TwitterLover Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Λοιπον, εγω τωρα για να τα κανω αυτα που λετε θελω ΧΡΟΝΟ , κατι που δεν εχω. Το μονο που εχω ειναι οι εξετασεις για τις οποιες πρεπει να διαβασω ( ) οποτε κατα τις 5~10 Ιουνιου θα κατσω να ασχοληθω με το θεμα. Ελπιζω να παρει κανα βαθμο γιατι παω χαμενος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ntellos Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Λοιπον, εγω τωρα για να τα κανω αυτα που λετε θελω ΧΡΟΝΟ , κατι που δεν εχω. Το μονο που εχω ειναι οι εξετασεις για τις οποιες πρεπει να διαβασω ( ) οποτε κατα τις 5~10 Ιουνιου θα κατσω να ασχοληθω με το θεμα. Ελπιζω να παρει κανα βαθμο γιατι παω χαμενος Ρώτα όσο το δυνατόν λιγότερο και ψάξου περισσότερο. Δεν χρειάζεται να έχεις ελεύθερο χρόνο. Σιγά σιγά. Έτσι μόνο θα μάθεις το λειτουργικό και ότι συνεπάγεται. Διαφορετικά θα ρωτάς όλη την ώρα με αποτέλεσμα να σπας τα @@ των άλλων και στο τέλος δεν θα σε βοηθάει κανείς. http://www.youtube.com/watch?v=bPlDP8vlrRs&feature=related Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilisga Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Ρώτα όσο το δυνατόν λιγότερο και ψάξου περισσότερο. Δεν χρειάζεται να έχεις ελεύθερο χρόνο. Σιγά σιγά. Έτσι μόνο θα μάθεις το λειτουργικό και ότι συνεπάγεται. Διαφορετικά θα ρωτάς όλη την ώρα με αποτέλεσμα να σπας τα @@ των άλλων και στο τέλος δεν θα σε βοηθάει κανείς. http://www.youtube.com/watch?v=bPlDP8vlrRs&feature=related αν δεν ρωτησεις ομως δεν μαθαινεις και ειδικα οσον αφορα το linux που στηριζεται στην κοινοτητα του αυτο ειναι η δυναμη του Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TwitterLover Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Ρώτα όσο το δυνατόν λιγότερο και ψάξου περισσότερο. Δεν χρειάζεται να έχεις ελεύθερο χρόνο. Σιγά σιγά. Έτσι μόνο θα μάθεις το λειτουργικό και ότι συνεπάγεται. Διαφορετικά θα ρωτάς όλη την ώρα με αποτέλεσμα να σπας τα @@ των άλλων και στο τέλος δεν θα σε βοηθάει κανείς. http://www.youtube.com/watch?v=bPlDP8vlrRs&feature=related Στο βιντεο τα πιγκουινακια ( νεοι χρηστες) ζητανε φαγητο ( βοηθεια-πληροφοριες) αν ο μεγαλος πιγκουινος ( εμπειρος χρηστης) δεν τα ταισει τα πιγκουινακια θα παιθανουν! Αντιστοιχα αν οι χρηστες δεν ταιστουν θα φυγουν. Ειναι αρκετα απλο! Όσο το σκέφτομαι λοιπόν, αυτό το video μάλλον ταιριάζει περισσότερο στο παρόν θέμα, τόσο ώς προς την ανάγκη που διατυπώθηκε, όσο και από την ανταπόκριση μέρους των συμ-forum-ητών που απάντησαν στο θέμα. Κατά τα άλλα και για να δείξω πόσο εποικοδομητικός μπορώ να είμαι... http://ubuntuforums.org/ ... Παει κι ο Θανασσης...τελικα οτι αξιολογο ειχε η Ελλαδιτσα αργοπεθαινει και στο τελος θα μεινουμε εμεις και η μ@λ#κια μας! Καταταλλα ευχαριστω για το βιντεο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
