Γιάννης Platano Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Εδω και 3-4 μερες καθε πρωι που ανοιγω το pc για να μπει στα windows. Θελει 5-6 λεπτα.Αρκει εκει που λεει Εναρξη των windows .Μετα αν κανω επανεκκινηση ή τερματισμο και εκκινηση ολα ειναι γρηγορα. Το pc δεν εχει αλλα προβληματα. Εχω windows 7 32bit Δεν μπορω να φανταστω τι φταιει...
SPANK Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Mήπως κάποιον αλλο δίσκο που έχεις μεσα στο pc δημιουργεί αυτην την καθυστέρηση ? Στο λέω γιατι ειχα και εγώ ενα παρόμοιο πρόβλημα πριν κανα μήνα δοκίμασε το, επίσης δοκίμασε να κάνεις και κανένα scan με τα κλασσικά malwarebytes και superantispyware.
Γιάννης Platano Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Aπο hardware δεν εχω αλλαξει απολυτως τιποτα τον τελευταιο καιρο.Εχω δυο δισκους sata και ενα ssd. Aν ηταν απο επιβλαβη αρχεια δεν θα συνεχιζοταν η καθυστεριση και την υπολοιπη μερα με τις επανεκκινησεις κλπ ? Ευχαριστω.
gavros10 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 μια μερα πριν στο κανει αυτο ειχες δει κατι περιεργο, που ισως να ηταν καποιος ιος?
Γιάννης Platano Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 μια μερα πριν στο κανει αυτο ειχες δει κατι περιεργο, που ισως να ηταν καποιος ιος? Απολυτως τιποτα...Αν θαμαμαι καλα με το msconfig κατι ειχα πειραξει στην καρτελλα εκκινησης αλλα δεν ειμαι σιγουρος.
SPANK Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Εμένα ποτε δεν είχαν πρόβλημα τα windows ώστόσο κάποια στιγμή ενα πρωί αργούσε να μπεί στα windows κόλλαγε κτλπ.Αφού ειχα δοκιμάσει τα πάντα απο software τελικά για κάποιο λόγο ενας sata δίσκος που έιχα δημιουργούσε το πρόβλημα τον έβγαλα και ολα ηταν μια χαρά,και τελικα ήθελε αλλαγή καλωδίου. Κάνε και ενα repair μήπως διορθώσει τίποτα και δοκίμασε στο msconfig να βάλεις το normal startup
Γιάννης Platano Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Εμένα ποτε δεν είχαν πρόβλημα τα windows ώστόσο κάποια στιγμή ενα πρωί αργούσε να μπεί στα windows κόλλαγε κτλπ.Αφού ειχα δοκιμάσει τα πάντα απο software τελικά για κάποιο λόγο ενας sata δίσκος που έιχα δημιουργούσε το πρόβλημα τον έβγαλα και ολα ηταν μια χαρά,και τελικα ήθελε αλλαγή καλωδίου. Κάνε και ενα repair μήπως διορθώσει τίποτα και δοκίμασε στο msconfig να βάλεις το normal startup θα το κανω το βραδυ , τωρα δουλευε μια χαρα και θα προσεξω το πρωι τι γινεται.Ευχαριστω.
filip123go Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Πριν κάνεις repair δοκίμασε μια επαναφορά συστήματος..!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.