ilias87 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 καλησπερα παιδες!ηρθε η ωρα να φτιαξω Η/Υ με ενα ποσο γυρω στα 700 ευρω.Εχω καταληξει σε αυτη την συνθεση απο eshop. GIGABYTE GZ-Χ7 BLACK CASE 29.90 AMD PHENOM II X4 955 3.2GHZ QUAD CORE BLACK BOX EDITION 129.0 ASUS M4A87TD EVO RETAIL 95.80 KINGSTON KHX1600C9D3K2/8GX 8GB (2X4GB) PC12800 HYPERX GENESIS XMP DUAL CHANNEL KIT 99.52 SAPPHIRE RADEON HD6850 1GB PCI-E RETAIL 172.0 WESTERN DIGITAL WD10EALX 1TB CAVIAR BLUE SATA3 66.00 MICROSOFT WIRED DESKTOP 400 BLACK GR DSP 17.90 KONIG CMP-SP 19 2.0 USB SPEAKER SET 12.50 LAMTECH 700W PSU 63.99 KONIG FAN 120MM x2 10.00 συνολο 696.61.Οθονη εχω μια flatron 22" της LG.To pc προοριζεται για gaming περισσοτερο και μενω Αθηνα.Εχετε καποια αλλαγη να μου προτεινετε?Να κοψω απο καπου και να τα δωσω καπου αλλου?Ευχαριστω εκ προτερων!!
karmen1983 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Πρόταση αν και περνάω κατά 100euro περίπου το όριο σου αλλά έχω βάλει και έναν ssd Μέσα. Αν δεν τον θες είσαι στα λεφτά που λες. Επίσης έχεις βάλει ένα κουτί κατά την γνώμη μου αταίριαστο με Gaming. Δεν έχεις βάλει cpu cooler. Στο game ζορίζονται και ζεσταίνονται. Η μητρική που σου έβαλα είναι στα ίδια λεφτά με αυτή που κοιτάς πάνω κάτω αλλά έχει περισσότερο μέλλον. Στη θέση σου σε μνήμες θα πήγαινα σε 2χ4 και ας έδινα κάτι παραπάνω για να μου μείνουν ελεύθερα 2 slots. Και στο τροφοδοτικό σοβαρεύτηκα και είναι και παραπάνω από ότι χρειάζεσαι αλλά είναι κάτι που δεν πάει χαμένο.
rafail1994 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Πες μας που μένεις και αν μπορείς να το αγοράσεις και από άλλα καταστήματα
lionheart75 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Μια πρόταση και απο μένα, Αν μπορείς να αγοράσεις απο 2 καταστήματα και να το συναρμολογήσεις μόνος σου τότε: Aπο Πλαίσιο: Το κουτάκι είναι αστέρι, αν μπορείς να τα διαθέσεις πάρτο ανεπιφύλακτα για να σου μείνει και μελλοντικά. H ΗD5850 είναι πιο γρήγορη απο την HD6850 και η συγκεκριμένη υλοποίηση είναι πραγματική ευκαιρία σε αυτά τα χρήματα. Οι δύο ανεμιστήρες της Coolermaster οι sickleflow είναι για να αντικαταστήσουν τους stock θορυβώδης ανεμιστήρες της Α70 προκειμένου να έχεις πιο ήσυχη λειτουργία και μεγαλύτερη απόδοση στην ψύξη. Aπο visionstudio: Ο 955 με τον κωδικό (HDZ955FBGMBOX) είναι revision c3, κλοκάρει καλύτερα ~4Ghz και είναι πιο κρύος. Απο όπου και να αγοράσεις φρόντισε να πάρεις αυτόν και όχι τον (HDZ955FBGIBOX). H μητρική με το μαύρο socket είναι am3+ ready οπότε υποστηρίζει και τους νέους cpu που αναμένονται σε 1,5 μήνα να κυκλοφορήσουν. Τα υπόλοιπα είναι τα ίδια με αυτά που πολύ ορθά σου πρότεινε και η Κάρμεν εκτός απο τις μνήμες και το τροφοδοτικό. Οι μνήμες τις corsair έχουν καλή τιμή για τα 8GB και είναι 2dimms x 4GB έκαστο, οπότε σου περισσεύουν 2 slots ελεύθερα αν θέλεις αργότερα να τα κάνεις 16GB. To τροφοδοτικό CX500 είναι υποδεέστερο απο αυτό που σου πρότεινε η Κάρμεν αλλά θα κάνεις της δουλειά σου ανετότατα, δεν χρειάζεσαι μεγαλύτερο για την συγκεκριμένη σύνθεση. Αν βέβαια μπορείς να διαθέσεις τα παραπάνω χρήματα ή σκέφτεσαι μελλοντικά να βάλεις και δεύτερη κάρτα πάρε το TX650 που προτάθηκε παραπάνω χωρίς δεύτερη σκέψη, είναι πολύ καλό psu και με 5 έτη εγγύηση. Και εγώ έφτασα στα 800 ευρώ, αν δεν σε ενδιαφέρει ο ssd μπορείς να τον αφαιρέσεις αν και καλό είναι να υπάρχει σε τωρινά συστήματα.
