NIKOsVAIO Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Καλησπερα σε ολους, λοιπον εχω το εξις θεμα.Οταν αγορασα το laptop μου ειχε μεσα τα vista.Οπως ηταν φυσικο τα εστειλα απο κει που ηρθαν και εβαλα τα 7.Το προβλημα ειναι οτι πριν, οταν παταγα το κουμπι που εχει το vaio με το ονομα : 'AV MODE' ανοιγε μια εφαρμογη (ακομα κι οταν ηταν απενεργοποιημενος, εκτος των windows) η οποια νομιζω λεγοταν 'vaio media plus'.Τωρα ομως το κουμπι αυτο δεν δουλευει πια.Στο site της sony δεν εχω βρει καποιο σχετικο driver.Ετσι ψαχνωντας, βρηκα σε ενα ξενο forum οδηγιες για να το κανεις να δουλεψει και να ξαναεγκαταστησεις το 'vaio media plus'.Κατεβασα λοιπον τις αντιστοιχες εφαρμογες απο τη sony μονο που ηταν για τα μοντελα Αμερικης.Το τελικο αποτελεσμα?Εβαλα στον υπολογιστη τις εφαρμογες που ζηταγε, εχω και παλι το 'vaio media plus' αλλα και παλι το κουμπι 'AV MODE' ειναι νεκρο. Καμια ιδεα?
poulinos Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 δεν ξερω αν μετα πρεπει να κανεις και καποια ρυθμιση για να αντιστοιχει το κουμπι αυτο σε αυτο που θες.
NIKOsVAIO Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 δεν ξερω αν μετα πρεπει να κανεις και καποια ρυθμιση για να αντιστοιχει το κουμπι αυτο σε αυτο που θες. Αυτο θελω να κανω.Να αντιστοιχισω το κουμπι με μια εφαρμογη.Πως ομως?Το κουμπι ειναι σα να μην υπαρχει!
poulinos Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 δεν μπορω να θυμηθω.ειχα vaio αλλα δεν θυμαμαι.για αυτο ειπα μηπως υπαρχουν καποια settings μεσα στο προγραμμα
NIKOsVAIO Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 δεν μπορω να θυμηθω.ειχα vaio αλλα δεν θυμαμαι.για αυτο ειπα μηπως υπαρχουν καποια settings μεσα στο προγραμμα Οχι δεν εχει κατι.Ειναι μονο ενα προγραμμα που το λενε 'vaio control center' απο το οποιο ρυθμιζω τις ενεργειες του κουμπιου που υπαρχει διπλα στο 'AV MODE' που κανει muting στην ενταση.Αλλα κι απο 'κει το AV MODE δεν το βλεπει.Γενικα παντως απ'οτι ειδα στο google, πολλοι εχουν θεμα μ'αυτο το κουμπι...
poulinos Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 τι να σου πω.και τα 2 που ειχα ειχαν πανω απευθειας 7 οποτε θα σε γελασω.θα εστελνα κανα email στην sony μηπως θελει τιποτα αλλους drivers και δεν υπαρχουν για 7 αρια η καποιο προγραμμα κατι αλλο.
NIKOsVAIO Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 τι να σου πω.και τα 2 που ειχα ειχαν πανω απευθειας 7 οποτε θα σε γελασω.θα εστελνα κανα email στην sony μηπως θελει τιποτα αλλους drivers και δεν υπαρχουν για 7 αρια η καποιο προγραμμα κατι αλλο. Ουτε για vista εχω βρει κατι...
poulinos Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 τοτε πως δουλευει απο default οταν περνας το recovery dvd???
NIKOsVAIO Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 τοτε πως δουλευει απο default οταν περνας το recovery dvd??? Ρωτας πως θα ηταν δυνατο να δουλεψει αν ξαναγυρναγα σε vista? Σ'εχασα λιγο.
poulinos Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 μου λες οτι ουτε για vista υπαρχει κατι.τοτε πως στο καλο παιζει αυτο το κουμπι οταν αγοραζεις το λαπτοπ και εχει μεσα vista??
NIKOsVAIO Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 μου λες οτι ουτε για vista υπαρχει κατι.τοτε πως στο καλο παιζει αυτο το κουμπι οταν αγοραζεις το λαπτοπ και εχει μεσα vista?? Α.Με συγχωρεις χαθηκα.Τι να σου πω δεν ξερω.Θεωρητικα αν εβρισκα κατι για vista δεν θα μου εκανε και για 7?
NIKOsVAIO Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 λογικα ναι θα πρεπει να κανει. Τελος παντων.Θα τη βρω τη λυση που θα παει!Σ'ευχαριστω πολυ παντως για το χρονο σου!
NIKOsVAIO Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 τιποτα.αν την βρεις καντο post και εδω να υπαρχει. Εννοειται!Το insomnia παντα με βοηθαει!Οποτε μπορω φυσικα και θα προσφερω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.