Προς το περιεχόμενο

Εγγραφή τηλεοπτικού προγράμματος

maparios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα! έχω ένα tv-monitor 23 ιντσών.. και θα ήθελα να μου προτείνετε κάποιο software για ενγραφή τηλεοπτικού προγράμματος.. εκτώς,αν αυτό δεν είναι εφικτό,ευχαριστώ!

Δημοσ.

σε λίγο με την ψηφιακιή τηλεόραση θα είσαι υποχρεωμένος να αγοράσεις τον αποκωδικοποιητή, αν δεν είσαι ήδη

υπάρχουν αποκωδικοποιητές που κάνουν εγγραφή στον σκληρό τους δίσκο

απο εκεί και πέρα, νομίζω πως υπάρχουν και άλλες συσκευές που το κάνουν αυτό

(π.χ. αν έχεις DVD εγγραφής μπορείς να το κάνεις)

αν θες με software, είμαι 99% πεπεισμένος πως όντως δεν γίνεται...

εκτός αν μπορέσεις να συνδέσεις την οθόνη όπως ένα TV tuner και να βάλεις στον υπολογιστή άλλη οθόνη, ίσως κάτι γίνεται (παρόλο που δεν νομίζω)

Δημοσ.

επειδή είχα κάτι κασσέτες vhs και ήθελα να τις περάσω στο pc ψάχτηκα... είχα κάνει και post εδώ τελικά χτές βρήκα αυτό το οποίο κάνει τα πάντα και τα περνάει σε οποιαδήποτε μορφή επιλέγεις avi, wmv, wma, svcd, vcd, dvd, mpg4, κλπ.και πολλά settings για διόρθωση εικόνας.

Δημοσ.

Η συσκευή που λέει ο billst είναι για να συνδέσεις το video out από ένα video player και να καταγράψεις ότι παίζει.

Εσύ έχεις μια τηλεόραση και οι τηλεοράσεις δεν συνηθίζουν να έχουν video out, μόνο video in.

Αν θέλεις να γράψεις τηλεοπτικό πρόγραμμα στο pc χρειάζεσαι ένα tv tuner (όπως είπε ο johnxarxas.

Δηλαδή κάτι σαν το παρακάτω:

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.702181

Είναι usb tv tuner και συνδέεις κεραία πάνω του. Μετά θα βλέπεις tv στο pc και θα μπορείς να γράψεις αυτό που παίζει. (Η τιμή είναι σε προσφορά για λίγες μέρες)

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εγώ που έχω αποκωδικοποιητή και γράφω από την τηλεόραση σε εξωτερικό σκληρό τί να κάνω για να τα κάνω avi; Μου δημιουργεί ένα αρχείο με κατάληξη .ts. Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που μπορώ να το μετατρέψω σε avi (xvid);

Δημοσ.

δες εδώ

μπορείς να τα ανοίξεις κανονικά σε υπολογιστή με το VLC

υποθέτω πως μπορείς να το μετατρέψεις με το format factory ή το any video converter

Δημοσ.

Θέλω να το μετατρέψω σε avi με κωδικοποίηση xvid. Θέλω ένα πρόγραμμα που να μπορώ να το μετατρέψω και να έχει και φίλτρα να βάλω όπως το TomMosComp, γιατί το βίντεο είναι interlaced και εμφανίζει τις γνωστές γραμμές. Όταν έκανα βίντεο από το gordian knot μου είχε επιλογές να διαλέγω φίλτρα. Αλλά το συγκεκριμένο πρόγραμμα δεν δέχεται τέτοια αρχεία.

Δημοσ.

τώρα μας κούφανες...

δεν έχω ιδέα τι είναι αυτά που λες

απλές μετατροπές ξέρω να κάνω....

ή μάλλον να βάζω τα προγράμματα να τις κάνουν

Δημοσ.

Είπες ότι το ff δεν αξίζει. Δηλαδή; Δες σε ικανοποίησε το αποτέλεσμα;

Το interlace το αφαιρεί από το Ρυθμίσεις μετατροπής->Προχωρημένο.

Επίσης, αν δεν επιλέξεις διπλή κωδικοποίηση (2 Pass) και ρυθμό μετάδοσης πάνω από 1000-1200 Kbps δεν θα πάρεις τόσο καλά αποτελέσματα.

Το format factory είναι αρκετά απλοϊκό και αυτόματο και απευθύνεται για τους χρήστες που δεν θέλουν να ασχοληθούν πολύ με τις ρυθμίσεις.

Αν θέλεις πιο προχωρημένα πράγματα και φίλτρα δες το AviDemux 2.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...