ilias87 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 ευχαριστω πολυ για τις αμεσες απαντησεις σας!!Τον ssd θα τον προσθεσω πιο μετα,λεω να μην τα διαθεσω τωρα.Ακομη,DVD-RW εχω,δεν θα χρειαστω.Αμπελοκηπους στην Αθηνα μενω.Σκεφτομαι ram και καρτα γραφικων αμα ειναι να παρω απο αλλου(η 5850 extreme φαινεται μεγαλη ευκαιρια).Αλλα μητρικες,επεξεργαστη,τροφοδοτικο μου φαινεται παλουκακι να τα συνδεσω εγω μεταξυ τους.Ετσι δεν ειναι?Αλλα η μλκια ειναι οτι am3+ μητρικη δεν βλεπω να εχει στο πλαισιο η στο eshop.cpu cooler δεν εχει απο μονος του ο επεξεργαστης?
karmen1983 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Για να τα συνδέσεις μπορείς να δεις την υπογραφή του rafail πιο πάνω. Εχει κάνει έναν πολύ αναλυτικό οδηγό. Ναι ο επεξεργαστής έρχεται με το stock cooleraki. Είναι προτιμότερο να πας σε άλλο όμως. Θα έχεις καλύτερη ψύξη.
rafail1994 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Δες και μια σύνθεση από έμενα τα καταστήματα είναι το πλαίσιο και το pc1 Σύνολο:626.76E π.σ αν μπορείς να πάρεις και από τα καταστήματα που σου προτείνει ο Νίκος (lionheart75 ) τότε +1
ilias87 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 στο πλαισιο μπορουν να μου κανουν συναρμολογηση με ολα τα διαθεσιμα προιοντα τους?Γιατι στην επιλογη "συνθεστε τον Η/Υ στα μετρα σας" εχει πολυ λιγα προιοντα,ενω δεν αναφερεται και πουθενα για συναρμολογηση.Στο visionstudio μπορουν να μου συναρμολογησουν και να μου τον στειλουν?
rafail1994 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Ναι στο vision studio μπορούν να στο συναρμολογήσου και να στο στείλουν . Αν μπορείς να τον αγοράσεις από το vision studio πάνε στην σύνθεση της καρμεν απλώς άλλαξε την κάρτα γραφικών με την asus 6950 αφού θα βγάλεις τον ssd
ilias87 Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 μαλλον με βλεπω για πλαισιο να μου κανουν την συναρμολογηση,να τους εχω και κοντα.Αυτο που σκεφτομαι τωρα,ειναι αν αξιζει να βαλω 8 gb ram ή το εξτρα 50ευρω να το δωσω για κατι αλλο?και η μητρικη,με πειραζει αν εχει ενσωματωμενη καρτα γραφικων η δεν με πολυενδιαφερει?
karmen1983 Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Από κοντά να τους έχεις στη συναρμολόγηση αποκλείεται Τώρα, σύνθεση δεν κάνει μόνο το πλαίσιο, αλλά και άλλα μαγαζιά. Στις μνήμες, πήγαινε σε 8GB αφού θα πας αργότερα σε ssd. Αξίζει...
PixyMike Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 και η μητρικη,με πειραζει αν εχει ενσωματωμενη καρτα γραφικων η δεν με πολυενδιαφερει? Η ενσωματωμένη κάρτα γραφικών μπορεί να σου λύσει τα χέρια σε περίπτωση προβλήματος (που εύχομαι να μην έχεις ποτέ ) της pci κάρτας γραφικών οπότε αν υπάρχει είναι καλοδεχούμενη!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.