shooterg Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Επαιξα πριν..τωρα κανουν συντηρηση και με εβγαλε..αρκετα καλο μπορω να πω! μου αρεσε!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Thor, Hulk, which one, can't decide...
nicoc89 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 εγω σκέφτομαι αυριο (γιατι δεν έχει κατέβει ακόμα..) να δοκιμάσω thor!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 να "δοκιμάσεις" δεν μπορείς, να αγοράσεις ναι τσάμπα μπορείς να έχεις έναν από τους : Hawkeye, Daredevil, Storm, Scarlet Witch και Thing για τους υπόλοιπους είτε τους αγοράζεις είτε περιμένεις να σου πέσουν σαν drop στο game...
nicoc89 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 δεν πειράζει .. απο τα free ποιο αξίζει ποιο πολύ ?..
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Moderators Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Servers up again. H Storm είναι εφετζίδικη και η Scarlet Witch κάποτε ήταν face-melter αλλά δεν την είχα δοκιμάσει πρόσφατα στην beta. Hawkeye επίσης "αγαπητός" σε αρκετούς.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 κι εγώ Storm διάλεξα, αλλά λογικά θα αγοράσω hero και δεν πρόκειται να παίξω με αυτή...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 όλοι στο ίδιο "realm" μπαίνουν, USA...
zoocra77 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Diafana εδώ. Μάλλον με scarlet witch θα αρχίσω~~!
zeniath Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Στο steam δεν λειτουργεί, στο official page δεν ανοίγει και σε torrent δεν βρίσκω τον client να το κατεβάσω... Τα νεύρα μου είπα κ 'γω να αράξω λιγάκι τώρα να παίξω αλλά... Άσε το έφτιαξα, απλά πατάς Play Game στο steam, κλείνεις μετά το steam, το ξανανοίγεις και ξαναπατάς στο Play Game και λειτουργεί. ή τουλάχιστον έτσι λειτούργησε σε μένα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα