Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Zeniath in-game Mr. Gavros? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Σκέφτομαι για Mr. Marvel Cage ή κάτι αντίστοιχο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Τελικά Zeniath το έβαλα, όποιος θέλει addάρει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Ρε σεις με τα drops πως πάει; Άκουσα ότι πέφτουν σε loot (?) και heroes και costumes. Μέχρι στιγμής μόνο την Scarlet Witch έχω πάρει κ αυτό από reward σε αρχικό quest + την Storm με την οποία ξεκίνησα αλλά τελικά παίζω SW. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 προφανώς δεν πέφτουν τόσο εύκολα, αλλιώς πως θα πουλήσουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tmark Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Από απαιτήσεις πώς πάμε παιδιά? Είναι βαρύ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 προφανώς δεν πέφτουν τόσο εύκολα, αλλιώς πως θα πουλήσουν Άρα πέφτουν (σε σκατά ρυθμό αλλά πέφτουν) LAG έφαγα μόνο σε world boss που γινόταν πανικός, δεν είναι τόσο βαρύ αλλά όταν έχει πολλά εφέ (που μπορείς να τα κλείσεις των άλλων παιχτών να μη τα βλέπεις) τότε βαραίνει κάπως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 ναι πέφτουν, απλά για να σου πέσει κάποιος που θες θα φτύσεις αίμα... τα costumes γίνονται craft με mats από drops Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Έχω πάει lvl 25 με τον Colossus και δεν μου έχει πέσει costume/hero. Αλλά και πάλι, στην beta άλλες φορές έπεφταν πράγματα, άλλες φορές ξηρασία. τα costumes γίνονται craft με mats από drops Σημείωση: Upgrade. Δεν μπορείς π.χ. να φτιάξεις "Scarlet Spider costume" για Spider-Man, πρέπει να πέσει (ή να το αγοράσεις). Το crafting γενικά = upgrade. Εdit: Πολύ βολικό topic: https://forum.marvelheroes.com/showthread.php/24632-Pro-Tips Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 δεν κατάφερα να παίξω ακόμα , τα νευρα μουστην beta δεν είχα πρόβλημαπάω να παίξω και διαλέγω scarlet witch και μετά το game τα έπαιξεμετά κάνω rr το pc και παω να μπω και μου έλεγε could not reach server check ur internet connection ή κάτι τέτοιο τέλος πάντωνκάνω κάτι που βρήκα και καλά σαν λύση απο έναν που είχε ίδιο πρόβλημα και rr το pcπάω να μπω τώρα και μου λέει server is offline at this time , please try later και στο launcher λέει server status onlinewtf?????!--κατάφερα να μπω τελικάελπίζω να μην έχει και άλλα τέτοια ,,, Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 E, μπούκαρε όλος ο κόσμος, οπότε expect lag in starting areas θα έλεγα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 post launch είμαστε, υπομονή... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 δεν πρόλαβα να μπω και μου έπεσε το thing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Eίχαν κάπιοιο maintenance πιο πριν που δεν μπαίνατε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα