Προς το περιεχόμενο

Ομοια λάπτοπ και μικροδιαφορές

SimplyBergman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κάνω έρευνα για λάπτοπ και κοιτάζω κριτικές σε ξένα σάιτ, αλλά υπάρχουν μερικά μηχανήματα που έχουν μικρές διαφορές στα ονόματά τους, αν και φαίνονται ίδια. Για παράδειγμα:

FUJITSU LIFEBOOK AH530 VFY:AH530MRYB2GR

και

Fujitsu LIFEBOOK AH530 (VFY:AH530MF285DE)

Στα σάιτ όμως έχει μόνο LIFEBOOK AH530, οπότε πώς ξέρω ποιο είναι ποιο; Τα χαρακτηρηστικά έχουν μερικές διαφορές, επίσης, του σάιτ δλδ με αυτό που έχω βρει εγώ στην Ελλάδα.

Δημοσ.

Οι διαφορετικοι κωδικοι σημαινουν διαφορετικο configuration.

Δηλαδη διαφορετικα υποσυστηματα(cpu/ram/gpu) αναλογα την εκδοση.

Οποτε συγκρινε τα χαρακτηριστικα του λαπτοπ που θες να παρεις με τα διαφορα configuration

και θα δεις πιο ειναι.

Δημοσ.

και παντα λιγο προσοχη με τα site γιατι το καθε site γραφει καμια φορα και βλακιες με σχεση τα πραγματικα.καλυτερα στο official site Της εταιρειας.

Δημοσ.

Εγώ βρίσκω πολλά λάπτοπ σε ξένα σάιτ κριτικών, που έχουν άλλον επεξεργαστή και μνήμη, για παράδειγμα. Υποθέτω ότι είναι τα ίδια μοντέλα με άλλα στοιχεία,παλιότερα ή αναβαθμισμένα, αλλά χαρακτηρηστικα όπως η οθόνη, το workmanship ή το πληκτρολόγιο,είναι σταθερά. Σωστά;

Δημοσ.

συνηθως ειναι αναβαθμισμενα απο εργοστασιο για αυτο και φερουν αλλο κωδικο.δεν ειναι απο τον καθενα που τα πουλαει.απλα εκει τα πουλανε ετσι.σε καποιες χωρες κλασσικα οχι ελλαδα υπαρχει και bto(built to order)

Δημοσ.

Ρε παιδιά,παραείναι το κακό.Δεν έχω βρει 2 ίδια λάπτοπ σε διαφορετικά μαγαζιά. Με το ίδιο όνομα στο ένα σάιτ έχει 320 σκληρό, στο άλλο 500, και μιλάω για ελληνικά μαγαζιά. Πώς θα ξέρω εγώ αν το καθένα από αυτά έχει π.χ HDMI?Το λέω αυτό γιατί σε μερικά σάιτ δεν έχει πλήρη στοιχεία, οπότε σκέφτεσαι "οκ,είναι το τάδε μοντέλο,άρα θα έχει". Πραγματικά, το έχω μεγάλη απορία.

Δημοσ.

η διαφορα σε ιδιο ιδια μοντελα συνηθως ειναι σε δισκο και μνημη.για αναλυτικα θα πηγαινες στο site της εταιρεις.το Mobo ειναι το ιδιο.μπορει να εχει μεγαλυτερο δισκο η και πιο γρηγορο στις 7200 η ssd>μπορει να βγουν 3 μοντελα οπως πχ η sony με 4 giga ram me 6 Και με 8.μπορει το ενα να εχει blue ray το αλλο blu ray recorder.hdmi κτλ ειναι συνηθως κοινα λογω ιδιου board.μπορει και καλυτερη cpu.

Δημοσ.

αλλα στο official site πολλες φορες το γραφει.αλλες φορες εχει διαφορετικα μοντελα ευρωπη και αμερικη.οπτοε εκει...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...