zoocra77 Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Στο lvl 19 και δεν τον έχω βαρεθεί ακόμη. Δοκίμασα και Hulk, Thor, Punisher.Ο Thor μου φάνηκε ενδιαφέρον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Στην beta μέχρι 35, αλλά αν δείτε τα στατιστικά του χαρακτήρα, βλέπετε σε ποια levels ανεβάζουν strength, durability, κλπ και πάνε ψηλότερα. Εμένα Hulk, Thor, Colossus μου άρεσαν περισσότερο, αλλά γενικά γουστάρω power-houses. Επίσης καλό glass cannon είναι η Scarlet Witch και η Storm έχει φάση (αλλά μετά αν πάρεις Thor... ). http://www.youtube.com/watch?v=JjhmCYhb7Kg Αν και δεν είναι με φοβερή λεπτομέρια και έχει κάτι κολληματάκια (λόγω του τελευταίου patch, γενικά έπεσε περίεργα το performance). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Στο lvl 19 και δεν τον έχω βαρεθεί ακόμη. Δοκίμασα και Hulk, Thor, Punisher.Ο Thor μου φάνηκε ενδιαφέρον. το animation του και οι κινήσεις του δεν με εντυπωσίασαν, έκοψα φλέβες... αντιθέτως με το που πήρα Hulk έγινε πολύ πιο ευχάριστο το game... το τραγικό είναι ότι δεν υποστηρίζει 2560Χ1440 ffs!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 το τραγικό είναι ότι δεν υποστηρίζει 2560Χ1440 ffs!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Moderators Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Play Marvel Heroes this weekend to celebrate Iron Man 3! Free beta week-end Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Moderators Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Υπενθυμίζω ότι για το σβ/κο είναι ανοιχτή η beta. Επίσης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Moderators Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Και 2 βιντεάκια που παίζω σαν Spider-Man. Το πρώτο τελειώνει με τον Juggernaut και το δεύτερο με τον Pyro και τον Magneto. http://youtu.be/NBGNdX2s3Eg http://youtu.be/_j-0ts76LWg Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Moderators Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Join us for our final Open Beta Weekend! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 το κατέβασατι ώρα ξεκινάει η beta? 6 το απόγευμα ώρα Ελλάδος ????? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 σε 12 ώρες, 03:00 τα ξημερώματα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 πω γμτ , ξενέρωσα .. τι να παίξω σήμερα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Moderators Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Άλλαξαν την ώρα; Έχει αρχίσει 2 ώρες τώρα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Moderators Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 https://www.marvelheroes.com/news/news-articles/marvel-heroes-now-steam Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 (επεξεργασμένο) μπήκε major patch, το lvl cap ανέβηκε στο 60 και πολλά άλλα πράγματα (πχ Cable)... άνετα θα το αρχίσω... ...αρκεί να υποστηρίξουν 1440p edit: yay την έβαλαν Επεξ/σία 17 Μαΐου 2013 από ThReSh Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Moderators Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Έχουν βάλει πολλά και όσοι είναι στην Closed Beta, μόλις ξανανοίξει θα μείνει ανοιχτή μέχρι το prelaunch. Δεν έχω δει ακόμα το νέο patch γιατί 3 το βράδυ μεσοβδόμαδα δεν παίζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα