antbyron Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Γεια σας, έχω ένα θεματάκι με την εγκαστάσταση drivers. Συγκεκριμένα δεν εγκαθίστανται οι amd drivers της 5850(αλλά και της 4850 πριν ένα μήνα μου έβγαλαν το λάδι). Όταν τελικά εγκατασταθούν με τα χίλια ζόρια, δεν τρέχει ο ccc. Ακολουθώ την προτεινόμενη διαδικασία:unistall/safe mode/clean/normal install. Υποψιάζομαι ότι έχει να κάνει με το setup του συστήματος γιατί και οι δύο κάρτες με τους ίδιους drivers σε άλλο pc παίζουν κομπλέ! Ε8400-maximus formula II Καμιά βοήθεια;
ss13 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Γεια σας, έχω ένα θεματάκι με την εγκαστάσταση drivers. Συγκεκριμένα δεν εγκαθίστανται οι amd drivers της 5850(αλλά και της 4850 πριν ένα μήνα μου έβγαλαν το λάδι). Όταν τελικά εγκατασταθούν με τα χίλια ζόρια, δεν τρέχει ο ccc. Ακολουθώ την προτεινόμενη διαδικασία:unistall/safe mode/clean/normal install. Υποψιάζομαι ότι έχει να κάνει με το setup του συστήματος γιατί και οι δύο κάρτες με τους ίδιους drivers σε άλλο pc παίζουν κομπλέ! Ε8400-maximus formula II Καμιά βοήθεια; Για χρησιμοποίησε αυτό http://www.pcw.gr/Downloads/Driver-Sweeper-26/7522.html για να καθαρίσεις ότιδηποτε υπάρχει από οδηγούς !!
billst21 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 καθαρίζει τα άχρηστα η ότι υπάρχει από drivers?
ss13 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 καθαρίζει τα άχρηστα η ότι υπάρχει από drivers? Τα υπολείμματα των παλαιότερων οδηγών , έχει κουτάκια !!
antbyron Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Για χρησιμοποίησε αυτό http://www.pcw.gr/Downloads/Driver-Sweeper-26/7522.html για να καθαρίσεις ότιδηποτε υπάρχει από οδηγούς !! Το χρησιμοποίησα και δεν έκανα δουλειά! Απ 'ότι φαίνεται παραμένουν κατάλοιπα αφού ο ccc δεν φεύγει ποτέ(με δεξί κλικ στην επιφάνεια πάντα είναι εκεί) Οι drivers ποτέ δεν εγκαθίστανται με την πρώτη(βγάζει errors) Ποτέ δεν τρέχει ο ccc. Εχω προσπαθήσει να εγκαταστήσω τους οδηγούς είτε ως πακέτο είτε μεμονωμένα!
TheELF Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Το dotnet που χρειάζεται για να τρέξει το έχεις έτσι;;
antbyron Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Το dotnet που χρειάζεται για να τρέξει το έχεις έτσι;; o yes!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.