twiner Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 btw απαράδεκτη η συμπεριφορά μερικών. η εγκατάσταση με wubi είναι καλή για δοκιμή. Αν αποφασίσεις να το κρατήσεις κάνε κανονική εγκατάσταση για να έχεις και τα πλεονεκτήματα του λινουξο-συστήματος αρχείων και την ανεξαρτησία των 2 λειτουργικών. Όπως το έχεις τώρα, αν πάθει κάτι το ntfs πολύ δύσκολα θα επαναφέρεις το ubuntu. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Orion_ Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Ε καλά άμα είναι να το δοκιμάσει πρώτα,ας το κάνει με ένα liveCD. Μη μπλέκει μετά με format το partition και ξανά install Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 η εγκατάσταση με wubi είναι καλή για δοκιμή. διαφωνω. δεν ειναι ουτε για δοκιμη. ο σωστος τροπος για δοκιμη ειναι ενα vbox/vmware μεσα στα windows και να εγκαταστησει εκει οτι θελει.Aφoβα-με ασφαλεια-αξιοπιστα-σωστα. μηπως να επαναφερω links με προβληματα που δημιουργησε το wubi στην εγκατασταση των windows? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TwitterLover Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Ρε παιδια εγω δεν τα καταλαβαινω αυτα που λετε. Δηλαδη να πατησω το κουμπακι που λεει περνα το σε σιντι και κανε εγκατασταση? Ποια θα ειναι η διαφορα? Εδω ακομα δεν εχω συνηθησει στην ιδεα αυτου του λειτουργικου!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Πρωτου κανεις οτιδηποτε διαβασε στην υπογραφη μου το Οδηγιες προς νεοεισερχομενους στο GNU/Linux μετα κατεβασε το virtual box , καντο εγκατασταση στα windows και κανε εκει κανονικα εγκατασταση το ubuntu. Κανε τις δοκιμες σου , δες τι παιζει , μαθε να το δουλευεις , και αργοτερα προχωρα σε dual boot κλπ. σαν ανθρωπος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
twiner Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 διαφωνω. δεν ειναι ουτε για δοκιμη. ο σωστος τροπος για δοκιμη ειναι ενα vbox/vmware μεσα στα windows και να εγκαταστησει εκει οτι θελει.Aφoβα-με ασφαλεια-αξιοπιστα-σωστα. μηπως να επαναφερω links με προβληματα που δημιουργησε το wubi στην εγκατασταση των windows? δεκτή η διαφωνία και γνωστά τα προβλήματα. αν δεν υπάρχει αρκετή RAM όμως, είναι μια κάποια λύση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 καλα. αντε τελειωνε με την εξεταστικη , εχουμε ενα iso να τελειωσουμε! :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtroza Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 μεσα στα windows -1 ας το κάνει με ένα liveCD +1 Τρίτωνα κουβαλάς "χούγια" απ' τα window$ διάβασες το: "Το Linux δέν Windows" ; :mrgreen: . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Πως θα πειραματιστει σαν ανθρωπος απο το livecd? Θα κραταει και backup της ram στον σκληρο καθε φορα που κλεινει το pc? Ενω στο vbox , θα το εχει καμια - δυο βδομαδες μεχρι να βγαλει μια σχετικη ακρη. Το Linux δέν Windows---ναι. το εχω διαβασει ολο (καποτες ) δεν εχει σχεση με αυτο που λεμε εδω. ""χούγια" απ' τα window$" ειναι η εγκατασταση διανομης GNU/Linux μεσα στα windows σαν να ειναι προγραμμα! Ουδεποτε , προσωπικα , διεπραξα τετοιο εγκλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtroza Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Ουδεποτε , προσωπικα , δεν διεπραξα τετοιο εγκλημα. γι'αυτό το έγραψα με "χ" όχι με "κ" καλημέρα! . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 :lol: μεραα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Orion_ Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Πως θα πειραματιστει σαν ανθρωπος απο το livecd? Θα κραταει και backup της ram στον σκληρο καθε φορα που κλεινει το pc? Νταξ όταν λέμε πειραματιστεί φαντάζομαι ότι εννοούμε να δει πως τρέχει στο μηχάνημα του, άμα έχει όλους τους drivers,βρίσκει όλα τα περιφερικά κτλ. Τώρα άμα είναι σε όλα οκ κάθεται το περνάει και μετά κάνει εγκαταστάσεις προγραμμάτων, εργασίες σε libreoffice, ταινίες, μουσικές, whatever που να χρειάζεται σκληρό δίσκο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
twiner Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 θέλω να πειραματιστώ με το unity απ'το live cd. Έχω nvidia και 1 γιγα Ram. Τι να κάνω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lexmark Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 θέλω να πειραματιστώ με το unity απ'το live cd. Έχω nvidia και 1 γιγα Ram. Τι να κάνω; Πριν κάνεις οτιδήποτε διάβασε αυτό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
At0m0 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Ναι, αλλα μολις αρχισα να ασχολουμε με αυτα τα πραματα και κυριολεκτικα δεν ξερω ΤΙΠΟΤΑ! Δηλαδη ποσο παραξενο ειναι καποιος να ζηταει βοηθεια σε κατι που δεν ξερει! Όσο το σκέφτομαι λοιπόν, αυτό το video μάλλον ταιριάζει περισσότερο στο παρόν θέμα, τόσο ώς προς την ανάγκη που διατυπώθηκε, όσο και από την ανταπόκριση μέρους των συμ-forum-ητών που απάντησαν στο θέμα. Κατά τα άλλα και για να δείξω πόσο εποικοδομητικός μπορώ να είμαι... http://ubuntuforums.org/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.