Προς το περιεχόμενο

αλλαγη modem-royter τις ον απο το zte σε bautec

departed

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια γινεται να βαλω το bautec που μου χε δωσει ο οτε? τωρα εχω το zte και ειμαι στην ον ξερω οτι δεν σου δινουν pppoe user kai pass γινεται να βαλω το bautec και να παρω τηλ να μου το ρυθμίσουν το bautec(εχουν σχεδον το ιδιο interface)? το μονο που με χαλαει στο zte και θελω να το αλλαξω ειναι που δεν εχει αποσπομενη κεραια και δεν μπορω να του βαλω πιο δυνατη

ξερει κανεις αν γινετε να συνδεσω το bautec με το zte μεσω lan?ωστε το bautec να εκπεμπει ασυρματα?

Δημοσ.

na sto ρυθμισουν αυτοι απο μακρια δεν γινεται.μονο αν σου δωσουν τα στοιχεια σου για να το φτιαξεις.ναι μπορεις να το βαλεις με λαν.αν το zte ειναι ip 192.168.1.1 τοτε θα βαλεις το baudtec 192.168.1.254 και θα του κλεισεις τον dhcp.τα συνδεεις με καλωδιο κλεινεις το ασυρματο απο το zte και εισαι ready

Δημοσ.

το βυσμα για αυτην ειναι N type female.το ρουτερ βγαζει sma male.θα χρειαστεις και ενα Pigtail κοινως ανταπτορα απο n type male se sma female.

Δημοσ.

ευχαριστω φιλε μ να βαλω μια κεραια της προκοπης γτ η παντεντα που εχω κανει στο zte μου δωσε μεν 6-8 db αλλα ειναι για τα πανηγυρια

Δημοσ.

κοιτα εχω βαλει την κεραια του zte σε χωνι εσωτερικα επενδυμενο με αλουμινοχαρτο και το χω στο παραθυρο προς την μερια του 5210g εχω δει απολαβη +6 - +8 db με τη κεραια δεν θα ειναι καλητερα??

Δημοσ. · Κρυμμένο από poulinos, 1 Μαΐου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος
Κρυμμένο από poulinos, 1 Μαΐου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος

κοιτα εχω βαλει την κεραια του zte σε χωνι εσωτερικα επενδυμενο με αλουμινοχαρτο και το χω στο παραθυρο προς την μερια του 5210g εχω δει απολαβη +6 - +8 db με τη κεραια δεν θα ειναι καλητερα??

Δημοσ.

εννοειται οτι θα ειναι καλυτερα.

Δημοσ.

και κατι αλλο θελω να ρωτησω στο σπιτι που ειναι το zte κατεβαζω με 1400-1500kb/s ενω εδω που πιανω σημα με το 5210g 38-42 db το πολυ πιανω ταχυτητες 400kb/s και εχω ρυθμισει το καναλι στο wi-fi στο 5 που δεν εκπεμπει κανεις εδω στο ιδιο καναλι

Δημοσ.

με το ασυρματο ειναι πολλα.καναλι αποσταση ασυρματη καρτα,firmware router,κλειδωμα στο ρουτερ,drivers για την ασυρματη καρτα.το ενα για δοκιμη ειναι να τα εχεις διπλα διπλα να πιανει full σημα να δεις αν κατεβαζει οσο πρεπει για να αρχιζεις να αποκλειεις τι μπορει να φταιει και τι οχι

Δημοσ.

αποσταση ουτε 30 μετρα μεταξυ των 2 σημειων παρεμβαλει ενα μπαλκονι το zte εχει κλειδωσει με mac και wpa2 ωστε να δινει μονο στο 5210g(http://www.e-wifi.gr/Product/211/Page/22/el/) μετα το 5210g δινει σε ενα ρουτερ wr-1043n και απο κει δινω παντου, το 5210g εχει μια επιλογη ap isolation να την ενεργοποιησω?

Δημοσ.

μην μου πεις οτι το ενα δινει στο αλλο wireless γιατι λογικο ειναι να χανεις μετα αν το zte δινει wireless στο 5120 και αυτο wireless σε ενα ρουτερ wr που λες.ap isolation οσο θυμαμαι ειναι για να μην μπορει ο ενας client Να δει τον αλλον στο δικτυο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...