tmjuju Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Καλή τύχη, καλή αναμονή. Αυτό που παρατήρησες μπορεί να έχει προκληθεί από άλλο πρόβλημα στη μητρική. Δε νομίζω να μη σου την αντικαταστήσουν.
ColdFusion Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Mακάρι να την δεχτούν φίλε. Πώ πω 210€ σου είχε στοιχίσει. Kρίμα θα είναι. μητρικη +τροφοδοτικο =210 ευρω αλλα νταξει αν δεν γινει τιποτα δεν θα πεθανουμε θα παρουμε καινουργια... Τα τροφοδοτικα του e-shop τελικα (corsair) πρειπει να ειναι version 2 ασχετα με την φωτο που εχει ..
Tomahawk Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Κι εγω εχω το ιδιο προβλημα, αγορασα αλλη μητρικη και οταν την συνδεσα δεν bootαρε ενω ολα εδειχναν να δουλευουν κανονικα. Μου την αλλαξαν αλλα και με την αλλη εχω το ιδιο προβλημα οποτε φοβαμαι μηπως ειναι το τροφοδοτικο. πως μπορω να το τσεκαρω; Φοβαμαι να το βαλω στο αλλο pc στην αθηνα μηπως τα καψει ολα. Αν δοκιμασω μονο το αλλο τροφοδοτικο στη μητρικη παιζει να δουλεψει η θα την διελυσε κι τη 2η
ColdFusion Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Έχετε καμιά ιδέα παιδιά; μπορεις να δοκιμασεις με ενα νεο τροφοδοτικο...
Tomahawk Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Θα δοκιμασω με το τροφοδοτικο που εχω στο αλλο pc που ειναι στην αθηνα και δουλευει κομπλε.
hackerW32 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 τι στο δ!@$ολο επιδιμια επεσε? ενας φιλος μου εδωσε το pc γιατι δεν λειτουργουσε.. εκανε τα λεγομενα μπιπ, μετα απο διαφορα τσεκαρισματα , ουτε μπιπ ουτε τιποτα.. ολα τα part τα εχω δοκιμασει και λειτουργουσαν μια χαρα.. (και μια μαυριλα που διχνει...) η γριπη την Motherboard
tailas Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 .Εχεις προβλημα με το ρευμα στο σπιτι σου?Εχεις UPS? Και μένα εκεί πήγε το μυαλό μου!
ColdFusion Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Παιδες πηρα το τριτο το μακρυτερο! Τους πηρα τηλ αθηνα και μου ειπαν πως η βλαβη δεν καλυπτετε απο την εγγυηση. Η μητρικη και το τροφοδοτικο δεν καλυπτει βλαβη απο καψιμο λογο ρευματος η τελος παντον κατι τετοιο. Με τα πολλα πρεπει να αγορασω καινουργια. Υπαρχει καμια περπτωση να βγαλω τιποτα αν στειλω email στη gigabyte corsair?
rafail1994 Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Στιλ τους ένα email μπας και καταφέρεις κρίμα θα είναι να ''χάσεις'' 200Ε στο έτσι. Για το τροφοδοτικό πρέπει να καλύπτετε για αυτό πληρώνεις την ασφάλεια του τροφοδοτικού
giotio24 Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 μια απο τα ιδια και μενα ουτε μπιμ ανοιγει κλεινει μονος κατι μου λεει οτι καποιος ιος εχει κανει την βρωμια του
ColdFusion Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Στιλ τους ένα email μπας και καταφέρεις κρίμα θα είναι να ''χάσεις'' 200Ε στο έτσι. Για το τροφοδοτικό πρέπει να καλύπτετε για αυτό πληρώνεις την ασφάλεια του τροφοδοτικού προσεξε να δεις παω σε αλλο καταστημα και ρωταω και μου λενε " αυτα που σου ειπαν ειναι μαλακιες εμεις το δεχομαστε , ποιος την εκανε τη βλαβη ο Θεος ? Η το τροφοδοτικο ή η μητρικη πρεπει να ειναι σκαρτο ." τωρα τι να κανω εγω να παρω τηλ στα κεντρικα του e-shop μπας και βγαλω ακρη......
benign Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Εγω ακομη δεν καταλαβα τι ακριβως εγινε και σου αρνουνται την εγγυηση.Εν τω μεταξυ εχεις συχνα προβλημα με το ρευμα σπιτι σου?Επισης οπως σε ρωτησα και πριν,εχεις UPS?
ColdFusion Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Εγω ακομη δεν καταλαβα τι ακριβως εγινε και σου αρνουνται την εγγυηση.Εν τω μεταξυ εχεις συχνα προβλημα με το ρευμα σπιτι σου?Επισης οπως σε ρωτησα και πριν,εχεις UPS? δεν εχω Ups δεν εχω προβλημα με το ρευμα εχω απλος ενα πολυμπριζο ασφαλειας belkin .... Λενε πως αν η μητρικη εχει πάνω σημάδι απο καψιμο το μαυρισμα στο 12V(4/8Pin) δεν το καλυπτει η εγγυηση απο την gigabyte...
TheDevilMayCare Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Λενε πως αν η μητρικη εχει πάνω σημάδι απο καψιμο το μαυρισμα στο 12V(4/8Pin) δεν το καλυπτει η εγγυηση απο την gigabyte... Και γιατι πιστευεις οτι πρεπει να σε αφορα το τι λεει καθενας μπαγλαμισκος, σε E-shop, Πλαισιο ή αλλου, οταν εσυ διεκδικεις να νομιμα δικαιωματα σου? Η μηπως αν στην καρτελα σου πελατη εβλεπαν π.χ. "δικαστικος" [λεω εγω τωρα ενα τυχαιο παραδειγμα εργασιας-ιδιοτητας ] θαρρεις θα σου (μας!) τσαμπουναγανε τις ιδιες ουμπαουμπλες..?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.