At0m0 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 "Αντιστοιχα αν οι χρηστες δεν ταιστουν θα φυγουν. Ειναι αρκετα απλο!" Αυτό πως προέκυψε από το video με τον tux; Στο video δείχνει ότι τα πικουϊνάκια παρόλο που είδαν την τύχη του πρώτου, συνέχισαν να είναι προσκολημένα στο tux παραβλέποντας (επιδεικτικά τι είχε μόλις συμβεί. Θανάσης Βέγγος Κατ' αρχήν Θεός 'σχωρές 'τον. Κατά τα άλλα, ο Θανάσης ήταν αξιόλογος γιατί σε όλη του την ζωή έτρεχε για να πετύχει ότι πέτυχε. Δεν περίμενε να του το σερβίρουν έτοιμο στο πιάτο. Οπότε, διάλεξε τον δρόμο σου. Τι προτιμάς να γίνεις; Πιγκουϊνάκι ή Θανάσης; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TwitterLover Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 "Αντιστοιχα αν οι χρηστες δεν ταιστουν θα φυγουν. Ειναι αρκετα απλο!" Αυτό πως προέκυψε από το video με τον tux; Στο video δείχνει ότι τα πικουϊνάκια παρόλο που είδαν την τύχη του πρώτου, συνέχισαν να είναι προσκολημένα στο tux παραβλέποντας (επιδεικτικά τι είχε μόλις συμβεί. Θανάσης Βέγγος Κατ' αρχήν Θεός 'σχωρές 'τον. Κατά τα άλλα, ο Θανάσης ήταν αξιόλογος γιατί σε όλη του την ζωή έτρεχε για να πετύχει ότι πέτυχε. Δεν περίμενε να του το σερβίρουν έτοιμο στο πιάτο. Οπότε, διάλεξε τον δρόμο σου. Τι προτιμάς να γίνεις; Πιγκουϊνάκι ή Θανάσης; Προς το παρον ενας ηρεμος ανθρωπος! ....γ@μ# τις εξετασεις μου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
twiner Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 τόσοι και τόσοι νέοι έχουν περάσει από τούτο το φόρουμ. ο πρώτος linux convert λόγω Lady Gaga μας μάρανε; ζητάει βοήθεια ο άνθρωπος: αν το κρίνουμε απαραίτητο, μπορούμε να καθοδηγήσουμε με ήπιο τρόπο. τι είναι αυτές οι παραβολές με τον πιγκουίνο ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ntellos Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Νομίζω παρεξηγήθηκα. Εγώ ήθελα να τον συμβουλεύσω κι όχι να τον κρεμάσω στον τοίχο. OFFTOPIC: http://www.youtube.com/watch?v=GDSpP405O00 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gega Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 @TwitterLover Κοιταξε επειδη σε καταλαβαινω οτι εβαλες ενα νεο λογισμικο με το οποιο δεν ειχες ποτε επαφη τοσο καιρο. (στην ιδια κατασταση βρεθηκα και εγω πριν κατι χρονια που χρησιμοποιησα πρωτη φορα λινουξ) το θεμα ειναι οτι ολο το πραγμα το ξεκινησες τελειως στραβα. Εχεις ενα προβλημα? -Κοιτας να το λυσεις στην αρχη μονος σου. -Μετα ψαξε στο google (ολοκληρη μηχανη αναζητησης στην οποια εχεις απειρες πληροφοριες που μπορεις να δεις) ή ακομα και στο insomnia π.χ. το προβλημα σου με το wubi μπορεις ανετα να το ψαξεις (και με τον αντιστροφο τροπο μαλιστα , ψαχνοντας "Πώς μπορω να εγκαταστησω τα ubuntu μεσω των Windows") ΚΑΙ ΕΤΣΙ ηδη εχεις μαθει αρκετα. Στην περιπτωση βεβαια που δεν μπορεις να λυσεις το προβλημα σου μπορεις να ρωτησεις εδω και τοτε ολοι θα προσπαθησουν να σε βοηθησουν. Και το αλλο : να οργανωνεις το χρονο σου ... δεν μπορεις να μας λες οτι εχεις ενα προβλημα (το οποιο ουτε καν το εθεσες στην αρχη) και να θες ετοιμες λυσεις στο πιατο σου ΕΝΩ δεν εχεις χρονο γιατι δινεις εξετασεις (μην νιωθεις μειονεκτηκα για τις εξετασεις αρκετοι απο εμας ειναι φοιτητες ή μαθητες τριτης λυκειου με τις πανελληνιες στο κεφαλι τους ή ακομα και εργαζομενοι) αυτα απο εμενα φιλικα παντα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TwitterLover Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 @TwitterLover Κοιταξε επειδη σε καταλαβαινω οτι εβαλες ενα νεο λογισμικο με το οποιο δεν ειχες ποτε επαφη τοσο καιρο. (στην ιδια κατασταση βρεθηκα και εγω πριν κατι χρονια που χρησιμοποιησα πρωτη φορα λινουξ) το θεμα ειναι οτι ολο το πραγμα το ξεκινησες τελειως στραβα. Εχεις ενα προβλημα? -Κοιτας να το λυσεις στην αρχη μονος σου. -Μετα ψαξε στο google (ολοκληρη μηχανη αναζητησης στην οποια εχεις απειρες πληροφοριες που μπορεις να δεις) ή ακομα και στο insomnia π.χ. το προβλημα σου με το wubi μπορεις ανετα να το ψαξεις (και με τον αντιστροφο τροπο μαλιστα , ψαχνοντας "Πώς μπορω να εγκαταστησω τα ubuntu μεσω των Windows") ΚΑΙ ΕΤΣΙ ηδη εχεις μαθει αρκετα. Στην περιπτωση βεβαια που δεν μπορεις να λυσεις το προβλημα σου μπορεις να ρωτησεις εδω και τοτε ολοι θα προσπαθησουν να σε βοηθησουν. Και το αλλο : να οργανωνεις το χρονο σου ... δεν μπορεις να μας λες οτι εχεις ενα προβλημα (το οποιο ουτε καν το εθεσες στην αρχη) και να θες ετοιμες λυσεις στο πιατο σου ΕΝΩ δεν εχεις χρονο γιατι δινεις εξετασεις (μην νιωθεις μειονεκτηκα για τις εξετασεις αρκετοι απο εμας ειναι φοιτητες ή μαθητες τριτης λυκειου με τις πανελληνιες στο κεφαλι τους ή ακομα και εργαζομενοι) αυτα απο εμενα φιλικα παντα Βασικά τα ερωτήματα πεταγοντε Ένα Ένα καθώς το χρησιμοποιω! ' Καλή επιτυχία μας!' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ntellos Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 @TwitterLover Κοιταξε επειδη σε καταλαβαινω οτι εβαλες ενα νεο λογισμικο με το οποιο δεν ειχες ποτε επαφη τοσο καιρο. (στην ιδια κατασταση βρεθηκα και εγω πριν κατι χρονια που χρησιμοποιησα πρωτη φορα λινουξ) το θεμα ειναι οτι ολο το πραγμα το ξεκινησες τελειως στραβα. Εχεις ενα προβλημα? -Κοιτας να το λυσεις στην αρχη μονος σου. -Μετα ψαξε στο google (ολοκληρη μηχανη αναζητησης στην οποια εχεις απειρες πληροφοριες που μπορεις να δεις) ή ακομα και στο insomnia π.