Προς το περιεχόμενο

No boot .... Η γνωμη σας!!

ColdFusion

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σωστος ο διαβολακος.Στειλε το email στην Giga να βρεις ακρη.

Εγω μια φορα ειχα ενα Giga mobo και μου ειχε χαλασει το cooler του chip.Κολλαγε η μητρικη μερικες φορες.Εδω στην Ελλαδα το καταστημα που το ειχα αγορασει μου ειπε οτι δεν μπορει να με βοηθησει και οτι δεν εχει ανταλλακτικα.

Εστειλα email στην αντιπροσωπεια στο Ηνωμενο Βασιλειο,σε 3 μερες μου ειχε ερθει σπιτι μου πακεταρισμενο.Το μονο που ζητησαν στο απαντητικο email που μου εστειλαν ηταν το serial number της μητρικης.

• Απαντ. 71
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Παναγιωτη το ξερεις αφου με την βοηθεια σου εστειλα email τοσο στη gigabyte οσο και στη corsair καθως επισης και στο τμημα service του eshop. Αναμενω απαντησεις ......

android.png

Δημοσ.

Eπισημη απαντηση απο το eshop . Τ α προιοντα δεν καλυπτονται απο την εγγυηση γιατι θεωρουν πως δεν οφειλεται σε βλαβη της μητρικης η του τροφοδοτικου αλλα το οτι η βλαβη δημιουργηθηκε απο εξωτερικο παραγοντα βραχυκυκλωμα η προβλημα με το ρευμα.

Σε αυτο δηλαδη ειμαι υπευθυνος εγω και οχι η κατασκευστρια εταιρια.

android.png

Δημοσ.

Επειδή όπως κατάλαβες εκεί στο eshop δεν πάνε καλά περίμενε να σου απαντήσουν από την εταιρία και τα στέλνεις κατευθείαν εκεί για αλλαγή και πολύ ποιο γρήγορα θα στα αλλάξουν

Δημοσ.

Δεν το ξερω αυτο το θεμα.Υπαρχουν καποιες μητρικες,οπως αυτη που εχω τωρα,που εχει power surge protection που σημαινει οτι σε καλυπτει απο τις ξαφνικες τασεις του ρευματος,αρα αν κατι παρομοιο γινει και σε μενα,λογικα καλυπτεται απο την Asus απο την στιγμη που δηλωνει οτι παρεχει αυτην την υπηρεσια στο προιον της.

Λογικος φαινεται ο ισχυρισμος τους και εδω που τα λεμε τετοια ζημια οπως την περιεγραψες δεν την εχω ξαναδει.Πως στο καλο εγινε αν δεν εχεις προβλημα με το ρευμα?Σου εχει συμβει ξανα στο παρελθον?

Επισης αυτο που με προβληματιζει,ειναι πως εξασφαλιζεσαι να μην σου ξανασυμβει στα καινουργια πραγματα που θα αγορασεις?Αν επιτρεπεις ειναι παλιο το σπιτι σου και τα ηλεκτρολογικα του? Στο δικο μου σπιτι αλλαξαμε πινακα πριν περιπου 5 χρονια,αλλα προτου γινει η αλλαγη με ειχε προειδοποιησει ο ηλεκτρολογος οτι ηταν φθαρμενα και ηταν επικινδυνο να μου καψει συσκευες.

Δημοσ.

Καλά έκανες και έστειλες e-mails. ΙΜΗΟ η ζημιά αυτή θα μπορούσε να έχει προκληθεί και από κάποια αστοχία στη Mobo τύπου βραχυκύκλωμα. Αφής στιγμής δε βρήκαν που οφείλεται η ζημιά δε μπορούν να απαντήσουν ότι ‘δε το καλύπτει η gigabyte’, που το ξέρουν ότι δε το καλύπτει, την ρώτησαν?

Δημοσ.

Καλά έκανες και έστειλες e-mails. ΙΜΗΟ η ζημιά αυτή θα μπορούσε να έχει προκληθεί και από κάποια αστοχία στη Mobo τύπου βραχυκύκλωμα. Αφής στιγμής δε βρήκαν που οφείλεται η ζημιά δε μπορούν να απαντήσουν ότι ‘δε το καλύπτει η gigabyte’, που το ξέρουν ότι δε το καλύπτει, την ρώτησαν?

Μερικες εταιριες αν διαβασεις στην εγγυηση των προιοντων τους,αναφερουν την εξαιρεση τηρησης της,για ορισμενες καταστροφες οπως κεραυνος,κακα ηλεκτρολογικα σπιτιου π.χ. και καποιες αιτιες ασχετες με την ποιοτητα η την καλη κατασταση του δικου τους προιοντος.

Δημοσ.

Cold μίλα πρώτα με Giga κ Corsair κ με Belkin (εγώ έχω στείλει στην APC λίστα με το τί είναι πάνω στο πολύμπριζο,το απαιτούν για την κάλυψη εγγύησης σε περίπτωση αδυναμίας του surge protection)...κ αφού μαζέψεις απαντήσεις τρίψ'τες στην μούρη,ή το αυτί του φρονιμόπουλου!!άν ήταν θέμα του σπιτιού σου πιθανότατα θα έμενε μέσα στο ποιοτικό τροφοδοτικό σου,κ πές πως πέρναγε μέχρι την μητρική,θα έπαιρνε μαζί καμία μνήμη ή επεξεργαστή!

γνώμη μου όλα αυτά!

Δημοσ.

benign φυσικά και έχεις δίκιο.

Αλλά γενικότερα, ΙΜΗΟ UPS παντού και πάντα. Άσε που μπορεί να έρχονται και τίποτα απεργίες και να θέλουμε πέραν του ups και γεννήτρια :devil:

Δημοσ.

benign φυσικά και έχεις δίκιο.

