Προς το περιεχόμενο

Χρησιμοποιείτε antivirus στο Android κινητο σας;

Dbzakias2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χρησιμοποιείτε antivirus στο Android κινητο σας; Εγω παλι χρησιμοποιω αυτο και με εχει βγαλει ασπροπροσωπο! περιμενω τις απαντησεις σας!

[...] just a couple of months since it’s launch, Antivirus Free is now in the top 25 applications in the “Tools” category on the Android [...]

Δημοσ.

Αυτό από που το συμπέρανες; :-)

διοτι εμπαινα μονο στο android market και στο ινσομνια και χωρις να το ξερω κατεβασα καποιες εφαρμογες-ιους (τις οποιες βεβαια τις εντοπισε) και μια βδομαδα μετα ειδα σε ενα σαιτ παρομοιο του ινσομνια οτι βρηκαν τετοιες εφαρμογες (και συγκεκριμενα ηταν 2 απ'αυτες που κατευασα στην λιστα) και τις αφαιρεσαν. ετσι απλα...

Δημοσ.

διοτι εμπαινα μονο στο android market και στο ινσομνια και χωρις να το ξερω κατεβασα καποιες εφαρμογες-ιους (τις οποιες βεβαια τις εντοπισε) και μια βδομαδα μετα ειδα σε ενα σαιτ παρομοιο του ινσομνια οτι βρηκαν τετοιες εφαρμογες (και συγκεκριμενα ηταν 2 απ'αυτες που κατευασα στην λιστα) και τις αφαιρεσαν. ετσι απλα...

Δεν ποσταρεις την λίστα με τις εφαρμογές, να έχουμε κ εμείς το νου μας..?

Δημοσ.
Δημοσ.

Ακουσα καλά λόγια και χρησιμοποιώ πλέον το Lookout Mobile Security.

ειναι δωρεαν; διοτι εγω παντα την πιο φτηνη λυση ψαχνω και ως γνωστων η πιο φτηνη λυση ειναι η τζαμπα λυση...

Δημοσ.

ειναι δωρεαν; διοτι εγω παντα την πιο φτηνη λυση ψαχνω και ως γνωστων η πιο φτηνη λυση ειναι η τζαμπα λυση...

Αν θυμαμαι καλά έχει δωρεαν 1 μήνα για το premium πακέτο και μετα συνεχίζεις δωρεαν το βασικό.

Έστω και για ψυχολογικούς λόγους είναι καλό να βλέπεις να γράφει "everything is OK" ^_^

Δημοσ.

Χρησιμοποιείτε antivirus στο Android κινητο σας; Εγω παλι χρησιμοποιω αυτο και με εχει βγαλει ασπροπροσωπο! περιμενω τις απαντησεις σας!

Και εγώ αυτό τρέχω!!!Καλό είναι και δεν τρώει πολύ μπαταρία!

• Moderators
Δημοσ.

Αν και δεν εχω android, θα προτεινα να εχετε εγκατεστημενο κατι σαν το whispermonitor, οσοι ανησυχειτε για ιους.

Δεν ειναι antivirus, ειναι κατα τη γνωμη μου κατι πιο χρησιμο για κινητο τηλεφωνο, ενα καλο firewall.

Δυστυχως δεν υπαρχουν σχεδια για μεταφορα του στο maemοhuh.gif

Δημοσ.

ναι και εγώ αυτό έχω πάρα πολυ καλό ,εντάξει καταναλώνει

λίγη μπαταρία παραπάνω αλλά τουλάχιστο είναι ήσυχη.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...