Vapir Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 το έβαλα τώρα με τον ssd και πάει νερό , νόμιζα οτι ήταν η ram που με lagαρε αλλα τελικά ήταν ο δίσκος.θέλω να παίξω αλλα έχω μόνο τον human torch , λέτε να αγοράσω τον venom? έπαιξα λίγο το char και μ αρέσει απλά δεν ξέρω αν ειναι καλός. Γενικά τι θα κάνατε στη θέση μου ? θα παίζατε torch ή θα αγοράζατε κατευθείαν κάποιο char? τον έχω 17lvl τον torch απο τότε που κουτσόπαιξα λίγο.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Δεν μου αρέσει καθόλου ο HT. O Venom πλέον δεν είναι "top tier" hero. Θα προτιμούσα την Scarlet Witch που τα σπάει γενικότερα κι είναι σχετικά εύκολο να ντυθεί σωστά. Διάβασε guides γενικότερα είτε στο official forum είτε στο reddit. 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Έχει ωραία εφέ όμως... FLAME ON!
Daemonos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Ο Thor είναι ακόμα Powerhouse όπως τον άφησα?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Πότε τον άφησες? Είναι αρκετά καλός ο melee αλλά ο ranged πλέον έχει γίνει τέρας dps...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Έχει βελτιωθεί... 1
Vapir Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 (επεξεργασμένο) παιδιά τελικά δεν είχα παίξει τον Νοέμβρη γιατι είχα μπλεχτεί με κάτι άλλο. Τώρα το έβαλα όμως και με έχει ψήσει να ασχοληθώ full , τρέχει κ νερό οπότε why not.Είχα κάνει άλλο acc και είχα παίξει μια μέρα οπότε τώρα είμαι με μια 17 level Scarlet Witch μόνο και σήμερα με το που μπήκα μου έδωσε 400 eternity splinters σαν day 2. Διαβάζω εδώ πως Your 2nd day login also gives you 400 Eternity splinters so you can buy 2 random hero boxes or buy a 400 ES hero Δηλαδή όταν πάω max κάποιον απ τους trial του rooster μπορώ να τον "αγοράσω" με αυτά? Ποιον προτείνεται αφού έχω την scarlet και σκοπεύω να την ανεβάσω? ή να πάρω 2 random boxes ?Και τέλος τι είναι αυτό που πρέπει πάση θυσία να κρατήσω ή να αποφύγω να χαλάσω? thanksεννοείται πως έβαλα όλα τα promo που βρήκα στο link του guide ήδη.επίσης το guide του link σας φαίνεται οκ να το ακολουθήσω? ------------------------------------------------------------------------------------------edit: πήγα 30 την scarlet και έχω ήδη αρκετά unique για level 60 , weird δεν διάλεξα ακόμα δεύτερο hero , θα το ψάξω αύριο , πάντως μ αρέσει πολύ το game Επεξ/σία 8 Μαρτίου 2016 από Vapir
Vapir Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 κανένας δεν παίζει ? lolπήγα 60 χθες κ γουστάρω τρελά. ΦΟΒΕΡΟ game. Ξεκλείδωσα με random boxes τον blade , punisher και green goblinποιον λέτε να ανεβάσω next?βασικά νιώθω λίγο lost τώρα, μαζεύω για το legendary φυσικά αλλα δεν ξέρω τι να πρωτοκάνω. Έχω αρκετά uniques στη scarlet αλλα στα cosmic terminals δεν φαίνεται να τραβάει πολύ solo
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Moderators Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Παίζω εγώ, αλλά διάφορα πράγματα έχουν αλλάξει απ' όταν είχα πρωτοξεκινήσει το παιχνίδι (beta) και δεν είμαι τόσο κατάλληλος για beginning πράγματα... Ρώτα και τον Thresh. Επίσης για builds, κοίτα στο forum του κάθε χαρακτήρα, θα έχουν που να λένε τι να βάλεις από skill points, uniques, artifacts, legendary, omega points, κλπ. 1
Vapir Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 ναι τα έχω βρει αυτά , απλά δεν ξέρω που είναι καλό να αρχίσω να farmάρωπχ raids δεν μπορώ να μπω, 10 -20 λεπτά queue κ δεν με παίρνει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα