benign Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Προφανως μια απο αυτες που υποστηριζουν τους am3+ ετσι?
ColdFusion Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 ε ναι λογικο am3+ .... το θεμα ειναι να βρω την αποδειξη και ειναι και αγορασμενη απο e-shop γαμωτο !
benign Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Δεν εχεις προβλημα.Αρκει να πεις το ονομα σου και την βρισκουν και την τιμουν,μου εχει τυχει εμενα και φερθηκαν σωστα.Αλλα σε συμφερει καλυτερα να φταξεις on line account και οχι μονο με αυτους και με τα αλλα καταστηματα που δινουν αυτην την δυνατοτητα.Ετσι μπορεις ,αν την χασεις,να την τυπωσεις οποτε θελεις η να τη στειλεις email.
lionheart75 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Πριν κανα δυο μερες ανοιξα το handbrake για να κανω μια μετατροπη σε μια ταινια που ηθελα να βαλω στο κινητο ανοιγω και το team viewer και βγαινω εξω .. Ηθελα να συνδεθω με το κινητο (αφου εχει και αυτο teamviewer) για να κανω μια δουλεια το θεμα ειναι οτι δεν μπορουσα να συνδεθω .. Γυριζω στο σπιτι βλεπω το pc κλειστο παταω το κουμπι να ανοιξει μου βγαζει error και οτι το λειτουργικο δεν μπορει να ξεκινησει και οτι χρειαζεται repair . Αφου κανω repair το pc κανει boot κανονικα και αφου ανοιξει και φoρτοσουν κανονικα τα windows το pc εσβησε απο μονο του .Τωρα καθε φορα που παω να το ανοιξω δεν κανει boot και αλλοι οι ανεμηστηρες δουλευουν στο φουλ (καρτας γραφικων,ψυκτρας κτλ).Εβγαλα μνημες τιποτα ,καρτα γραφικων τιποτα.Εβγαλα σκληρους και αφησα καρτα γραφικων ,cpu,μνημες τροφοδοτικο τιποτα ... Καμια ιδεα πριν τα βγαλω ολα και τα ξαναβαλω? Cold δοκίμασες να κάνεις clear cmos ώστε να επιστρέψει στα default settings η μητρική? 'Ισως να προέκυψε κάτι στις ρυθμίσεις μιας και τον έχεις κλοκαρισμένο και τον cpu και τις μνήμες. Μπορεί να το έχεις κάνει και να φαίνεται αστείο αυτό που λέω αλλά δεν διάβασα σε κανένα πόστ στο νήμα να αναφέρεται το clear cmos. Παρόμοιο πρόβλημα είχα με τον i5 2500κ κάποια στιγμή που το έψαχνα με το O/C του, όταν σε κάποιο άνοιγμα κάποια στιγμή το pc έκανε restart συνεχώς, δούλευαν τα φουρφούρια κανονικά αλλά δεν bootαρε στα windows. Έκανα clear cmos και άνοιξε κανονικά μετά όπου συνέχισα το ψάξιμο με άλλες ρυθμίσεις μέσω bios.
ColdFusion Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Το εκανα και αυτο απο τα πρωτα βασικα αλλα δεν δουλεψε, με τοσα clear cmos που εχω κανει γενικα ειμαι σιγουρος πως στην επομενη μητρικη ενα κουμπι θα ηταν το τελειο. Σημερα θα την ψαξω καλητερα με τα κομματια απο δευτερο pc.
ColdFusion Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 παιδες τελικα ειναι καμμενο το βυσμα που δινει ρευμα στο επεξεργαστη στη μητρικη το γραφει σαν atx 12v_2x4 εχει μαυρισει το slot 7 και 8 να φανταστειτε οτι καηκε απο τη θερμοκρασια κομματι απο το τροφοτικο το βυσμα δηλαδη που συνδεεις το τροφοτικο με τη μητρικη.Αρα πρεπει να αλλαξω και τροφοδοτικο και μητρικη . Το θεμα ειναι οτι δεν βρησκω την αποδειξη οσο και αν εχω ψαξει. Κρατουν καποιο αρχειο στο e-shop με της παραγγελιες που εχεις κανει για να μην εχω προβλημα η θα βαλω το χερι στη τσεπη? αν τελικα πανε ολα καλα καμια προταση για μητρικη και τροφοδοτικο απο e-shop εχουμε?
benign Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 παιδες τελικα ειναι καμμενο το βυσμα που δινει ρευμα στο επεξεργαστη στη μητρικη το γραφει σαν atx 12v_2x4 εχει μαυρισει το slot 7 και 8 να φανταστειτε οτι καηκε απο τη θερμοκρασια κομματι απο το τροφοτικο το βυσμα δηλαδη που συνδεεις το τροφοτικο με τη μητρικη.Αρα πρεπει να αλλαξω και τροφοδοτικο και μητρικη . Το θεμα ειναι οτι δεν βρησκω την αποδειξη οσο και αν εχω ψαξει. Κρατουν καποιο αρχειο στο e-shop με της παραγγελιες που εχεις κανει για να μην εχω προβλημα η θα βαλω το χερι στη τσεπη? Σιγουρα κρατουν αρχειο,στο ειπα μου ειχε συμβει και εμενα να χασω αποδειξη και τιμησαν την εγγυηση!
ColdFusion Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 οκ thanks καμια προταση για μητρικη (am3+)+ τροφοδοτικο?
benign Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 οκ thanks καμια προταση για μητρικη (am3+)+ τροφοδοτικο? Καλα Cold εσυ εισαι master στις προτασεις αναβαθμισης εδω στο forum, κανεις τις καλυτερες,εγω θα σου πω?Πλακα μου κανεις?
ColdFusion Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Καλα Cold εσυ εισαι master στις προτασεις αναβαθμισης εδω στο forum, κανεις τις καλυτερες,εγω θα σου πω?Πλακα μου κανεις? οκ κατι θα βρω....
lionheart75 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Το θέμα είναι ότι δεν έχει ιδιαίτερη ποικιλία το e-shop ούτε σε μητρικές ούτε σε τροφοδοτικά. Ειδικά στην περίπτωσή σου καλό θα ήταν να πάς σε am3+ ready για να έχεις αναβαθμισιμότητα σύντομα αλλά δεν υπάρχει κάτι απο ότι βλέπω. Δες αυτή και αυτό απο μένα, αν και το TX650 έχει βγάλει version 2 αυτό του e-shop είναι version 1.
ColdFusion Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 οκ κατσε να δω τι θα μου πουν αυριο και θα αποφασισω . Thanks Νικο
ColdFusion Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Τελικα την πηγα σημερα και μου ειπαν πως θα την στειλουν αθηνα για check αν και ειναι δυσκολο λενε να την δεχτουν γιατι η gygabyte δεν δεχεται τετοιου ειδους προβλημα στην εγγυηση Τελικα ελπιζω να πανε ολα καλα και να την δεχτουν γιατι αλλιως θα πανε χαμενα 210 ευρω. Τελικα ο benign ειχε δικιο δεν υπαρχει θεμα με την αποδειξη.
lionheart75 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Mακάρι να την δεχτούν φίλε. Πώ πω 210€ σου είχε στοιχίσει. Kρίμα θα είναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.