Προς το περιεχόμενο

e-shops

loger

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα και καλο Πασχα σε ολους. ενδιαφερομαι για την αγορα του htc hd7 και απο μια αναζητηση στο skroutz.gr βρηκα το τηλεφωνο αυτο σε σε καποια sites οπως το media ram ή το easy buy σε σημαντικα καλυτερη τιμη απο τα δημοφιλη sites. Το ερωτημα μου είναι αν αξιζει η επενδυση και ποια ειναι η γνωμη σας για τα sites αυτα..

Δημοσ.

Φίλε για όλα όσα ρωτάς δ έχω απάντηση που να μπορώ να σου τεκμηριώσω, αυτό που ξέρω όμωσ είναι ότι από το easy buy world που αναφέρεις, έχω πραγματοποιήσει αγορά κ έχω μείνει ευχαριστημένος. B)

Δημοσ.

Φίλε για όλα όσα ρωτάς δ έχω απάντηση που να μπορώ να σου τεκμηριώσω, αυτό που ξέρω όμωσ είναι ότι από το easy buy world που αναφέρεις, έχω πραγματοποιήσει αγορά κ έχω μείνει ευχαριστημένος. B)

κι εγω το ιδιο θα ελεγα αλλα και να μην εχεις ακουσει πολυ καλα λογια για ενα σαιτ τοτε βλεπεις αν το προιον εχει εγγυηση απ'την αντιπροσωπια οπου δεν σε νοιαζει το μαγαζι για τιποτα (παντος κι εγω εχω μεινει ευχαριστημενος απ'το συγκεκριμενο μαγαζι).

υ.γ. καλοςηρθες

Δημοσ.

ευχαριστω για την απαντηση. θα κανω ενα τηλ. στο καταστημα απο βδομαδα και θα ρωτησω τι παιζει και το τηλεφωνο ειναι 300 euro φθηνοτερο

Δημοσ.

Η μια διαφορα ειναι οτι το μενου ειναι αγγλικο αλλα αυτο που δεν βλεπω να γραφει πουθενα ειναι η εγγυηση.Καντους ενα τηλεφωνο και ρωτα τους τι γινεται με αυτο το θεμα.Αν σου πουν οτι το καταστημα δεν δινει εγγυηση αλλα εχει αντιπροσωπιας προσεξε το γιατι η Ace Hellas δεν αναλαμβανει τηλεφωνα που δεν εχει προμηθευσει η ιδια στα καταστηματα,αλλιως αν παθει κατι θα πρεπει να το στειλεις εξωτερικο.Νομιζω γι αυτο υπαρχει τοσο μεγαλη διαφορα στην τιμη.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...