Προς το περιεχόμενο

Εξηγήσεις περί "Μίλαν Προσκαίρο"

newbook

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ακαταλαβίστικο , πρόχειρο , μπερδεμένο , μυστηριακό , δεκτικό σε κρίσεις , είναι μερικές από τις λέξεις με ουσία που περιέχονται στο κλειδωμένο θέμα "Υπόθεση Μίλαν Προσκαίρο" . Η συγνώμη μου προς τους υπευθύνους του φόρουμ δεν μου είναι πρόβλημα , εφόσον μου δώσουν να καταλάβω που έσφαλα ! .

Το κείμενο κάτω από τον τίτλο μπλά-μπλά , λέει , όχι πολιτικά και οι βρισιές θα αποκλείονται από το νήμα . Ο.Κ , τι εκανα ; . Εκανα κάτι κακό; , οι απαντήσεις των συμμετεχόντων στο κλειδωμένο νήμα έχουν εξαιρετική "ορμή" και δεν με προσέβαλαν . Τότε ποιόν προσέβαλαν . Κανέναν . Η συμμετοχή μου(Μίλαν Προσκαίρο) στο νήμα ποικίλης "ενασχόλησης" δεν είχε τον σκοπό καμμίας προσβολής προς κανέναν και μάλιστα να υπενθυμήσω ότι υπάρχουν και απόλυτα ορθές απαντήσεις των φίλων που ασχολήθηκαν , όπως <<ο τύπος γράφει μυθιστόρημα του στυλ , πείτε μου και εγώ γράφω>> ή <<το έχω δει και αλλού , δεν ξέρω τι είναι>> .

Εντάξει , (προς τούτο η συγνώμη μου)δεν είναι από πλευράς μου επαρκώς επεξηγημένο , μα στην πορεία θα το ανακαλύπταμε . Δεν υπήρχε καν η πρόταση για αγορά κάποιου προιόντος , αλλά τονίζω ότι υπάρχει μήνυμα φίλου που προσδοκά <<να εξηγήσω τι εννοώ(εγώ) , μήπως και είναι κάτι ενδιαφέρον και πιθανώς να μας αρέσει>> .

Ωραία ! , τότε τι έκανα λάθος . Μήπως η αντίδραση σας είναι μεν σωστή , αλλά υπερβολική ; . Δεν θα ήταν καλύτερο από το "κλείδωμα" , να συμμετάσχετε(οι υπεύθυνοι) με τις οδηγίες(ή συμβουλές) σας μέσω του νήματος "Υπόθεση Μίλαν Προσκαίρο" προς εμένα ; . Με αυτό τον τρόπο , ούτε εγώ θα ένοιωθα την παγωμάρα που ένοιωσα και νοιώθω , μα ούτε και εσείς την "ακροβασία" σας γύρω από την σκέψη σας για το "νόμιμο" ή "μη νόμιμο" του πόστ μου , σε μία κατηγορία που νόμιζα ότι μπορούν να συμμετάσχουν όλες οι ελεύθερες , άδολες , αλλά τίμιες "φωνές" και ιδέες .

Εκανα λάθος να το πιστεύω και ιδού το αποτέλεσμα . Θα μείνει για πάντα η απορία για την εξέλιξη του "κλειδωμένου" ποστ μου που από την επισκεψιμότητα(αριθμός)δείχνει ότι υπάρχει ενδιαφέρον από τα μέλη .

Εάν έχω πιά το δικαίωμα να κάνω μία πρόταση , θα πω το εξής . Εγώ να ζητήσω συγνώμη από εσάς τους υπεύθυνους για την "αστοχία" του ποστ μου και εσείς να ξεκλειδώσετε (ή κάτι άλλο που θα κρίνετε) το νήμα "Μίλαν Προσκαίρο" , γράφωντας εσείς ή εγώ , την προσδοκόμενη στόχευση του . Δηλαδή , ότι πρόκειται για μυθιστόρημα φαντασίας και ο συγγραφέας του προσκαλεί τα μέλη να συμμετάσχουν στην ανάγνωση ή την κριτική ή την πρόταση τους , ακόμη και για το "τέλος" του έργου μου .

H απάντηση σας (μεσω αυτού του νήματος)θα μου είναι χρήσιμη και άκρως ενδιαφέρουσα για να με βοηθήσει να ξεπεράσω την παγωμάρα και την απογοήτευση που νοιώθω .

Με εκτίμηση

newbook

Δημοσ.

Ακαταλαβίστικο , πρόχειρο , μπερδεμένο , μυστηριακό , δεκτικό σε κρίσεις , είναι μερικές από τις λέξεις με ουσία που περιέχονται στο κλειδωμένο θέμα "Υπόθεση Μίλαν Προσκαίρο" .

Θα πρόσθετα τη λέξη "ξύλο".

Δημοσ.
εσείς να ξεκλειδώσετε (ή κάτι άλλο που θα κρίνετε) το νήμα "Μίλαν Προσκαίρο" , γράφωντας εσείς ή εγώ , την προσδοκόμενη στόχευση του . Δηλαδή , ότι πρόκειται για μυθιστόρημα φαντασίας και ο συγγραφέας του προσκαλεί τα μέλη να συμμετάσχουν στην ανάγνωση ή την κριτική ή την πρόταση τους , ακόμη και για το "τέλος" του έργου μου .

H απάντηση σας (μεσω αυτού του νήματος)θα μου είναι χρήσιμη και άκρως ενδιαφέρουσα για να με βοηθήσει να ξεπεράσω την παγωμάρα και την απογοήτευση που νοιώθω .

Με εκτίμηση

newbook

Εγώ είμαι μέσα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...