χ. το προβλημα σου με το wubi μπορεις ανετα να το ψαξεις (και με τον αντιστροφο τροπο μαλιστα , ψαχνοντας "Πώς μπορω να εγκαταστησω τα ubuntu μεσω των Windows") ΚΑΙ ΕΤΣΙ ηδη εχεις μαθει αρκετα. Στην περιπτωση βεβαια που δεν μπορεις να λυσεις το προβλημα σου μπορεις να ρωτησεις εδω και τοτε ολοι θα προσπαθησουν να σε βοηθησουν. Και το αλλο : να οργανωνεις το χρονο σου ... δεν μπορεις να μας λες οτι εχεις ενα προβλημα (το οποιο ουτε καν το εθεσες στην αρχη) και να θες ετοιμες λυσεις στο πιατο σου ΕΝΩ δεν εχεις χρονο γιατι δινεις εξετασεις (μην νιωθεις μειονεκτηκα για τις εξετασεις αρκετοι απο εμας ειναι φοιτητες ή μαθητες τριτης λυκειου με τις πανελληνιες στο κεφαλι τους ή ακομα και εργαζομενοι) αυτα απο εμενα φιλικα παντα Αυτά ακριβώς ήθελα να πω κι εγώ. Βασικά τα ερωτήματα πεταγοντε Ένα Ένα καθώς το χρησιμοποιω! ' Καλή επιτυχία μας!' Λογικό, καθώς είναι και κάτι καινούριο για σένα Μεγάλη βοήθεια όταν έκανα εγώ την αρχή ήταν η ελληνική κοινότητα του ubuntu. Έχει και οδηγούς για συχνά προβλήματα που αντιμετωπίζουν αρχάριοι και μη. ΥΓ: Αν δίνεις πανελλήνιες ξέχνα το linux και οτιδήποτε άλλο. Συγκεντρώσου στον στόχο σου(λίγο έμεινε άλλωστε) και μόλις τελειώσεις με αυτόν το linux και τα υπόλοιπα θα σε περιμένουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TwitterLover Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Αυτά ακριβώς ήθελα να πω κι εγώ. Λογικό, καθώς είναι και κάτι καινούριο για σένα Μεγάλη βοήθεια όταν έκανα εγώ την αρχή ήταν η ελληνική κοινότητα του ubuntu. Έχει και οδηγούς για συχνά προβλήματα που αντιμετωπίζουν αρχάριοι και μη. ΥΓ: Αν δίνεις πανελλήνιες ξέχνα το linux και οτιδήποτε άλλο. Συγκεντρώσου στον στόχο σου(λίγο έμεινε άλλωστε) και μόλις τελειώσεις με αυτόν το linux και τα υπόλοιπα θα σε περιμένουν. Οχι, δεν δινω πανελλαδικες. Του χρονου παω 1η Λυκειο και φετος τα πηγα ΠΑΡΑ πολυ καλα στα τριμηνα και θελω να βγαλω ενα καλο βαθμο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
angelheart.gr Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 @TwitterLover Έχω ΠΑΡΑ πολύ καιρό να "εμπλακώ" σε τέτοια κουβέντα βέβαια, αλλά κατά βάση τα παιδιά σου τα είπανε πολύ σωστά. Δεν είναι συνηθισμένο στον χώρο του Linux να ρωτάει κάποιος ΑΜΕΣΩΣ και χωρίς να ΦΑΙΝΕΤΑΙ οτι το έψαξε και λίγο. Το επιχείρημά σου οτι "θα φύγω" πίστεψέ με ΔΕΝ συγκινεί. Δεν θέλω ούτε και προσπαθώ να σε προσβάλω. Απλά η ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ πείρα έχει δείξει οτι η τεράστια πλειοψηφία των παιδιών που βάζουν Linux και μετά δεν κάθονται να "ψάξουν" έστω και λίγο, φεύγει σχεδόν αμέσως, οπότε τζάμπα χάλασες το χρόνο σου λέγοντας (ξανά) τα ίδια πράγματα. Όταν πρωτοεγκατέστησα Linux, πριν ~10 χρόνια, το σύνηθες ήταν οι