Προς το περιεχόμενο

No boot .... Η γνωμη σας!!

ColdFusion

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πριν κανα δυο μερες ανοιξα το handbrake για να κανω μια μετατροπη σε μια ταινια που ηθελα να βαλω στο κινητο ανοιγω και το team viewer και βγαινω εξω .. Ηθελα να συνδεθω με το κινητο (αφου εχει και αυτο teamviewer) για να κανω μια δουλεια το θεμα ειναι οτι δεν μπορουσα να συνδεθω .. Γυριζω στο σπιτι βλεπω το pc κλειστο παταω το κουμπι να ανοιξει μου βγαζει error και οτι το λειτουργικο δεν μπορει να ξεκινησει και οτι χρειαζεται repair . Αφου κανω repair το pc κανει boot κανονικα και αφου ανοιξει και φoρτοσουν κανονικα τα windows το pc εσβησε απο μονο του .Τωρα καθε φορα που παω να το ανοιξω δεν κανει boot και αλλοι οι ανεμηστηρες δουλευουν στο φουλ (καρτας γραφικων,ψυκτρας κτλ).Εβγαλα μνημες τιποτα ,καρτα γραφικων τιποτα.Εβγαλα σκληρους και αφησα καρτα γραφικων ,cpu,μνημες τροφοδοτικο τιποτα ...

Καμια ιδεα πριν τα βγαλω ολα και τα ξαναβαλω?

• Απαντ. 71
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Το bios ανοιγει?

οχι!! Εχω ξαναπαθει παρομοιο προβλημα με αποτελεσμα η μητρικη να γυριζει το βιος στο αρχικο (dual bios) και αναγκαζομουν να βγαλω cpu να βαλω το 720 να κανω update και μετα να βαλω τον 1055t kai ολα καλα αλλα τωρα δεν μπαινει καν στο bios....

Λες να τα εφτυσε καμια μητρικη? Με ενα check που εκανα δεν ειδα κατι περιεργο....

Δημοσ.

οχι!! Εχω ξαναπαθει παρομοιο προβλημα με αποτελεσμα η μητρικη να γυριζει το βιος στο αρχικο (dual bios) και αναγκαζομουν να βγαλω cpu να βαλω το 720 να κανω update και μετα να βαλω τον 1055t kai ολα καλα αλλα τωρα δεν μπαινει καν στο bios....

Λες να τα εφτυσε καμια μητρικη? Με ενα check που εκανα δεν ειδα κατι περιεργο....

Δυσκολο αλλα οχι απιθανο.Εχεις προβλημα με το ρευμα στο σπιτι σου?Εχεις UPS? Τι ειχε γινει πριν σου ξανασυμβει την αλλη φορα στο παρελθον?

Δημοσ.

Το ιδιο επαθε και εμενα ο παλιος υπολογιστης που ειχα στο χωριο για οποτε παω.Αυτος ανεκαθεν ειχε ενα προβλημα και δεν κουμπωνε καλα η καρτα γραφικων στο pci-e και με ταραζε στα μπιπ.Αλλα παντα με λιγο κουνημα ανοιγε.Τωρα το πασχα που ανεβηκα παρουσιασε το ιδιο αλλα οσα κουνηματα της εκανα δεν ελεγε να ανοιξει.Ε μια στιγμη κουνα στο κουνα(εκτος ρευματος παντα) παω να τον ανοιξω και ουτε μπιπ ουτε τιποτα.Κανει ακριβως το ιδιο με του ColdFusion.Ανεμιστηρες τερμα,οι σκληροι τους ακουω να στροφαρουν.Εχω δοκιμασει τα παντα.Μια μια της μνημες,χωρις τιποτα πανω-μονο τα βασικα,τα εβγαλα ολα εκτος κουτιου μπας και.....Αλλα τιποτα.Δυστηχως δεν μπορω να τα δοκιμασω σε αλλο υπολογιστη αλλα μυριζομαι μητρικη γιατι δοκιμασα να τον ανοιξω χωρις μνημες και χωρις καρτα γραφικων και παλι δεν μου εκανε μπιπ.Εσεις τι λετε οτι ειναι,μην δινω τσαμπα λεφτα σε μεταχιρισμενες μητρικες.

Δημοσ.

Κοιτα λογικα χτυπησε η μητρικη,νομιζω.Και στους δυο ειχατε ενδειξεις απο πριν ,οποτε εχει μια λογικη ακολουθια.

Δημοσ.

Καλα σιγουρα θα ψαξω,απλα ειπα να το πω εδω μπας και πετυχω κανεναν.Σε ευχαριστω παντως για τον κοπο που εκανες.Εβαλα και μια αγγελια ζητησης.Για καινουρια λετε να αξιζει;Εχω βρει αυτη και σκεφτομαι να ψαξω σε κανενα μικρο καταστημα της περιοχης να δω μπας και τους εχει ξεμεινει τιποτα.

Δημοσ.

Ναι οτι φτηνοτερο βρεις αξιζει για να κρατησεις το δευτερο pc με μινιμουμ κοστος. (Για το λινκ που εστειλες αναφερομαι.)

Δημοσ.

Δοκιμασες απλα να βγαλεις το τροφοδοτικο απο το ρευμα για λιγο?Για 15 με 20 sec περιπου?Στο λεω γιατι και εγω οταν προσπαθησα να ενεργοποιησω τους αλλους 2 πυρηνες του AMD Χ2 εκανα ενα λαθος και δεν bootαρε με την καμια..Και εγω νομιζα οτι εκαψα Mobo γιατι ενω αναβαν λαμπακια πανω στην Mb παταγα το reset που εχει πανω και το On of και τιποτα...Και τελικα απλα εβγαλα το τροφοδοτικο απο το ρευμα για λιγο και ξεκινησε κανονικα..

Δημοσ.

Δοκιμασες απλα να βγαλεις το τροφοδοτικο απο το ρευμα για λιγο?Για 15 με 20 sec περιπου?Στο λεω γιατι και εγω οταν προσπαθησα να ενεργοποιησω τους αλλους 2 πυρηνες του AMD Χ2 εκανα ενα λαθος και δεν bootαρε με την καμια..Και εγω νομιζα οτι εκαψα Mobo γιατι ενω αναβαν λαμπακια πανω στην Mb παταγα το reset που εχει πανω και το On of και τιποτα...Και τελικα απλα εβγαλα το τροφοδοτικο απο το ρευμα για λιγο και ξεκινησε κανονικα..

οχι δεν παιζει τα εχω κανει ολα εβγαλα και τον επεξεργαστη,κοιταξα και τα καλλωδια αλλα τζιφος τεσπα θα δω τι θα κανω...

Δημοσ.

Θα αλλαξω αυριο cpu αφου θα εχω ενα δευτερο κουτι ωστε να τα τσεκαρο ενα ενα.Αν καηκε ευκαιρια ειναι θα παρω καινουργια!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...