Προς το περιεχόμενο

Μπλε οθόνη μετά από windows update

gattis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά έχω λαπτοπ, SONY VAIO,Win 7 ,κάνοντας restart μετά απο windows update μου βγάζει μπλε οθόνη και δεν μπαινει στα windows...ούτε με safe ούτε μετά από restore...ούτε επιδιορθωση...απ΄ότι εϊδα το σφάλμα που βγάζει είναι το εξής:

a patch is preventing the system from starting

δοκίμασα την επιδιόρθωση που μου βγαίνει στο startup αλλά τίποτα.

Τι κάνουμε;;;

Δημοσ.

Παιδιά έχω λαπτοπ, SONY VAIO,Win 7 ,κάνοντας restart μετά απο windows update μου βγάζει μπλε οθόνη και δεν μπαινει στα windows...ούτε με safe ούτε μετά από restore...ούτε επιδιορθωση...απ΄ότι εϊδα το σφάλμα που βγάζει είναι το εξής:

a patch is preventing the system from starting

δοκίμασα την επιδιόρθωση που μου βγαίνει στο startup αλλά τίποτα.

Τι κάνουμε;;;

Πρωτα να απενεργοποιησεις το αυτοματο windows update.Γιατι μερικες φορες τα αυτοματα updates της Microsoft δημιουργουν hardware conflicts δηλαδη καποιο προβλημα σε ενα μερος του hardware σου. Το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι αναβαθμιση με καθε Service Pack που επειδη γινεται καθε χρονο η εξαμηνο,εχουν διορθωσει τετοια λαθη τους.

Τωρα για να εισαι οκ μπουταρε με windows 7 dvd, επελεξε repair ,θα σου βγαλει οτι υπαρχει ενα προβλημα και θα σου προτεινει σαν λυση το system restore.Επελεξε ναι, και εισαι ετοιμος.

Δημοσ.

παιδιά έτρεξα με cd Linux το ubuntu και μου εμφανίζει κανονικά τον σκληρό και σώνω τα αρχεία σε εξωτερικό σκληρό...που σημαίνει ότι ο σκληρός δεν έχει χτυπηθεί και το προβλημα ειναι λειτουργικο σωστα;;;

Δημοσ.

ισως μπορει να εχει bad sectors και για αυτο να χτυπαει κανε ενα check disk οπως σου ειπα και δες!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...