Προς το περιεχόμενο

προβλημα με pc

krss

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλη την παρέα.Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με τον υπολογιστή μου.Ενώ δούλευε κανονικά εδώ και μια βδομάδα μου βγάζει διαρκώς μια μαύρη οθόνη.Δηλαδή ενώ ανοίγουν κανονικά τα windows ξαφνικά για μερικά λεπτά μαυρίζει η οθόνη και μετά επανέρχεται κανονικά για μερικά δευτερόλεπτα.Κ ξανά το ίδιο σενάριο.Έχω ελέγξει την οθόνη λειτουργεί κανονικά.έκανα και format και πάλι τα ίδια.Τι μπορεί να φταίει?

Δημοσ.

απο αυτα που λες μαλλον κατι παιζει με καρτα γραφικων.δοκιμασε να βαλεις τους τελευταιους drivers της καρτας σου.επισης τσεκαρε θερμοκρασιες κλπ...εχεις κανει overclock στην καρτα? αν ναι επανεφερε ολες τις ρυθμισεις στο default

Δημοσ.

η Motherboard εχει on board συστημα γραφικων,δεν εχω ξεχωριστη καρτα.οταν λες reset στα default τι εννοεις?και απο που το κανω αυτό?

Δημοσ.

η Motherboard εχει on board συστημα γραφικων,δεν εχω ξεχωριστη καρτα.οταν λες reset στα default τι εννοεις?και απο που το κανω αυτό?

Για να μην ξέρεις πως γίνεται, μάλλον δεν έχεις κάνει overclock (άσε που δεν γίνεται κ σε on-board κάρτες) :rolleyes:

Δοκίμασε τους τελευταίους driver που λέει ο panagiwths έλεγξε θερμοκρασίες και επίσης δοκίμασε να συνδέσεις κ την οθόνη σε άλλο pc να δεις αν παίζει κανονικά...

Δημοσ.

τα έχω κάνει όλα αυτά,μέχρι και format έκανα το λειτουργικό.μεχρι και οθόνη άλλαξα.κ γω υποπτεύομαι πωε είναι το κύκλωμα γραφικών,τα Motherboard αυτού του είδους μπορούν να φορέσουν extra καρτα γραφικών?τι άλλο μπορεί να ναι?

Δημοσ.

ναι σταθερο pc ειναι.Εχεις να μου προτεινεις καποια καρτα σχετικα φθηνη γιατι δεν εχω υψηλες απαιτησεις σε γραφικα?

Δημοσ.

Καλύτερα να ανοίξεις καινούριο topic στο κατάλληλο section του forum..!

Δώσε τα specs του pc και τις απαιτήσεις που έχεις..!

(όχι ότι δεν θέλω να σε βοηθήσω, απλά έχω μείνει λίγο πίσω στον συγκεκριμένο τομέα :rolleyes: )

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...