Προς το περιεχόμενο

να κανω overclocking;

kenmitsakos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

να κανω overclocking στον υπολογιστη μου ;

εχω τα εξεις χαρακτηριστικα:

• intel core2dyo E2220 2.40GHz socket 775
  • ASUS P5E-VM HDMI
  • 2X1GB DDR2 400MHz
  • nvidia geforce 8800GT

Δημοσ.

Ποιο τροφοδοτικο εχεις? Τις μνημες τις εχεις γραψει λαθος οι DDR2 ξεκινανε απο 533/667/800.Επισης παιζει ρολο και η ποιοτητα κατασκευης της μνημης.

Δημοσ.

Ενταξει το τροφοδοτικο δεν θα εχει προβλημα.θελεις να κανεις overclocking για να μαθεις ας πουμε η σου λειπουν οι extra επιδοσεις καπου?πχ games.

Τι ψυκτρα εχεις στον επεξεργαστη,αυτη του εργοστασιου?

Δημοσ.

Ενταξει το τροφοδοτικο δεν θα εχει προβλημα.θελεις να κανεις overclocking για να μαθεις ας πουμε η σου λειπουν οι extra επιδοσεις καπου?πχ games.

Τι ψυκτρα εχεις στον επεξεργαστη,αυτη του εργοστασιου?

οχι δεν μου λοιπουν οι extra εποιδοσεις καπου συγκεκριμενα αλλα ρωταω για να κανω αν μπωρο .

ο επεξεργαστης μου φυσικα και δεν εχει την εργοστασιακη ψυκρα εχω κατι παρωμοιω .

Δημοσ.

Την ψυκτρα προσωπικα ουτε που την ξερω.αλλα λογικα θα ειναι καλυτερη απο την εργοστασιακη.ο επεξεργαστης σου λογικα ανεβαινει αρκετα εαν θυμαμαι καλα.

εγω παλι σου βρηκα κατι πιο πληρες Link

Δημοσ.

εχω βαλει και το κουτι το haf 932 οπως βλεπεις κατω στην υπογραφει μου η θερμοκρασια κοιμενεται στους 35ο μαχ σε ολο το συστημα εκτος απο την καρτα γραφικων που θελει αλαγη της ψυκρα που ειναι στους 40 . δηλαδη αυτο το βιντεακι δεν ισχυει πληρες ;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...