mkekakis Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Ακόμα και αν δεχτείς το πολύ άδικο και λάθος σενάριο ότι έχεις πρόβλημα στην πρίζα σου και στο ρεύμα, θα έπρεπε να καεί-χαλάσει μόνο το τροφοδοτικό, δεν έπρεπε να φτάσει το λάθος ρεύμα στη μητρική. Φταίει το τροφοδοτικό για εσένα θεωρητικά. Σχετικά με την αμυντική και ήρεμη θέση που κρατάς συμφωνώ μαζί σου ...ΑΛΛΑ καλά θα κάνεις να σκεφτείς ότι μια "επιθετική" πολιτική του στυλ "μπορεί να καιγόταν το σπίτι σου στη τελική" (χτύπα ξύλο! φτου-φτου!) μπορεί να σε ωφελήσει και να τα δουν τα πράγματα διαφορετικά
ColdFusion Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 δεν μπορω να κανω επιθετικη πολιτικη σε καποιον που μιλαω μονο με email ..... το χειροτερο να μην μου απαντησουν....... Εγω θελω να τα εχω καλα με τον ευατο μου οτι εκανα οτι μπορουσα ! εκανα και μια αιτηση για rma στην corsair αντε να δουμε ........... Please do not reply directly to this e-mail as this address is not monitored. Dear Valued Customer, Your RMA request was received on 5/9/2011 9:18:08 AM. We will review this request as soon as possible, and respond to you with an RMA number or further suggestions/requests. Thank You! Corsair Inc. Corsair Corporate Headquarters 46221 Landing Parkway Fremont, CA 94538 Phone 510-657-8747 Fax 510-657-8748
lionheart75 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Κρίμα φίλε μου. Κάνε μια προσπάθεια με Corsair να δείς τι θα σου πούν και αυτοί με την σειρά τους. Εύχομαι να βγάλεις άκρη. Εdit: Έγραφα την ώρα που πόσταρες. Ωραία λοιπόν άντε να δούμε τι θα γίνει με αυτούς.
ColdFusion Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Κρίμα φίλε μου. Κάνε μια προσπάθεια με Corsair να δείς τι θα σου πούν και αυτοί με την σειρά τους. Εύχομαι να βγάλεις άκρη. Εdit: Έγραφα την ώρα που πόσταρες. Ωραία λοιπόν άντε να δούμε τι θα γίνει με αυτούς. Δεν πειραζει ρε το πολυ μεχρι την τεταρτη θα εχω παραλβει και το νεο Motherboard (msi) Απλα ελεγα να το παλεψω λιγο εξαλου μπορει να συμβει και σε αλλα ατομα να ξερουν τι θα βρουν μπροστα τους ................
lionheart75 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Άντε με το καλό. Καλύτερα θα ήταν όμως να πάς σε am3+ ready μητρική. Κατα τα άλλα η msi είναι πολύ καλή mobo. Και εγώ msi έχω (790FX) και είμαι πολύ ικανοποιημένος.
ColdFusion Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Άντε με το καλό. Καλύτερα θα ήταν όμως να πάς σε am3+ ready μητρική. Κατα τα άλλα η msi είναι πολύ καλή mobo. Και εγώ msi έχω (790FX) και είμαι πολύ ικανοποιημένος. Την MSI 890FXA-GD65 εχω παραγγειλέι και απο οτι ειδα ειναι am3+ ready ....
benign Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Μια χαρα μητρικουλα ειναι και θα γλυτωσεις και το μαστιγωμα απο τον δρακουλα. Αντε καλοριζικη! Τροφοδοτικο?Δεν πιστευω να βαλεις το ιδιο?
ColdFusion Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Μια χαρα μητρικουλα ειναι και θα γλυτωσεις και το μαστιγωμα απο τον δρακουλα. Αντε καλοριζικη! Τροφοδοτικο?Δεν πιστευω να βαλεις το ιδιο? οχι αγορασα ενα corsair tx850 watt...........
ColdFusion Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 τελικα εγινε το θαυμα και η corsair μου εστειλε email για να στειλω το τροφοδοτικο για RMA .... special thanks στο benign Dear Valued Corsair Customer, Thank you for your patience. For your return, please reference RMA #............. For your convenience, click the following link to automatically generate an address label for your return. Please also mark the RMA number clearly on your package, and ship your RMA to the following address: Attn: RMA Department Corsair B.V. Veluwezoom 50, 1327 AH Almere, The Netherlands Phone 510-657-8747 PACKAGING INSTRUCTIONS: * DO NOT return any Corsair product in a standard mailing envelope! Please only use a padded envelope or proper fitting box. * We strongly recommend using a carrier that will provide you with a tracking # and option for added insurance for your package. Any package that arrives empty will be returned to the sender. In addition, Corsair is not liable for any lost/stolen packages. Corsair will only replace the product which we physically receive. * Please make sure your complete address is included within the package: first/last name, telephone # and complete return address. Be aware, some shipping stores do not include your contact details on the address label. * Please include a copy of this RMA Confirmation with your shipment CORSAIR REPLACEMENT SHIPMENT * Once your package is received, Corsair will process your replacement order in 3-5 days. All replacements will be shipped UPS Standard. Please allow 2-4 business days transit time for delivery. We will inform you of any product delays or problems making a shipment within this time frame. * All replacement orders are shipped at Corsair's expense via UPS services To check the status of your RMA, please click on the link below: ---------------------------------- Thank you for choosing Corsair! Corsair Inc. Corsair Corporate Headquarters 46221 Landing Parkway Fremont, CA 94538 Phone 510-657-8747 Fax 510-657-8748 Email [email protected] http://tsx.corsair.com http://www.corsair.com http://www.asktheramguy.com
lionheart75 Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Mπράβο Φοίβο. Τουλάχιστον θα αποζημιωθείς απο το psu.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.