gallaki Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Λοιπόν γειά σας, να σας πώ κάτι που παρατήρησα πρίν απο λίγο. Απο θερμορκασίες όσο καιρό το εχω το μακμπουκ πάει μια χαρά. Πρίν απο λίγο και ενώ ήμουν στο ιντερνετ ξαφνικά ακούω τους ανεμιστήρες να δουλεύουν στο φουλ. Ανοιγω το temperature monitor και έχει τους επεξεργαστές όλους 90+ και στο activity monitor να τρέχει ενα google renderer (κάπως έτσι) plugin tou chrome. Έκλεισα όλα τα βιντεο στο γιουτουμπ που είχα αλα τίποτα αυτό συνέχιζε να είναι στο 140%!!! και τελικά είχε ανοιξει ενα popup παράθυρο με διαφήμηση που είχε ενα βιτεο και αυτό χρησιμοποιούσε όλον τον επεξεργαστή μόλις το έκλεισα η θερμοκρασία έπεσε σχεδόν αμέσως στους 50 βαθμούς και ο υπολογιστής ηρέμισε πάλι. Το γράφω απλά για να ενημερώσω αν τυχόν το έχει πάθει και κανένας άλλος να έχει το νού του.
mikroulis86 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 ναι όμως δεν είναι λίγο περίεργο να δουλεύει idle στους 45-50 βαθμούς;;;facetime ανοίγω και ανεβαίνει χαλαρά στους 60-65, που να το ζορίσεις λίγο παραπάνω....
panos2000gr Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Στο Macbook Pro 2011 η κάρτα γραφικών είναι ενσωματωμένη στον επεξεργαστή και πολύ φοβάμαι ότι επιβαρύνει θερμικά την λειτουργία του.
gallaki Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 με απλό browsing δεν έχω δει τις θερμοκρασίες να πάνε πάνω απο 45 βαθμούς και το mac είναι πολύ δροσερό. ΤΟ έχω δουλέψει ένα 6 - 7ωρο απανωτά το τράκτορ μαζί με 2 cdj-400 συνδεμένες σαν midi-controller και η θερμοκρασία δεν πήγε πάνω απο 55 - 60. Ο αδερφός μου δούλεψε το adobe premiere για αρκετή ώρα για να κάνει κάτι βίντεο που ήθελε και πάλι η θερμορκασία δεν ανέβηκε πάνω απο 60 βαθμούς. Τις μόνες φορές που το έχω δεί να ανεβαίνει πάν απο 60 είναι μόνο στην παραπάνω περίπτωση που περιέγραψα.
mikroulis86 Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 με απλό browsing δεν έχω δει τις θερμοκρασίες να πάνε πάνω απο 45 βαθμούς και το mac είναι πολύ δροσερό. ΤΟ έχω δουλέψει ένα 6 - 7ωρο απανωτά το τράκτορ μαζί με 2 cdj-400 συνδεμένες σαν midi-controller και η θερμοκρασία δεν πήγε πάνω απο 55 - 60. Ο αδερφός μου δούλεψε το adobe premiere για αρκετή ώρα για να κάνει κάτι βίντεο που ήθελε και πάλι η θερμορκασία δεν ανέβηκε πάνω απο 60 βαθμούς. Τις μόνες φορές που το έχω δεί να ανεβαίνει πάν απο 60 είναι μόνο στην παραπάνω περίπτωση που περιέγραψα. μιλάς για macbook pro 13 early 2011;;
gallaki Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 ναι για το pro 13 early 2011 για το i5 μοντέλο και έχω και το λαστιχένιο κάλυμμα για το πληκτρολόγιο την περισσότερη ώρα πάνω.
Κomos Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 παρομοιες θερμοκρασιες ειχα στο pro 2010 13 inch η apple στο support της ελεγε οτι ειναι φυσιολογικο μεχρι 120 πραγμα αδυνατον για τους c2d απλα μαλλον τα μετραει με δικο της τροπο
lefkaori Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Γεια σας. Θα ηθελα να μαθω πως μπορω να βλεπω την θερμοκρασια του macbook pro που εχω. Υπαρχει καποιο προγραμμα?? Ευχαριστω Γιαννης
kpartsi Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Γεια σας. Θα ηθελα να μαθω πως μπορω να βλεπω την θερμοκρασια του macbook pro που εχω. Υπαρχει καποιο προγραμμα?? Ευχαριστω Γιαννης Υπάρχει το smcFanControl (free) που σου επιτρέπει να βλέπεις την θερμοκρασία του επεξεργαστή και να ελέγχεις τις στροφές στα ανεμιστηράκια. Αν θέλεις κάτι πιο ολοκληρωμένο (π.χ, να βλέπεις και τη θερμοκρασία του σκληρού και πολλές άλλες πληροφορίες) υπάρχει το iStat Menus Shareware ($16)
tr3quart1sta Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Αν θέλεις κάτι πιο ολοκληρωμένο (π.χ, να βλέπεις και τη θερμοκρασία του σκληρού και πολλές άλλες πληροφορίες) υπάρχει το iStat Menus Shareware ($16) και το iStat Pro widget δωρεαν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.