Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 διάβασε τα προηγούμενα posts Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Username/Password πρέπει να σας έχουν μείνει τα ίδια όπως στην beta...; Απλά όλα wiped από characters/items. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosggg3 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 παντως εγω στο site της marvel heroes μπαινω κανονικα με το προηγουμενο username. αυτο που ειχα στην beta. αλλα δεν ξερω αν θα δουλευει οταν αρχισει το game Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Αφού είναι F2P, θα δουλεύει κανονικά. Mην αλλάζετε τίποτα, δεν σβήνονται τα accounts της beta. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 kk my bad then Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Πάρε Deadpool σαν τιμωρία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOADNICK Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Πως το βαζω να κατεβαινει στο steam? Πηγαινω στο store page του, παταω play game και μετα με βγαζει, εδω: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Δυστυχώς δεν γνωρίζω. Το client το είχα κατεβάσει από το site. Δεν το έχω βάλει στο Steam. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Εγω το ειχα και επαιζα μεχρι χτες απο Steam και σημερα εξαφανιστηκε εντελως απο το Library..! Διαβασα στο forum και λενε οτι ειναι θεμα της Valve και θα το κοιταξουν asap και αλλα τετοια. Εδω το thread: https://forum.marvelheroes.com/showthread.php/24952-Steam-Disappeared-from-installed-games Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosggg3 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Και εγω απο το site κατεβασα το game Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shooterg Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 8 η ωρα ανοιγουν οι σερβερ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 διάβασε τα προηγούμενα posts σήμερα μπαίνουμε δηλαδή ? nice, γράψτε και κανένα name cya ingame παιδιά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOADNICK Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 SOADNICK το ονομα οπως και εδω, τελικα και εγω το game client κατεβαζω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shooterg Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 shooterg εμενα οπως εδω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 GhostRiderLSOV Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα