Προς το περιεχόμενο

αγορα κρανους

The Ripper

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια σκεφτομαι να αγορασω κρανος ειμαι διατεθειμενος να δωσω 200-250 ε και θελβ ενα κρανος π να ειναι ομορφο,ασφαλες και υγιεινο (δροσερο,αντιμικροβιακο) εχετε να μου προτεινετε κατι??????

Δημοσ.

ρίξε μια ματιά τι προτείνουμε με τα άλλα παιδιά εδώ

http://www.insomnia.gr/topic/397853-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC-%CE%BA%CF%81%CE%AC%CE%BD%CE%BF%CF%85%CF%82/

εγώ έχω αυτό εδώ http://www.motocard-bike.com/en/helmets/helmet-shark-s700_moloch_wbs.aspx

αγορασμένο από το συγκεκριμένο μαγαζί (+12 euro μεταφορικά),

και είμαι πααααρα πολύ ευχαριστημένος από την ποιότητα του κράνους, το εσωτερικό την βαφή του κλπ

το πήρα απ έξω γιατί το άσπρο-μπλε δεν το φέρνει κανένα μαγαζί στην ελλάδα αλλα και πάλι δεν μου κόστισε πιο ακριβά μαζί με τα μεταφορικά!

ρίξε μια ματιά και στα AGV

http://www.motocard-bike.com/en/products/agv/helmets-5_10_0_82_0_0.aspx

Δημοσ.

Schuberth,πολύ καλά,αρκετά πιο ακριβά από τα διαθέσιμά σου.Πιστεύω όμως ότι αξίζουν.

Θυμήθηκα τώρα είχα πάει να αγοράσω παλιά μια στολή από κατάστημα μηχανόβιων.

Στην βιτρίνα είχε κράνος αυτής της μάρκας και έλεγε ο αναβάτης έπεσε δεν θυμάμαι με πόσο έτρεχε-ήταν πολύ όμως- και ότι αυτό το κράνος τον έσωσε.Ήταν από παντού χτυπημένο και γδαρμένο.

Δημοσ.

Αν ειναι να δωσεις λεφτα για κρανος μη τα λυπηθεις ΟΤΙ μηχανη/ακι και να εχεις ;)

Φροντισε να μην ειναι βαρυ(εγω με 1350 ειμαι μια χαρα), να εφαρμοζει σφιχτα αλλα οχι αβολα και να ειναι φουλ φεις

Μη παρεις κανα τετοιο ---> B) :mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.

2 απόψεις:

Thanks to Steve Johnson and the Snell Foundation!

-Craig

Quote: As far as materials go, injection molded plastics have come a long way in the last decade. Helmet manufacturers can produce shells less epensively than using fiberglass and composite laminates which generally require more hand work. There are some trade offs though. Plastic shells perform differently than laminate shells. To achieve the same results, very often plastic shells need to be a bit thicker and also require a thicker, or denser foam liner. While the plastics are lighter, you need more material. Fiberglass helmets are very durable. They are generally not affected by petroleum products or most paints, things that can severely degrade most plastic helmets. The new laminate materials, Kevlar, carbon fiber and the compsites allow manufacturers to create lighter, stronger, thinner designs that work exceptionally well. The materials are generally more costly and they are more work intensive to construct. You probably noticed the cost differences.

Molded ABS or polycarbonate materials are also very sensitive to contamination during the molding process. The material used has to be of a very high grade or the integrity of the shell may be compromised. Manufacturers who produce Snell certified helmets must use very strict quality control guidelines especially those who make plastic helmets.

I had read a lot about this topic years back, when I was trying to decide if I wanted to get into one of the new thermo-plastic types. At that time "Nava" had started to import a really sharp looking plastic helmet that met all DOT specs. What I learned was that the fiberglass, and now the Kevlar, based construction is a form of laminate. When it reaches it's stress tolerance, it begins to disburse the energy by "de-laminating". In other words, it starts to separate. The good thing about this is while it dissipates the energy, the shell integrity remains intact. The plastic helmets, when they reach their stress tolerances, crack and will even loose large pieces of th shell. I guess what this means overall is that both do their initial job, but the "glass" helmets give you the added security of the shell remaining to provide the extra protection if anything else happens after the initial impact.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Επειδη σχετιζεται με το θεμα:

Αγορασα απτο ebay visor αλλα πανω του δεν γραφει κατι.

Το διαφανες visor που ερχοταν με το κρανος ειχε Ε6 και διαφορες αλλες οδηγιες.

Αυτο που αγορασα εχει κινδυνο για τα ματια απο τον ηλιο καθως δε φερει καποια πιστοποιηση πανω (οπως τα γυαλια ηλιου)??

Δημοσ.

Επειδη σχετιζεται με το θεμα:

Αγορασα απτο ebay visor αλλα πανω του δεν γραφει κατι.

Το διαφανες visor που ερχοταν με το κρανος ειχε Ε6 και διαφορες αλλες οδηγιες.

Αυτο που αγορασα εχει κινδυνο για τα ματια απο τον ηλιο καθως δε φερει καποια πιστοποιηση πανω (οπως τα γυαλια ηλιου)??

Η ζελατίνα που πήρες ειναι ιμιτασιον,πράγμα που σημαίνει οτι το πλαστικό της παίζει να μην ειναι καλό και αρα,μπορεί να σου έρθει ενα μεγάλο ζουζούνι ή κάποιο χαλίκι και να σου βγάλει τα μάτια απο τα σπασμένα κομμάτια..Η ζωη μας δεν επιδέχεται πιθήκων..

Δημοσ.

οι dark smoked (τα κατράμια dld) ακόμα και οι αυθεντικές δεν περνούν έτσι και αλλιώς βαθμό (E1 E2 Ε3 ktlp)

συνήθως γράφουν κιόλας πάνω τους ότι δεν είναι για οδήγηση ή ότι είναι μόνο για χρήση σε πιστα και άλλα διάφορα προειδοποιητικά

παρόλο που τις βγάζουν. επίσημα απαγορεύονται.

επίσης να πω μιας και τα τελευταία χρονια κυκλοφορώ μονο με dark smoked αλλα πραγματικά στην βροχή δεν παλεύονται...

Δημοσ.

Για τη μερα το θελω, ετσι κι αλλιως εχω και τη διαφανη για να τις ααλαζω το βραδυ

απλα δεν ξερω αν υπαρχει κινδυνος για την οραση και για το δερμα (προστασια uva-uvb)?

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Eχω ενα shoei xr 1000 σχεδον αφορετο.και το πουλαω λογο αγγλιας.αν σε ενδιαφερει στειλε μ pm. Αγορασμενο απο καταστημα κανονικα με 2 ζελατινεσ antifog etc

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...