Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Πήρα τώρα κλειδί του Σβ/κου από το Curse (general member). Αλλά δεν το παίρνει, γιατί για κάποιο λόγο με έχει ακόμα ότι έχω access στον beta server, ίσως το χρειαστεί αύριο, θα δείξει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosggg3 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 εγω πηρα το κλειδι απο το curse εκανα install το παιχνιδι αλλα οταν παω να παιξω μου βγαζει μηνυμα try again later. μηπως δεν ανοιξαν οι servers? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Εγω για καποιο λογο εχω ακομα beta access.. Σου λεει server offline απο πανω για αυτο, ανοιγει συγκεκριμενες ωρες η beta.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosggg3 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 α ενταξει. ελπιζω να μπορεις να διαλεξεις τον wolverine!. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Δεν μπορω να κανω log in ουτε στο κανονικο site, καμια ιδεα τι μπορει να φταιει?? 500 internal error και username password incorrect μου βγαζει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Εμ... the usual stuff. Θεωρητικά θα πρέπει να μπεις τώρα στα beta forums. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Εχω access to the beta συμφωνα με το site αλλα οταν παω να κανω log in στον client εχω ειτε "sorry we cannot log you in" ειτε "failed to reach authentication" ειναι που ειναι ελαχιστες οι ωρες που βολευουν την Ευρωπη δεν μπορουμε και να μπουμε οταν ανοιγει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Επαιξα τελικα και εχω δοκιμασει: Hulk, deadpool, punisher, colossus και hawkeye μεχρι στιγμης. Οι 3 πρωτοι μου αρεσαν αρκετα μαλλον θα παιξω deadpool/punisher για main και Hulk για Alt, εχω ακομα να δοκιμασω iron man απο αυτους που με ενδιαφερουν για να καταληξω. Το παιχνιδι (οταν μπορεις να το παιξεις) ειναι αρκετα καλο και εχει πλακα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Marvel Heroes Previews: A Deep Dive Into Marvel Heroes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Να παρακαλέσω κι εδώ να γίνει αλλαγή στον τίτλο σε Marvel Heroes; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Τελικα μαλλον ειχα μονιμο access στο beta χωρις να με ενημερωσουν απλα με alienware key.. Παντως οι ωρες για EU ειναι απαραδεκτες δεν μπορω να παιξω καμια μερα μονο ΣΚ γινεται.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Κοίτα πάλι για αυτή τη βδομάδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Σημερα στις 9:00 βλεπω οτι εχει αν υπολογισα σωστα.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=MYvAdInjgkA (μα τον Anderson -από Mass Effect series- έβαλαν για Fury; ) Eπίσης, release date 4 Ιουνίου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 http://www.youtube.com/watch?v=YbxvvsuuTuk&feature=player_embedded Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα