεις τα αρχεία σου με ανάλογο πρόγραμμα π.χ. με το Active@ File Recovery.

Αν κάνεις initialize θα κάνει μάλλον και φορμάτ οπότε καλύτερα που δεν το έκανε.

Δημοσ.

Αν κάνεις initialize θα κάνει μάλλον και φορμάτ οπότε καλύτερα που δεν το έκανε.

+1 στο παραπάνω

τι λειτουργικό έχεις? θυμάσαι σε τι filesystem ήταν ο 80άρης?

πριν δοκιμάσεις με πρόγραμμα να τραβήξεις τα αρχεία αν έχεις κάνα Cd με ubuntu έτοιμο δοκίμασε και απο εκεί μήπως και στον δει κανονικά και γλιτώσεις ώρες....

Δημοσ.

οχι παιδια.. 80αρη σε γιγαμπαητ!!!

δυστυχως ουτε απο bactrack εκανα δουλεια (ubuntu δεν εχω δουλεψει ποτε, μονο μεσω GUI απο live cd backtrack!). μου εβγαζε ενα σωρο errors. εβαλα αυτο το active@ file recovery. θελει αλλες 70 ωρες για να σκανναρει το σκληρο..

Δημοσ.

πουλινε αμα δεν κανω χαιρι με αυτο παραπανω, θα δοκιμασω και το file scavenger..

δεν ξερω αν σημαινει κατι, αλλα μου εχει βγαλει αρκετα bad sectors ηδη. εχει διαβασει 250ΜΒ απο τα 80GB, και εχει βρει 7 αρχεια...

Δημοσ.

ωραιο προγραμμα ηταν και το file scavenger.

και είναι...

πριν 1 μήνα μού έφερε 400 giga σε 4 ώρες.

Δημοσ.

αμα δεν κανω χαιρι με αυτο παραπανω, θα δοκιμασω και το file scavenger..

....άμα δεν δεις χαΐρι με το AFR, απλά βάφτα μαύρα.-

(poul, ναι, με το initialization χάνει η μάνα το παιδί, και ο δίσκος τ' αρχεία)

Δημοσ.

και είναι...

πριν 1 μήνα μού έφερε 400 giga σε 4 ώρες.

ναι πραγματι ειναι ακομα και μου ειχε επαναφερει αρχεια και απο raid0.

....άμα δεν δεις χαΐρι με το AFR, απλά βάφτα μαύρα.-

(poul, ναι, με το initialization χάνει η μάνα το παιδί, και ο δίσκος τ' αρχεία)

γιατι θυμαμαι οτι ειχα κανει σε δισκο που δεν τον εβλεπαν τα windows στο My computer και δεν ειχε χασει κατι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...