Προς το περιεχόμενο

Αγορα νεου υπολογιστη

mourlo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Καλα,σιγουρα δεν θα υπαρξει προβλημα με αυτον,εμενα με επεισε γι'αυτο

Φιλαρακι ειλικρινα την οθονη ουτε που την εχω δει απο κοντα.αλλα βαση των πληροφοριων εδω μεσα αλλα και τις εμπιστοσυνης που εχω στην κριση των παιδιων εδω που την εχουν τοτε αυτη ειναι η πρωτη επιλογη μιας και εχει πεσει αρκετα και η τιμη της.Πολυ καλη,πολυ καλη.

Καρτα γραφικων λογικα καμια 6950 θα πας και θα την ξεκλειδωσεις.ssd θελεις?

O vertex 2 στο visionstudio έχει 108ευρώ :P (όταν ανοίξει)

σιγα ρε για 3 euro διαφορα?

Να η πρωτη συνθεση επεσε και ειναι πολυ καλη και πληρης.και η καρτα γραφικων σε αυτη την τιμη που ειναι,τι να πω.οτι καλυτερο.

Δημοσ.

Ευχαριστω για της απιστευτα γρηγορες απαντησεις σας παιδια...περιμενα να παρω απαντησεις σε 1-2 μερες ειναι η αληθεια :P τhano αυτη η dell που λες ειναι οντως τοσο πολυ καλυτερη? για καρτα γραφικων παιδια καμια ιδεα γιατι δεν ξερω τι να πρωτοδιαλεξω επειδη ειναι μεγαλη η ποικιλια? το κουτι ειναι ενταξει το κρατα? Σιγουρα θα βγουνε σε 40 μερες οι buldozer η θα απρουν παραταση για κανενα τετραμηνο ακομα? :( ενα link να κοιταξω για μητρικες? Νναι μπορω να ψονισω απο ολα τα μαγαζια της αθηνας...ποδαρακια και θα την γυρισω ολη αν ειναι να βρω καλες τιμες :D

H συγκεριμενη Dell ειναι η καλυτερη στα λεφτα της. Δεν νομιζω να καθυστερησουν περισσοτερο οι Bullies.Τετραμηνο και τετοια ειναι παραμυθια αν τα διαβασες καπου.Ενα μηνα,το πολυ εναμισι.

Δημοσ.

Καλα,σιγουρα δεν θα υπαρξει προβλημα με αυτον,εμενα με επεισε γι'αυτο

Φιλαρακι ειλικρινα την οθονη ουτε που την εχω δει απο κοντα.αλλα βαση των πληροφοριων εδω μεσα αλλα και τις εμπιστοσυνης που εχω στην κριση των παιδιων εδω που την εχουν τοτε αυτη ειναι η πρωτη επιλογη μιας και εχει πεσει αρκετα και η τιμη της.Πολυ καλη,πολυ καλη.

Καρτα γραφικων λογικα καμια 6950 θα πας και θα την ξεκλειδωσεις.ssd θελεις?

Αν δεν θέλει ssd τότε κάτι μπορούμε να κάνουμε και να βάλουμε μια 6950 μέσα. Αν δεν παίζει αρκετά και βαριά παιχνίδια τότε η 5850 θα του είναι μια χαρά

Δημοσ.

gpu:Sapphire HD 5850 129,00 €

hdd:Samsung 1TB Spinpoint F3 52€

psu:Corsair 600W 72,50 €

ssd:OCZ 60GB 111.00E

Τι διαφορα εχει ο δικος σου σκληρος απο εκεινον που εβαλα εγω? η καρτα γραφικων 8α με βγαλει να παιζω παιχνιδια? αφτο το ssd τι ειναι παιδια πρωτη φορα το ακουω :confused: θα με φτασει 600αρι τροφοδοτικο? επειδη καποιοσ ανεφερε οτι θελω πιο μεγαλο....Τι ειναι το op που λετε?

Δημοσ.

O SSD ειναι ο solid state δισκος,σχετικα καινουργια τεχνολογια που απογειωνει τις επιδοσεις σου,αλλα οχι τοσο στα games.Για μενα αξιζει περισσοτερο για επαγγελματιες αλλα σιγουρα αν αντεχει το πορτοφολι σου ειναι 100% προτεινομενο σε καθε καινουργια συνθεση αναβαθμισης.Επισης το τροφοδοτικο που σου προτεινε ο Ραφαηλ, ειναι εξαιρετικο,εγω σου ειχα γραψει απο 600 μεχρι 800 watt.Και δεν παιζουν μονο ρολο τα watt αλλα και η ποιοτητα κατασκευης.Υπαρχουν τροφοδοτικα 800 watt απο ανυποληπτες εταιριες που ειναι της πλακας.

Επισης ξεχασα να σου εξηγησω οτι OP σημαινει original poster δηλαδη εσυ,που ξεκινησες το θεμα.:-D

Δημοσ.

Τι διαφορα εχει ο δικος σου σκληρος απο εκεινον που εβαλα εγω? η καρτα γραφικων 8α με βγαλει να παιζω παιχνιδια? αφτο το ssd τι ειναι παιδια πρωτη φορα το ακουω :confused: θα με φτασει 600αρι τροφοδοτικο? επειδη καποιοσ ανεφερε οτι θελω πιο μεγαλο....Τι ειναι το op που λετε?

Αυτός ο σκληρός δίσκος που έβαλα είναι ο ποιο γρήγορος και αθόρυβος σε αυτά τα χρήματα για μένα μην τον αλλάξεις πολλά άτομα από εδω μέσα τον έχουν πάρει και είναι πολύ ικανοποιημένοι .Θα σε βγάλει αλήθεια τη παιχνίδια παίζεις ;

Ο ssd είναι πάλι σκληρός δίσκος οπού δεν έχει μηχανικά μέρη (=κινούμενα μέρη) και αποθηκεύουν τα δεδομένα μέσα σε τσιπάκια. Σε αντίθεση με τους απλούς μαγνητικούς δίσκους, οι οποίοι αποθηκεύουν τα δεδομένα σε μαγνητικές περιστρεφόμενες πλάκες και τα διαβάζουν κάποιες κινούμενες κεφαλές.Το τροφοδοτικό φτάνει και περισσεύει

Δημοσ.

Πως παιρνεις παραπαν επιδοσεις απο αυτον τον ssd δισκο? εχεις κανενα λινκ να μου δωσεις να διαβασω να ενημερωθω να καταλαβω να μην χρειαζεται να εξηγεις...oc στην καρτα δεν νομιζω να κανω και στο επεγεργαστη δεν ξερω αλλα δεν μου ειναι αρκετος ετσι σκετος? μεχρι ποσο σηκωνει ο AMD ο x4 με μια νορμαλ αγορασμενη ψυκτρα?

Παιζω dota το οποιο ενταξει ειναι παλιο αλλα θελω να αρχισω guild wars 2 μολις βγει και επαιζα και παλια wow απο online..τωρα απο τα καινουρια δεν εχω παιξει πολλα λογο του οτι εχω laptop και σκεφτομουν οτι δεν θα τα σηκωνει και θα κοαλνε και δεν μπορεις να παιξεις fps και να κολαει σου την δινει :P

Δημοσ.

Ο επεξργαστης που σου προτεινε ο Ραφα παει μεχρι 4 GHz με μια καλη ψυκτρα πουθα αγορασεις εξτρα,γυρω στα 25 ευρω οπως αυτη. http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/CPU-Coolers/CoolerMaster-Hyper-212-Plus-Cpu-Cooler-RR-B10-212P-GP.htm

Για τις επιδοσεις ενος SSD δες αυτο:

Σορρυ για την μουσικη του Αμερικανου πιτσιρικα.:devil:

Δημοσ.

Για τα παιχνίδια που λες η 5850 φτάνει και περισσεύει .Τον 955 μπορείς να τον φτάσεις άνετα στα 4ghz.

Για να σου πω περιληπτικά τα θετικά και τα αρνητικά ενός ssd γιατί αν κατάλαβα καλά αυτά σε ενδιαφέρουν

Θετικά ενός ssd

Δεν έχουν μηχανικά-κινούμενα μέρη. Αυτό σημαίνει ότι:

1.  
  2. Δεν παράγουν θερμότητα
  3. Δεν κάνουν καθόλου θόρυβο
  4. Είναι πιο γρήγοροι από τους μηχανικούς δίσκους επειδή (οι μαγνητικοί σκληροί δίσκοι αργούν λόγω οτι οι αναζήτηση των δεδομένων μέσα στο δίσκο καθυστερεί επειδή θα πρέπει η βελόνα ανάγνωσης να "πάει" στο σωστό σημείο να διαβάσει τα δεδομένα και για ένα αρχείο και αυτό θα πρέπει να το κάνει πάρα πολλές φορές)
  5. Δεν καίνε πολύ ρεύμα
  6. Δεν κινδυνεύεις να χάσεις αρχεία επειδή δεν έχει μηχανικά μέρη

Αρνητικά ενός ssd

1.  
  2. Είναι ακριβοί και έχουν μικρό μέγεθος
  3. Έχουν συγκεκριμένο αριθμό εγγραφών-επανεγγραφών.Aυτό σημαίνει ότι μετά από κάποια χρόνια θα αχρηστευτεί εντελώς

Δημοσ.

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ πως παει ετσι ο σκληρος?????? :shock: :shock: :shock: :shock: ολο το συστημα γινεται τοσο γρηγορο? στο βιντεο ο δικος του ειναι 250G δεν φτανει μονο αυτος ομςως θα γεμιζει πολυ γρηγορα

Δημοσ.

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ πως παει ετσι ο σκληρος?????? :shock: :shock: :shock: :shock: ολο το συστημα γινεται τοσο γρηγορο? στο βιντεο ο δικος του ειναι 250G δεν φτανει μονο αυτος ομςως θα γεμιζει πολυ γρηγορα

Σ'άυτον τον δισκο θα εχει ΜΟΝΟ λειτουργικο και προγραμματα!

τα υπολοιπα στον 2ο (αποθηκη)

Δημοσ.

αχα...ποσες επανεγραφες εχει? το λεει η απλως ειναι λιγες? που να κοιταξω να βρω μια μητρικη με ΑΜ3+ συμβαροτητα σε περιπτωση π αργησει ο bulozer να ειμαι ετοιμος για πιθανη αναβαθμιση..η ram φτανει για τα παιχνιδια ετσι? η θελω και αλλη μια?

Δημοσ.

Στο site δεν βλέπω να λέει πάντως μην φοβάσαι θα σου κρατήσει για χρονιά έκτος και αν κάθε μέρα είσαι γράψε σβήσε τεραστία αρχεία .

Η μητρική που σου πρότεινα είναι amd3+.Η μνήμη ram φτάνει και περισσεύει

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...