Προς το περιεχόμενο

O γαμος του αιωνα

PP1969

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εσείς που λέτε για το βιντεάκι του youtube πότε θα καταλάβετε οτι είναι διαφήμιση της T-Mobile με ΣΩΣΙΕΣ και όχι ο γάμος;

Εκτός και αν trollάρετε οπότε ελεύθερα. :-)

• Απαντ. 72
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δεν ξέρω, από που αλλού να είναι?

Ο γάμος είναι μια ιερή στιγμή και μυστήριο αλλά εδώ βασιλιάδες(και καλά) και πρίγκηπες( :eek: ) και δούκισες!!(*throw up sound*), όλοι αυτοί μαζί με έναν παπά τρομάρα του συμετήχαν σε παράσταση τσίρκου κάνοντας χορούς και φιγούρες και ό,τι άλλο, που είχε οργανωθεί φυσικά για τα νούμερα της τιβι. και την διασκέδαση του κοσμάκι. Ε, αν όλο αυτό δεν είναι γελοίο, τότε τί είναι?

Αν δεν είναι τελικά από την τελετή ο παπάς τί κάνει εκεί? Αλλά από όπου και να είναι δε αλλάζει και τίποτα

Η αλήθεια είναι πως χέστηκα για τον πριγκιπικό γάμο. Αυτό που είδα στο video σου όμως, δεν μπορώ να το θεωρήσω γελοίο. Για όποιον παντρεύεται, η μέρα του γάμου του υποτίθεται πως είναι η πιο ευτυχισμένη γι' αυτόν. Δεν μπορεί να το διασκεδάσει κάνοντας μια τέτοια είσοδο στην εκκλησία; Πρέπει να είναι όλα αυστηρά καθοδηγημένα, σύμφωνα με τις αρχές της εκκλησίας και του μυστηρίου;

Εγώ αν ποτέ κρεμαστώ, έτσι θα μπω μέσα.

Δημοσ.

Εσείς που λέτε για το βιντεάκι του youtube πότε θα καταλάβετε οτι είναι διαφήμιση της T-Mobile με ΣΩΣΙΕΣ και όχι ο γάμος;

Καλα ναι και εγώ νόμιζα ότι το λένε για πλάκα...δεν είναι δυνατόν να πιστεύουν ότι το συγκεκριμένο βιντεάκι έχει όντως πλάνα απο τον πραγματικό γάμο.

Δημοσ.

Είμαι καθολικός (στα χαρτιά) και αυτό που λες δεν ισχύει.

Σημασια εχει να εισαι στη πραγματικοτητα, οχι στα χαρτια. Αυτο που λεω ισχυει απολυτα, θα στο πουνε ολοι οι καθολικοι, και οι ιερεις και οι απλοι πιστοι. Δευτερο πατερα τους τον εχουν τον πάπα.

Πας καλα ρε; Επειδη δηλαδη ολοι μας ειδαμε εκατομμυρια κοσμου να παρακολουθουν αυτο το γεγονος, ειμαι εγω βασιλοφρων; Τι διαολο πινεις;

Τα νουμερα λενε αυτα που λενε, τωρα αν εσενα δε σου αρεσουν και αν δεν πιστευεις οτι αυτοι που πηγαν εκει ειναι ανθρωποι, αντρες γυναικες (γιατι κατα τη γνωμη σου θα παντησει με "γαλλικα"), αλλα εξωγηινοι απο το σειριο, τοτε ζουμε σε διαφορετικα συμπαντα.

Ρε να πεις του μπαρμπα σου. Απλα ρωτησα, αν επιτρεπεται κιολας, εαν εισαι βασιλοφρων. Δεν ειπα οτι εισαι.

Μηπως παιρνεις ληγμενα και αντεδρασες ετσι, σα να σου βιασαμε τη πριγκηπισσα? Αντε κανε ενα κρυο ντους να συνελθεις.

Τα νουμερα που επικαλησε ειναι ψευτικα, πλαστα. Ποιος εγγυαται οτι ειναι αληθεια? Παντα τα διαφημιστικα νουμερα ειναι τρυκ και απατες.

Και ναι, ολος ο κοσμος και οι γυναικες θα σου απαντησουν με τα αναλογα γαλλικα αν τους μιλησεις για τους γελοιους γαμους του πριγκηπα.. ο κοσμος φιλαρακο πειναει, τι σχεση μπορει να εχει με τα φτερα και τα καπελα των κυρατσων μιας ξεπεσμενης και σαπιας εποχης?

Δεν ειναι εξωγηινοι αυτοι που λες, ειναι αφελεις αγγλοι. Και στην Ελλαδα αν κανει συγκεντρωση το πασοκ ή η νδ εκει να δεις κοσμος που θα παει.

Δημοσ.

στην διαφημιση της T MOBILE in Liverpool street ειχα παιξει κ γω (δεν κανω πλακα) 3 μηνες καναμε προετοιμασια.