ερωτήσεις να είναι ΚΥΡΙΩΣ τεχνικής φύσεως, πολύ απλά διότι αυτός που ήξερε να το εγκαταστήσει, δεν έψαχνε το setup.exe Ήξερε ήδη αρκετά, ώστε να μην ρωτάει τέτοια. Αργότερα βγήκαν τα προγράμματα εγκατάστασης, έγιναν μάλιστα και ΠΟΛΥ φιλικά, με αποτέλεσμα να μπορούν ΠΟΛΛΑ παιδιά να το εγκαταστήσουν χωρίς να πολυξέρουν. Οπότε είχαμε τσουνάμι ερωτήσεων με αστείο πολλές φορές περιεχόμενο. Έμπαινες στην λογική να απαντήσεις ; Διαπίστωνες άγνοια, συχνά και για στοιχειώδη πράγματα. Συνέχιζες να απαντάς ; Έβλεπες οτι σχεδόν όλοι που ρωτούσαν "έτσι", στο τέλος δεν έκαναν τίποτα, ή ακόμη χειρότερα, σου έλεγαν "Φαντασμένε, δεν θέλεις να βοηθήσεις". Οπότε μια δυο τρεις, κάπου σταμάταγες. Το ευχάριστο με το Linux είναι οτι υπάρχει τόσο πολύ τεκμηρίωση (καλής και κακής ποιότητας) που ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να μην βρεις κάτι έχοντας ψάξει λίγο. Σε πληροφορώ, οτι παρακολουθώντας την "εξέλιξη" παιδιών στα οποία έδωσα συμβουλές όταν ήταν αυτοί αρχάριοι, διαπίστωσα ότι κάποιοι ξέρουν σήμερα τουλάχιστο 3 φορές παραπάνω από μένα. Αυτό έγινε γιατί ασχολήθηκαν. Bottom Line : Ξεκίνα με το να εγκαταστήσεις VMware ή κάτι αντίστοιχο, όπως σου είπε ΣΩΣΤΑ κάποιος. Θα κάνεις όσα πειράματα και πειράγματα θέλεις, ΧΩΡΙΣ να κινδυνεύει η όποια δουλειά έχεις μέσα στο PC. Eγκατέστησέ το 2-3 φορές με διάφορες παραμέτρους, κυρίως για να σου φύγει η "ψαρίλα οτι δεν ξέρεις τι να κάνεις". Θα το εγκαταστήσεις τότε ΑΝΕΤΑ και χωρίς φόβο. Κατόπιν θα δεις οτι με εξαίρεση κάποια (ίσως και αρκετά) παιχνίδια, μπορεί να γίνει το βασικό σου λειτουργικό σύστημα. Εγώ ήμουν (με PC τούμπανο) κάποτε ~3 χρόνια ΜΟΝΟ με Linux. Και δεν μου "έλειπε" τίποτα. Τελευταία συμβουλή. ΜΗΝ σβήσεις την virtual εγκατάσταση τα επόμενα 2 χρόνια. Την κρατάς και κάνεις οτι κουλό πείραμα θέλεις ΕΚΕΙ. Οτι και να πάει στραβά, δεν έχασες τίποτα. Παίζεις και μαθαίνεις εκεί, και κατόπιν ότι έμαθες το βάζεις και στην κανονική σου εγκατάσταση. Καλώς ήρθες και καλή επιτυχία Σίμος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TwitterLover Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 @TwitterLover Έχω ΠΑΡΑ πολύ καιρό να "εμπλακώ" σε τέτοια κουβέντα βέβαια, αλλά κατά βάση τα παιδιά σου τα είπανε πολύ σωστά. Δεν είναι συνηθισμένο στον χώρο του Linux να ρωτάει κάποιος ΑΜΕΣΩΣ και χωρίς να ΦΑΙΝΕΤΑΙ οτι το έψαξε και λίγο. Το επιχείρημά σου οτι "θα φύγω" πίστεψέ με ΔΕΝ συγκινεί. Δεν θέλω ούτε και προσπαθώ να σε προσβάλω. Απλά η ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ πείρα έχει δείξει οτι η τεράστια πλειοψηφία των παιδιών που βάζουν Linux και μετά δεν κάθονται να "ψάξουν" έστω και λίγο, φεύγει σχεδόν αμέσως, οπότε τζάμπα χάλασες το χρόνο σου λέγοντας (ξανά) τα