Προς το περιεχόμενο

να κανω overclocking;

kenmitsakos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το εφτασα 3MHz με 1,23750v 9χ333 (43βαθμους σε full load ανα πυρινα) πως να το παω ασφαλες 3,4 θα μου πειτε ρευματα και ποσα π.χ 333x9?

Δημοσ.

Πιθανότατα το 1.25vcore να φτάνει μέχρι και για τα 3,6. Πειραματίσου. Αν είσαι με ανθρώπινες θερμοκρασίες και κάτω από το 1.4 στο vcore, δεν πρόκειται να χαλάσεις τίποτα ;)

Δημοσ.

τελεικα οι μνημες μου ειναι 2Χ1gb ddr2 στα 800MHz DIMM 5-5-5 τι λεται καλες ειναι ;;;;

βρεικα να παρω αυτες απο ενα παιδι τι λετε ;

τι λεται αν βαλω και αλες μνημες που εχουν διαφορετικο αριθμο αντι για το 5-5-5 σε 5-5-χ ;;;;

Δημοσ.

τι λεται αν βαλω και αλες μνημες που εχουν διαφορετικο αριθμο αντι για το 5-5-5 σε 5-5-χ ;;;;

δεν γνωριζει κανεις ;;;;; αν εχω 2 μνημες των 5-5-5 και βαλω και αλλες 2 μνημες με 5-5-15 θα εχω προβλημα ;

Δημοσ.

δεν γνωριζει κανεις ;;;;; αν εχω 2 μνημες των 5-5-5 και βαλω και αλλες 2 μνημες με 5-5-15 θα εχω προβλημα ;

αν εχεις 800mhz και βαλλεις 1066mhz και τις υποστηριζει η μητρικη σου λογικα θα συνχρονιστουν και οι δυο στα 800 και δεν θα εχεις προβλημα,τωρα αυτο με το 5-5-15 που γραφεις ειναι τα timing και δεν παιζει ρολο συμβατοτητας αλλα ανταποκρισης -ταχυτητας.μην σε ανησυχει αυτο.

Δημοσ.

ξεκινησα να κανω overclocking :

αλλαξα το

C1E ->disable (Επιλογή εξοικονόμησης ενέργειας) οκ

SpeedStep ->Disable (ρίχνει τον πολλαπλασιαστή του επεξεργαστή ώστε να εξοικονομεί ενεργεία κάτι που μπορεί να αποσταθεροποιήσει το σύστημα μας) οκ

CPU spread spectrum-> disable (όλοι οι οδηγοί λένε να είναι disable αλλά δεν είναι και απαράβατος κανόνας) οκ

τωρα το

pci express bus -->100Mhz (από default είναι auto αλλά για να είμαστε σίγουροι ότι δε θα αυξηθεί ανεβάζοντας το fsb θέτουμε τη τιμή σε 100 ή 101)

pci bus -> 33Mhz (Υπάρχει περίπτωση να μην υπάρχει η επιλογή οπότε σε αυτη τη περίπτωση θέτοντας 100Mhz στο pci express αυτόματα κλειδώνει και η pci στα 33Mhz)

δεν τα βρεισκω στην asus μητρικη ;;;;;;

αλλα δεν καταλαβαινω τι ακριβως θα βαλω εκει ;

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Δεν βρίσκεις το fsb?

Επειδή δεν την θυμάμαι απ' έξω αυτή την μητρική, αν θέλεις ανέβασε μερικές φωτογραφίες από το BIOS και το βλέπουμε :)

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

τελεικα ειπα να συνεχεισω το overclocking αλλα αντιμετωπίζω ενα προβλημα αλλαξα το C1E και SpeedStep αλλα για το pci express bus δεν το βρεισκω που ακριβως ειναι ;

>
ειναι ο πρωην Kenmitsakos

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...