Κατα τα αλλα ζητω η Βρετανικη Μοναρχια!! :mrgreen:

κ εδω η πιο προσφατη στο Χηθροου

Δημοσ.
Σημασια εχει να εισαι στη πραγματικοτητα, οχι στα χαρτια. Αυτο που λεω ισχυει απολυτα, θα στο πουνε ολοι οι καθολικοι, και οι ιερεις και οι απλοι πιστοι. Δευτερο πατερα τους τον εχουν τον πάπα.

Ίσως δεν το κατάλαβες, οπότε επαναδιατυπώνω.

ΉΜΟΥΝ καθολικός. Μεγάλωσα σαν καθολικός και στην πορεία εγκατέλειψα το σπορ της πίστης.

Το "Οι καθολικοί έχουν σαν δεύτερο πατέρα τους τον πάπα" ισχύει όσο και τα "Οι καθολικοί πιστεύουν στον πάπα" και "Οι καθολικοί δε βαφτίζονται".

Δημοσ.

Απλα επειδη εφυγες απο τον καθολικισμο τωρα τον βριζεις... συνηθισμενο φαινομενο της ανθρωπινης φυσης.

Εγω ομως εχω ιδιαν αντιληψη απο καθολικους, οποτε δε πιανει η προπαγανδα:)

Δημοσ.

Αφού το λέτε ότι είναι διαφημιστικό τότε εντάξει, ανακαλώ όσα είπα για τσίρκο και τον παπά που τον είπα αδερφή :unsure:

Εξακολουθώ όμως να στηρίζω τα υπόλοιπα που είπα στο πρώτο μου ποστ ότι οι Άγγλοι κάθονται και δίνουν τόσα λεφτά για να θρέφουν τα καμάρια τους και να τους έχουν στα ώπα ώπα και στα μεταξωτά σεντόνια.

Δεν μιλάω για το θέαμα και την τηλεοπτικότητα που προσέφερε το γεγονός γιατί είναι όντως κάτι σπάνιο ένα τέτοιο γεγονός και φυσιολογικό ίσως να έχει τέτοια απήχηση. Εγώ κατακρίνω το όλο concept με τους πρίγκηπες και τις δούκισσες, και την γριά που το έχει δει κάποια σημαντική και εξέχουσα τρομάρα της.

Καλα ναι και εγώ νόμιζα ότι το λένε για πλάκα...δεν είναι δυνατόν να πιστεύουν ότι το συγκεκριμένο βιντεάκι έχει όντως πλάνα απο τον πραγματικό γάμο.

Καλά ντε, με τόσα που βλέπουμε αυτό δεν θα ήταν το χειρότερο. Το είπα και πριν ότι δεν το πίστεψα στην αρχή αλλά στην πορεία έτσι νόμισα. Πάντως οι περισσότεροι το πίστεψαν εδώ μέσα από ότι φάνηκε και εγώ το βρήκα από 2 άλλους που τόχαν πιστέψει

Δημοσ.

Σχεδόν όλες οι χώρες της Ευρώπης έχουν άτομα που "που το έχει δει κάποια σημαντική και εξέχουσα τρομάρα της."

Ακόμα και η Έλλάδα είχε. ;)

Δημοσ.

Απλα επειδη εφυγες απο τον καθολικισμο τωρα τον βριζεις... συνηθισμενο φαινομενο της ανθρωπινης φυσης.

Εγω ομως εχω ιδιαν αντιληψη απο καθολικους, οποτε δε πιανει η προπαγανδα:)

Δεν βρίζω τον καθολικισμό, απλά δεν συμφωνώ με καμία θρησκεία, όποια κι αν είναι αυτή.

Θα στο εξηγήσω απλά: Ο πάπας είναι θρησκευτικός ηγέτης.

Το να τρέχουν χιλιάδες πορωμένοι άμυαλοι στο Βατικανό δεν έχει καμιά διαφορά με το να τρέχουν χιλιάδες πορωμένες γριές σε μια διαδήλωση για τις ταυτότητες.

Δημοσ.
με το να τρέχουν χιλιάδες πορωμένες γριές σε μια διαδήλωση για τις ταυτότητες.

αχ,αυτο το θυμαμαι,ηταν τοτε με την Λουκα που εκλαιγε δημοσια κ που ελεγαν οτι θα εβαζαν τσιπ στον κοσμο στην Ελλαδα?Κατι για δημοψηφισμα δεν ηθελαν?

Δημοσ.

Ρε να πεις του μπαρμπα σου. Απλα ρωτησα, αν επιτρεπεται κιολας, εαν εισαι βασιλοφρων. Δεν ειπα οτι εισαι.

Μηπως παιρνεις ληγμενα και αντεδρασες ετσι, σα να σου βιασαμε τη πριγκηπισσα? Αντε κανε ενα κρυο ντους να συνελθεις.