ίδια πράγματα. Όταν πρωτοεγκατέστησα Linux, πριν ~10 χρόνια, το σύνηθες ήταν οι ερωτήσεις να είναι ΚΥΡΙΩΣ τεχνικής φύσεως, πολύ απλά διότι αυτός που ήξερε να το εγκαταστήσει, δεν έψαχνε το setup.exe Ήξερε ήδη αρκετά, ώστε να μην ρωτάει τέτοια. Αργότερα βγήκαν τα προγράμματα εγκατάστασης, έγιναν μάλιστα και ΠΟΛΥ φιλικά, με αποτέλεσμα να μπορούν ΠΟΛΛΑ παιδιά να το εγκαταστήσουν χωρίς να πολυξέρουν. Οπότε είχαμε τσουνάμι ερωτήσεων με αστείο πολλές φορές περιεχόμενο. Έμπαινες στην λογική να απαντήσεις ; Διαπίστωνες άγνοια, συχνά και για στοιχειώδη πράγματα. Συνέχιζες να απαντάς ; Έβλεπες οτι σχεδόν όλοι που ρωτούσαν "έτσι", στο τέλος δεν έκαναν τίποτα, ή ακόμη χειρότερα, σου έλεγαν "Φαντασμένε, δεν θέλεις να βοηθήσεις". Οπότε μια δυο τρεις, κάπου σταμάταγες. Το ευχάριστο με το Linux είναι οτι υπάρχει τόσο πολύ τεκμηρίωση (καλής και κακής ποιότητας) που ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να μην βρεις κάτι έχοντας ψάξει λίγο. Σε πληροφορώ, οτι παρακολουθώντας την "εξέλιξη" παιδιών στα οποία έδωσα συμβουλές όταν ήταν αυτοί αρχάριοι, διαπίστωσα ότι κάποιοι ξέρουν σήμερα τουλάχιστο 3 φορές παραπάνω από μένα. Αυτό έγινε γιατί ασχολήθηκαν. Bottom Line : Ξεκίνα με το να εγκαταστήσεις VMware ή κάτι αντίστοιχο, όπως σου είπε ΣΩΣΤΑ κάποιος. Θα κάνεις όσα πειράματα και πειράγματα θέλεις, ΧΩΡΙΣ να κινδυνεύει η όποια δουλειά έχεις μέσα στο PC. Eγκατέστησέ το 2-3 φορές με διάφορες παραμέτρους, κυρίως για να σου φύγει η "ψαρίλα οτι δεν ξέρεις τι να κάνεις". Θα το εγκαταστήσεις τότε ΑΝΕΤΑ και χωρίς φόβο. Κατόπιν θα δεις οτι με εξαίρεση κάποια (ίσως και αρκετά) παιχνίδια, μπορεί να γίνει το βασικό σου λειτουργικό σύστημα. Εγώ ήμουν (με PC τούμπανο) κάποτε ~3 χρόνια ΜΟΝΟ με Linux. Και δεν μου "έλειπε" τίποτα. Τελευταία συμβουλή. ΜΗΝ σβήσεις την virtual εγκατάσταση τα επόμενα 2 χρόνια. Την κρατάς και κάνεις οτι κουλό πείραμα θέλεις ΕΚΕΙ. Οτι και να πάει στραβά, δεν έχασες τίποτα. Παίζεις και μαθαίνεις εκεί, και κατόπιν ότι έμαθες το βάζεις και στην κανονική σου εγκατάσταση. Καλώς ήρθες και καλή επιτυχία Σίμος Thanks για τις συμβουλες, μονο που, εγω ποτε δεν ειπα πως θα φυγω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
angelheart.gr Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Στο βιντεο τα πιγκουινακια ( νεοι χρηστες) ζητανε φαγητο ( βοηθεια-πληροφοριες) αν ο μεγαλος πιγκουινος ( εμπειρος χρηστης) δεν τα ταισει τα πιγκουινακια θα παιθανουν! Αντιστοιχα αν οι χρηστες δεν ταιστουν θα φυγουν. Ειναι αρκετα απλο! ... Παει κι ο Θανασσης...τελικα οτι αξιολογο ειχε η Ελλαδιτσα αργοπεθαινει και στο τελος θα μεινουμε εμεις και η μ@λ#κια μας! Καταταλλα ευχαριστω για το βιντεο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.