Αλλά γενικότερα, ΙΜΗΟ UPS παντού και πάντα. Άσε που μπορεί να έρχονται και τίποτα απεργίες και να θέλουμε πέραν του ups και γεννήτρια :devil:

Περσι και χωρις απεργιες των κρατικοδιαιτων που κλεινουν τους διακοπτες και χαλανε τα μηχανηματα του κοσμου,Ιουνιος απογευμα γυρω στις 6-7,μεσα σε 5 λεπτα το ρευμα ανοιγοκλεισε 8 φορες! Δεν ειχε ξαναγινει.Ευτυχως,επειδη τους ξερω τι ειναι,εχω αγορασει ενα UPS 1200V γουρουνακι.

Δημοσ.

Παιδια ενταξει ο πινακας ειναι καινουργιος και τα ηλεκτρολογικα μια χαρα. Αν θυμαστε το προβλημα δημιουργηθηκε αφου εβαλα τον υπολογιστη να κανει επεξεργασια βιντεο.

Στον υπευθυνο που μιλησα τον ρωτησα αν μιλησω με τις δυο εταιριες και καλυπτουν με εγγυηση τα προιοντα ποια θα ειναι η θεση του καταστηματος, μου απαντησε πως θα ερθουν μετα αυτοι σε επικοινωνια με gigabyte και corsair και θα μου τα αλλαξουν.

Βασικα δεν θελω να το παιξω μαγκας αν οντος δεν καλυπτουν οι δυο εταιριες την βλαβη κανενα προβλημα αν την καλυπτουν ομως θα το φτασω ως το τελος. Εξαλου τα πληρωσα δεν τα πηρα δωρεαν! Επισης ερωτηση εχει αγορασει κανενας την msi 890fxa gd65 να μου πει τι παιζει?

android.png

Δημοσ.

@@ θα μιλήσουν!!έχω πάει με mail από Logitech σκέψου,κ λέγανε τα δικά τους!μίλα με τις εταιρίες κ αν πάρεις πράσινο φως μην ακούς τίποτα από όσα λένε στο e-shop!!ετοιμάσου για ηρεμία,ψυχραιμία,υπομονή (πιθανές γυφτιές,αποστολή μεταχειρισμένων,μή λειτουργικών κ τέτοια) κ τα χαιρετίσματά μου στον υπεύθυνο!!

Δημοσ.

Παιδια ενταξει ο πινακας ειναι καινουργιος και τα ηλεκτρολογικα μια χαρα. Αν θυμαστε το προβλημα δημιουργηθηκε αφου εβαλα τον υπολογιστη να κανει επεξεργασια βιντεο.

Στον υπευθυνο που μιλησα τον ρωτησα αν μιλησω με τις δυο εταιριες και καλυπτουν με εγγυηση τα προιοντα ποια θα ειναι η θεση του καταστηματος, μου απαντησε πως θα ερθουν μετα αυτοι σε επικοινωνια με gigabyte και corsair και θα μου τα αλλαξουν.

Βασικα δεν θελω να το παιξω μαγκας αν οντος δεν καλυπτουν οι δυο εταιριες την βλαβη κανενα προβλημα αν την καλυπτουν ομως θα το φτασω ως το τελος. Εξαλου τα πληρωσα δεν τα πηρα δωρεαν! Επισης ερωτηση εχει αγορασει κανενας την msi 890fxa gd65 να μου πει τι παιζει?

android.png

Cold γιατι δεν αγοραζεις μια καινουργια που να υποστηριζει τους bullies?

Για τις MSI δεν ξερω,δεν τις χρησιμοποιω ποτε.Αυτο που εχω ακουσει απο overclockers στο overlcocking.net ειναι οτι τον τελευταιο χρονο εχουν ψοφησει πολλες παρτιδες ,αρα πρεπει να ειχε βγει ελλατωματικη φουρνια.Βεβαια το οτι καποιοι ειχαν προβληματα δεν ειναι η απολυτη επιβεβαιωση,αλλα παντα προσωπικα,ακουλουθω τις εντυπωσεις του καταναλωτικου κοινου και ειδικα στο συγκεκριμενο site δεν ειναι ασχετοι.Επισης για τις Asus ακουγονται καλα λογια ,και για intel και για AMD chips.

Δημοσ.

Η απαντηση απο gigabyte....

Dear .............,

Thank you for your kindly mail and inquiry. It might caused by power supply. Did you contact power supply vender?

Warranty and RMA issues are normally arranged by your supplier. The warranty terms are dependent on your sale of contract and are what ever your supplier sold you. This might cause warranty invaild.

If you still have any further question or suggestion about our products/service, please do not hesitate to contact us. We will try our best to help you resolve the problem ASAP.

Regards,

GIGABYTE

Δημοσ.

Η απαντηση σημαινει οτι πρωτον δινουν τον πρωτο λογο στον αντιπροσωπο τους εδω και δευτερον σε ρωτανε πως ξερεις οτι δεν εφταιγε το τροφοδοτικο και εφταιγε η μητρικη μας?

Εδω που τα λεμε το τροφοδοτικο ειναι ο πρωτος υποπτος.Δυσκολο να εγινε αυτο το χοντρο προβλημα απο την μητρικη.

Οι ελπιδες σου τωρα ειναι στην Corsair για το τροφοδοτικο.Το θεμα ειναι ομως,ενταξει σου κανουν αλλαγη τροφοδοτικου,θα σε αποζημιωσουν αραγε για την μητρικη?Περιμενε πριν κανεις καποια αγορα,την απαντηση της Corsair.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...