Τα νουμερα που επικαλησε ειναι ψευτικα, πλαστα. Ποιος εγγυαται οτι ειναι αληθεια? Παντα τα διαφημιστικα νουμερα ειναι τρυκ και απατες.

Και ναι, ολος ο κοσμος και οι γυναικες θα σου απαντησουν με τα αναλογα γαλλικα αν τους μιλησεις για τους γελοιους γαμους του πριγκηπα.. ο κοσμος φιλαρακο πειναει, τι σχεση μπορει να εχει με τα φτερα και τα καπελα των κυρατσων μιας ξεπεσμενης και σαπιας εποχης?

Δεν ειναι εξωγηινοι αυτοι που λες, ειναι αφελεις αγγλοι. Και στην Ελλαδα αν κανει συγκεντρωση το πασοκ ή η νδ εκει να δεις κοσμος που θα παει.

Οταν καποιος σου παραθετει στοιχεια για καποιο γεγονος κι εσυ τον ρωτας αν ειναι βασιλφρων, αλλος θελει το κρυο ντους.

Το οτι τα στοιχεια ειναι πλαστα, προφανως εχεις καποιες πηγες ετσι; Αλλιως ολη η κουβεντα ειναι μια κωμωδια. Ειτε το θες ειτε οχι αυτα ειδαμε ολοι, αν εσυ θεωρεις οτι ηταν ψεμματα προβλημα σου.

Και οχι δεν ειμαι φιλος της πριγκιπισσας αλλα θεωρω πολυ εξυπνους τους αγγλους που ενα τετοιο γεγονος το εκαναν προς οφελος τους.

android.png

Δημοσ.

αχ,αυτο το θυμαμαι,ηταν τοτε με την Λουκα που εκλαιγε δημοσια κ που ελεγαν οτι θα εβαζαν τσιπ στον κοσμο στην Ελλαδα?Κατι για δημοψηφισμα δεν ηθελαν?

Ναι, δημοψήφισμα για να αναγράφεται το θρήσκευμα στην ταυτότητα.

Δημοσ.

Δεν βρίζω τον καθολικισμό, απλά δεν συμφωνώ με καμία θρησκεία, όποια κι αν είναι αυτή.

Θα στο εξηγήσω απλά: Ο πάπας είναι θρησκευτικός ηγέτης.

Το να τρέχουν χιλιάδες πορωμένοι άμυαλοι στο Βατικανό δεν έχει καμιά διαφορά με το να τρέχουν χιλιάδες πορωμένες γριές σε μια διαδήλωση για τις ταυτότητες.

Oταν δεν παραδεχεσαι αυτο που παραδεχονται ολοι οι πιστοι καθολικοι, οτι ο πάπας ειναι σαν πατερουλης τους, τοτε γιαυτους ειναι σα να τους βριζεις.

Οσο πορωμενοι ειναι οι καθολικοι φιλε μου αλλο τοσο ειναι και οι ορθοδοξοι και γενικα ολα τα δογματα. Τι να κανουμε, αυτα εχουν οι θρησκειες:)

Οταν καποιος σου παραθετει στοιχεια για καποιο γεγονος κι εσυ τον ρωτας αν ειναι βασιλφρων, αλλος θελει το κρυο ντους.

Το οτι τα στοιχεια ειναι πλαστα, προφανως εχεις καποιες πηγες ετσι; Αλλιως ολη η κουβεντα ειναι μια κωμωδια. Ειτε το θες ειτε οχι αυτα ειδαμε ολοι, αν εσυ θεωρεις οτι ηταν ψεμματα προβλημα σου.

Και οχι δεν ειμαι φιλος της πριγκιπισσας αλλα θεωρω πολυ εξυπνους τους αγγλους που ενα τετοιο γεγονος το εκαναν προς οφελος τους.

Ποια στοιχεια παρεθεσες? λογια του αερα μόνο. Δειξε μου τα... στοιχεια σου και τα λεμε.

Σε ρωτησα απλα αν εισαι βασιλοφρων, γιατι κολλησες εκει? Με ρωτησες "τι διαολο πινω", αρα θες οπωσδηποτε ενα κρυο ντους γιατι ακουγεσαι πολυ ταραγμενος. Ε βεβαια ειναι κωμωδια η κουβεντα, να προσπαθεις να μας πεισεις οτι δηθεν ολος ο κοσμος "σκοτωθηκε" για να παρακολουθησει παρολη τη δυστυχια του, τη μπουρδα με τα φτερα και τα πουπουλα. Ειτε το θες ειτε οχι σου εξηγησα, αυτο που ειδες ηταν μερικοι αφελεις αγγλοι που πανηγυριζαν.

Η πριγκηπισσα που ανεφερα ηταν σχημα λογου, δεν αναφερθηκα στη συγκεκριμενη "πριγκηπισσα"...:lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...